Från utbrändhet till livslust: Att våga falla fritt - Livskris och mod

tisdag 2 januari 2018

Att våga falla fritt - Livskris och mod

Att bemöta ovisshet och sin egen sårbarhet är något 

som kan vara bland det svåraste som finns. 

Och jag är den första att skriva 
under på det efter året 2017.

Livet (eller vi själva) serverar oss ibland situationer som inte alls är önskade. Situationer som ibland kan vara så utmanande att vi faller fritt in i det som skulle kunna gå under benämningen livskris. För en kris är i någon mån som att falla fritt. Att inte ha mark under fötterna helt enkelt. 


Kris - depression eller panik över livet man inte lever?
En livskris kan komma i samband med en utbrändhet, separation, sorg, sjukdom eller andra händelser som kommit att placera en i (oönskad) situation. Men det behöver inte vara så. För någon annan kan det handla om ett smygande, mer depressionsliknande tillstånd där lust och livsenergi är som bortblåst. Man vaknar upp en dag och tycker allt känns trögt och inte alls så kul som innan. En grå film har lagt sig över livet och man vaknar upp i en sorts existentiell tomhet.

Hur ska det gå? Vilken väg ska jag ta för att må bättre? Att falla fritt kräver ett oerhört mod...och för den som upplever sig falla just nu får vi citera en känd biblisk figur "This too shall pass".


"Knowing others is wisdom, knowing yourself is
Enlightenment
" Lao Tzu

Vad hände med mina livsdrömmar?
En kris kan handla om en panik över att livet och tiden rinner ifrån en. Att man inte gjort "det där jag är här i livet för att göra"...att man letar men inte än hittat sitt dharma (dvs livsuppgift). Vad gör jag av den tid jag har? Vad hände med mina drömmar? Eller vanligare...vad vill jag egentligen? Det är ju inte alltid så lätt att veta vad man vill.

"Sometimes it takes a good fall to really know where you stand". 

En utbrändhet är en livskris
En utbrändhet ställer tillvaron på högkant. Det går inte att följa gamla fotspår...eller några fotspår alls under en tid. Processen att gå vidare efter utbrändheten kräver förändring och förändring gör ibland ont, men det gör en gott. För mig var det en smärtsam och skrämmande men oerhört förlösande, intressant, stärkande och utvecklande process att läka min utbrändhet. En erfarenhet som jag idag absolut inte skulle vilja vara utan.

Hur kan en livskris bli stärkande och utvecklande?
Att befinna sig i en livskris är att befinna sig i ovisshet, obehag och rädsla. När jag befann mig mitt i min utbrändhet kunde jag absolut inte se någon poäng med den. Det var först med lite perspektiv som jag insåg, i efterhand, att förändring och utveckling hade skett. Att det jag gått igenom faktiskt hade stärkt mig. 





Att inte fly känslorna utan våga betrakta och bearbeta dem
Det svåra med att befinna sig mitt i en livskris är att man troligen inte kan se vad detta kommer att mynna ut i. Vad ska det här eländet vara bra för? Därav ovissheten. Man har huvudet under vattenytan och sikten är på sin höjd några centimeter när det är som värst. Men hade man å andra sidan kunnat se längre fram skulle det inte vara samma upplevelse. Jag tänker att det handlar om att arbeta med det som är, just nu. Att inte försöka lösa alla problem på en och samma gång. Att inte fly känslorna utan våga betrakta dem. Det handlar om att inte fly från det som är. Att ha tillit till att något sker, här och nu, även om jag inte kan se förändringen i denna sekund. Det är läskigt och det kräver mod men det kan å andra sidan revolutionera livet. 

Att byta ut allt runtomkring kan vara ett sätt att fly
Ofta är det nödvändigt med någon form av förändring. Men ett nytt jobb, ny bostad eller ny partner må kanske ge känslan av en välbehövlig uppdatering i livet. Men det största arbetet ligger ändå inuti mig själv. Om jag bara ändrar det som är runtomkring mig behöver jag kanske inte ändra mig själv, någonsin. Och troligen kommer jag tillbaka till den punkt jag är i idag. Som Pema Chodron sa...

"Nothing ever goes away until it teaches us what we need to know".

