Från utbrändhet till livslust: Filmen Super juice me! Gratis online till imorgon...

söndag 4 maj 2014

Filmen Super juice me! Gratis online till imorgon...I helgen såg jag filmen Superjuice me. Man kan se den gratis på superjuiceme.com fram till imorgon (5/5). 8 personer med olika kroniska sjukdomstillstånd som inte lyckats få hjälp via traditionell sjukvård och medicinering genomgår ett annorlunda experiment. Experimentet består av en 28 dagars juicefasta och hur det påverkar deras hälsa och sjukdomstillstånd. Helt galet, eller?

Förbättra kroniska sjukdomstillstånd med detox och näring?
Jag är inte så förvånad över resultaten i filmen (även om det fortfarande fascinerar mig). Jag har egna, liknande erfarenheter. Lyckades själv förbättra mina sköldkörtelvärden bland annat genom att juicefasta hela eller delar av dagar. Jag började min resa i september förra året (8 månader sedan) efter att ha blivit inspirerad av andra som lyckats läka Hashimotos sjukdom  eller andra kroniska eller autoimmuna sjukdomstillstånd genom att lägga om kosten. 

Det finns inget du kan göra sa min doktor
Min doktor sa till mig "det finns inget du kan äta eller göra för att förbättra ditt tillstånd, bara medicinen kan hjälpa dig". Enligt honom skulle det ta ungefär ett halvår att balansera mina värden med medicin. Men jag skulle vara tvungen att medicinera hela livet. Jag förstår att min doktor har strikta regelverk att följa för hur han ska behandla ett sjukdomstillstånd. Ingen skugga över honom, han levererade den information han skulle enligt de regler han har att hålla sig till. Men det visade sig att han hade fel.

Det var vid min andra provtagning som jag insåg att det jag gjorde gav resultat. Det hade bara gått 4 veckor sedan första provtagningen. Mitt TSH hade gått ner från 13 till 4,8 (optimalt ska TSH ligga kring 2) bara genom att ändra min kost och addera tillskott. Då insåg jag att det jag höll på med kanske fungerade.


Jag är inte emot medicinering. Det finns tillfällen då man verkligen ska medicinera. Men att hävda att det inte går med annat än kemiska preparat i form av piller är fel.

Foto: http://superjuiceme.com

3 kommentarer:

Amanda sa...

Hej!
Jag ska börja med detox imon. Får man i sig tillräcklig mängd protein vid dina recept?
Mvh Amanda

Anneli Sjögren sa...

Tack, tack, tack för länken till videon! Jag borde egentligen ha gått och lagt mig, men ville verkligen se filmen - och jag är glad att jag gjorde det! Sova kan jag göra en annan gång (snart...)!
Väldigt inspirerande och jag längtar efter att få använda min juicer som stått oanvänd alldeles för länge! Men först lite sömn! :D

Anonym sa...

Hej!

Tack för tipset om filmen, håller just nu på med Jasons detox!
Jag har också sköldkörtelproblem och har tragglat med detta några år. Finns dålig kunskap om Hashimoto upplever jag det som.

Jag undrar hur du äter nu för att hålla dig frisk? Drack du enbart juice under ditt tillfrisknande, eller åt du grönsaker med?

Mvh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kanske gillar du

 

blogger templates | Make Money Online