Å andra sidan, ibland kan yttre förändring trigga nya förhållningssätt och även en inre förändring. Stagnation är också en typ av stress. Tristess är också en stress.

Att komma i kontakt med sig själv
Jag tror att livet kan ha många meningar men en av de viktigaste är att leva den jag är. Att komma i kontakt med den jag är, därinne, utan alla filter som miljö, uppfostran, samhälle och mina egna begränsande tankar, rädslor och "sanningar". Att möta sig själv handlar för mig om att lyssna bortom tankarna och känslorna. Det är här jag upplever att förändring sker. 

Verktyg i en livskris
När jag gått igenom eller går igenom svåra perioder i livet försöker jag påminna mig själv om att hjälpa mig själv att...

  • Kanalisera mina känslor och tankar
    Att formulera upplevelsen, tankar och känslor in i ord är ofta väldigt enkelt men oerhört revolutionerande. Det kan förstås handla om terapi. Men för mig var kanske det mest tillgängliga sättet att börja beskriva det jag känner och upplever i det skrivna ordet. Jag skriver av mig när jag känner att det är dags. När jag inte mår bra men också när jag känner att jag är nyfiken på livet och vill ta mig framåt, utvecklas. 
  • Stilla mitt överaktiva sinne När livet är på ända snurrar tankarna fort. Att tänka sig ur en livskris är något som de flesta försöker sig på. Men det blir svårt.
    Det är i utrymmet mellan tanke och känsla som mitt innersta jag finns. Mitt innersta jag (eller min själ om man nu så vill) är alltid en källa till lugn, läkning och mod.
  • Hitta ett sätt att vila
    Att läka en utbrändhet kräver mer vila än sömn. Det var min upplevelse. Att hitta stunder genom dagen där jag kan få absolut avslappning och vila var viktigt för läkningsprocessen. Har man för höga nivåer av stresshormonerna kortisol och adrenalin kan kroppen inte gå ner i läkningsläge. När vi gör saker som triggar lugn och ro-hormonet oxytocin kan kroppen göra läkningsjobbet. 
  • Läka min fysiska kropp
    En kris triggar stress. Stress dränerar kroppen på näringsämnen, krånglar till matsmältningen, gör att man sover sämre, gör en spänd och orolig.
    Jag experimenterade vilt med olika fysiska terapier. Några vinnare blev Ayurveda, massage, meditation, promenader och vid tillfället även Qigong. Det var otroligt givande men också en värdefull "terapi" att hitta min väg framåt och komma i kontakt med mitt inre jag. 
  • Hitta en ny väg framåt
    Det handlar inte om att "komma tillbaka", egentligen. Så kände jag. Det var framåt, mot något nytt jag behövde gå. Så, vilka förändringar utanför mig själv var nödvändiga och vilka handlade om mitt förhållningssätt? 

Livskris ett sätt att tvinga fram förändring?
Det enda vi kan vara säkra på här i livet är förändring. Förändring är ett naturligt tillstånd. Natt blir till dag, vinter till vår. Allt är i rörelse och förändras konstant. Så varför skulle inte vi fungera likadant? Jag tänker att en livskris ibland uppstår för att tvinga fram en förändring som man (troligen omedvetet) håller tillbaka. Jag tror att det var så för mig.


När skalet är borta och vi drar oss tillbaka för att möta vår sårbarhet, det är där vi bygger ett större och starkare jag. Se nedanstående video så förstår du vad jag menar.

Video: Responding to stress





262 kommentarer:

«Äldst   ‹Äldre   201 – 262 av 262
Anonymous sa...

Jag är Laura Dalek från (ALABAMA), När jag så småningom hittade vittnesmål om den här stavspelaren Dr Ilekhojie, hur han hjälpte många människor att få sina älskare och trasiga hem tillbaka, kontaktade jag honom också för att jag var absolut desperat efter att få min älskare tillbaka. Livet utan min älskare var en riktig röra för mig och mina barn. Jag ville ha en dramatisk förändring och jag trodde att kärleksstava kunde vara lösningen. Efter att ha diskuterat resolutionen med Dr Ilekhojie gav han mig hopp om att han kommer att återställa min relation. Jag kände mig säker på att han faktiskt skulle få min älskare att återvända hem och det gjorde han! Det är fantastiskt vad den här stora stavmästaren har gjort för mig, hans hjälp är ovärderlig! Jag vet inte vad jag skulle ha gjort utan Dr Ilekhojie. Han gör sitt jobb så bra att han är organiserad och mycket funktionell. så glad att min älskare återvänder hem. Om du behöver hjälp, kontakta honom just nu genom dessa detaljer nedan: E-post: gethelp05@gmail.com WhatsApp +2348147400259

Anonym sa...

God dag alla, det här är mitt vittnesbörd om Dr. Fasoyas bra arbete som hjälper mig, jag är Alberto Grace från Spanien. make som lämnade mig ut de senaste 3 åren, så småningom med den här mannen på en bloggsida som bokförts av en eller är klient för hjälp, min man gav ut alla tecken på att han hade en affär men jag valde att leva i förnekelse och ignorera dem. Han behandlade mig dåligt och slutade visa mig den kärlek och tillgivenhet som fick mig kär i honom i första hand

Jag förklarade allt för honom och han berättade för mig om ett stavaggregat som han hade hört talas om och han gav mig en e-postadress för att skriva till stavavläggaren för att berätta för honom om mina problem på bara två dagar var min man tillbaka till mig, jag bara för att säga tack uppriktiga och sanningsamma stavmästare, sir allt du berättade för mig har skett och tack herr, snälla, jag vill berätta för alla som letar efter någon lösning på deras problem, jag råder dig att vänligen kontakta detta stava caster, han är verklig, han är mäktig och oavsett vad stava caster berättar är vad som kommer att hända, eftersom allt det stavmästaren berättade för mig kom till. Du kan vänligen kontakta honom på:

E-postadress är (fayosasolusionhome@gmail.com) eller direkt på

Whatsapp +2348151918774

Anonym sa...

God dag alla, det här är mitt vittnesbörd om Dr. Fasoyas bra arbete som hjälper mig, jag är Alberto Grace från Spanien. make som lämnade mig ut de senaste 3 åren, så småningom med den här mannen på en bloggsida som bokförts av en eller är klient för hjälp, min man gav ut alla tecken på att han hade en affär men jag valde att leva i förnekelse och ignorera dem. Han behandlade mig dåligt och slutade visa mig den kärlek och tillgivenhet som fick mig kär i honom i första hand

Jag förklarade allt för honom och han berättade för mig om ett stavaggregat som han hade hört talas om och han gav mig en e-postadress för att skriva till stavavläggaren för att berätta för honom om mina problem på bara två dagar var min man tillbaka till mig, jag bara för att säga tack uppriktiga och sanningsamma stavmästare, sir allt du berättade för mig har skett och tack herr, snälla, jag vill berätta för alla som letar efter någon lösning på deras problem, jag råder dig att vänligen kontakta detta stava caster, han är verklig, han är mäktig och oavsett vad stava caster berättar är vad som kommer att hända, eftersom allt det stavmästaren berättade för mig kom till. Du kan vänligen kontakta honom på:

E-postadress är (fayosasolusionhome@gmail.com) eller direkt på

Whatsapp +2348151918774

Anonym sa...

God dag alla, det här är mitt vittnesbörd om Dr. Fasoyas bra arbete som hjälper mig, jag är Alberto Grace från Spanien. make som lämnade mig ut de senaste 3 åren, så småningom med den här mannen på en bloggsida som bokförts av en eller är klient för hjälp, min man gav ut alla tecken på att han hade en affär men jag valde att leva i förnekelse och ignorera dem. Han behandlade mig dåligt och slutade visa mig den kärlek och tillgivenhet som fick mig kär i honom i första hand

Jag förklarade allt för honom och han berättade för mig om ett stavaggregat som han hade hört talas om och han gav mig en e-postadress för att skriva till stavavläggaren för att berätta för honom om mina problem på bara två dagar var min man tillbaka till mig, jag bara för att säga tack uppriktiga och sanningsamma stavmästare, sir allt du berättade för mig har skett och tack herr, snälla, jag vill berätta för alla som letar efter någon lösning på deras problem, jag råder dig att vänligen kontakta detta stava caster, han är verklig, han är mäktig och oavsett vad stava caster berättar är vad som kommer att hända, eftersom allt det stavmästaren berättade för mig kom till. Du kan vänligen kontakta honom på:

E-postadress är (fayosasolusionhome@gmail.com) eller direkt på

Whatsapp +2348151918774

Unknown sa...

Livet kan vara knepigt och tro mig, livet har spelat många knep på mig, jag tror aldrig på voodoo eller stavningskastningar även om jag har läst några böcker om dem. En speciell man som heter Dr Ajayi bevisar för mig att voodoo / spell-casting är verkligt och existerar. Jag heter Sarah och jag är 45 år med tre barn och en kärleksfull man som make. i 8 goda månader var jag i ett deprimerat tillstånd eftersom min man vaknade en viss morgon och lämnade huset med några av sina kläder utan någon förklaring, jag väntade på att han skulle komma hem den dagen men han var inte någonstans att hitta, jag ringde och sa att han inte längre var intresserad av vårt äktenskap igen eller barnen, detta förde kylda på min hud och jag var i chock eftersom jag inte kan komma ihåg att vi hade några problem, jag fick senare reda på att han var med en annan kvinna, alla samtal och ansträngningar för att få honom att komma hem igen var ett misslyckande, han uppträder som om han aldrig har känt mig förut. Jag läste en artikel på en webbplats när jag såg ett vittnesbörd om en kvinna som hävdar att Dr Ajayi hjälpte henne att lösa sina familjeproblem och hon tappade hans kontakt. Jag valde kontakten och meddelade stavmästaren Dr Ajayi, jag förklarade mina problem för honom, han sa att jag inte borde oroa mig för att allt kommer att gå bra. Jag tvivlar på det men bestämde mig för att ge det ett skott. Jag fick höra vissa saker att göra som jag gjorde, vet du att 3 dagar efter trollformningen på en morgon hörde jag en bank på dörren, det var min man som stod utanför, han sa att han inte visste vad han gjorde och kan inte ens komma ihåg hur lång tid har varit ute i huset, jag är väldigt glad att få min man tillbaka och alla tack för Dr Ajayi, stava caster, sedan jag kontaktar honom, har mitt liv gått smidigt och jag vill ha folk där ute går igenom mitt tidigare villkor för att få en snabb hjälp och det är därför jag delar mitt vittnesbörd. Så om du går igenom någon form av livssvårigheter, kontakta Dr Ajayi via e-post: drajayi1990@gmail.com eller Whatsapp: +2347084887094 och du är glad att du gjorde det.

Jessica Luis sa...

Hej, jag är så upphetsad att mitt trasiga äktenskap har återställts och min man är tillbaka efter att han lämnade mig och våra två barn för en annan kvinna. Efter 8 års äktenskap har jag och min man varit i en gräl eller den andra tills han äntligen lämnade mig och flyttade till Kalifornien för att vara med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var över och mina barn trodde att de aldrig skulle se sin far igen. Jag försökte vara stark bara för barnen men jag kunde inte kontrollera de smärta som plågar mitt hjärta, mitt hjärta fylldes med sorg och smärta eftersom jag verkligen var kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och önskar alltid att han skulle komma tillbaka till mig, jag var verkligen upprörd och jag behövde hjälp, så jag sökte efter hjälp på nätet och jag stötte på en webbplats som föreslog att Dr Mohammed kan hjälpa till att få tillbaka ex snabbt . Så jag kände att jag skulle prova honom. Jag kontaktade honom och han berättade för mig vad jag skulle göra och jag gjorde det sedan gjorde han en (Love spell) för mig. 28 timmar senare ringde min man verkligen till mig och sa till mig att han saknar mig och barnen så mycket, så fantastiskt !! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med massor av kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för den smärta han orsakade mig och barnen. Sedan från och med den dagen var vårt äktenskap nu starkare än hur det var tidigare, allt tack vare Dr Mohammed. han är så kraftfull och jag bestämde mig för att dela min berättelse på internet att Dr Mohammed verkliga och kraftfulla stava caster som jag alltid kommer att be för att leva länge för att hjälpa sina barn i tidens problem, om du är här och du behöver din ex tillbaka eller din man flyttade till en annan kvinna, gråt inte längre, kontakta den här kraftfulla stavagern nu. Här är hans kontakt: Skicka e-post till honom på: monicaspiritualtemple@gmail.com, du kan också ringa honom eller lägga till honom på Whats-app: +2348134493948

Jessica Luis sa...

Hej, jag är så upphetsad att mitt trasiga äktenskap har återställts och min man är tillbaka efter att han lämnade mig och våra två barn för en annan kvinna. Efter 8 års äktenskap har jag och min man varit i en gräl eller den andra tills han äntligen lämnade mig och flyttade till Kalifornien för att vara med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var över och mina barn trodde att de aldrig skulle se sin far igen. Jag försökte vara stark bara för barnen men jag kunde inte kontrollera de smärta som plågar mitt hjärta, mitt hjärta fylldes med sorg och smärta eftersom jag verkligen var kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och önskar alltid att han skulle komma tillbaka till mig, jag var verkligen upprörd och jag behövde hjälp, så jag sökte efter hjälp på nätet och jag stötte på en webbplats som föreslog att Dr Mohammed kan hjälpa till att få tillbaka ex snabbt . Så jag kände att jag skulle prova honom. Jag kontaktade honom och han berättade för mig vad jag skulle göra och jag gjorde det sedan gjorde han en (Love spell) för mig. 28 timmar senare ringde min man verkligen till mig och sa till mig att han saknar mig och barnen så mycket, så fantastiskt !! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med massor av kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för den smärta han orsakade mig och barnen. Sedan från och med den dagen var vårt äktenskap nu starkare än hur det var tidigare, allt tack vare Dr Mohammed. han är så kraftfull och jag bestämde mig för att dela min berättelse på internet att Dr Mohammed verkliga och kraftfulla stava caster som jag alltid kommer att be för att leva länge för att hjälpa sina barn i tidens problem, om du är här och du behöver din ex tillbaka eller din man flyttade till en annan kvinna, gråt inte längre, kontakta den här kraftfulla stavagern nu. Här är hans kontakt: Skicka e-post till honom på: monicaspiritualtemple@gmail.com, du kan också ringa honom eller lägga till honom på Whats-app: +2348134493948

Anonymous sa...

Hur jag kunde bosätta mig med min man med hjälp av Dr Ajayi stavmästaren, jag är 47 år med tre barn, en morgon för ungefär 8 månader sedan vaknade min man precis från sängen och nästa sak han sa var att vi borde skiljas om att han inte längre är intresserad av vårt äktenskap, de orden fick mig i balans och jag nästan besvimade, vädjade till honom och frågade vad som gick fel men han vägrade säga något, samma månad lämnade han huset och lämnade mig ensam med barnen och för att vara uppriktigt var det inte lätt för mig, sa till och med sin syster att hjälpa mig att be honom att förlåta mig om jag har fel med honom ovetande och alla grunder faller på ett döva örat. Jag sökte efter hjälp från olika plattformar men alla misslyckades tills jag läste en artikel om en spirituell man, en stavspelare som heter Dr Ajayi, jag förklarade mitt problem för honom och han sa till mig att ge lite information som jag gav honom, han berättade för min make är inte i sin rätta sinnesram, att han manipuleras av en annan kvinna, det är därför han söker skilsmässa, men han sa till mig att inte vara orolig att om tre dagar kommer alla mina bekymmer vara över och till min största överraskning efter trollformuleringarna gjordes av den stora Dr Ajayi, min man ringde att han är på väg hem igen och till och med frågade mig hur länge han har varit borta från huset, jag är verkligen glad att mitt äktenskap är räddat av den stora spell spellisten som heter Dr Ajayi, skilsmässan inträffade aldrig, jag fick en marknadsföring på arbetsplatsen, allt i mitt liv vänder sig till det goda och den stora spell spellisten Dr Ajayi är att tacka för allt detta. Om du har äktenskapsproblem, om du letar efter livmoderns frukt, om du vill få tillbaka din exälskare, om du vill ha lyckligtal för lotteri, om du behöver en skyddstaf, stav för rikedom osv ... Du är fri att kontakta Dr Ajayi för alla slags stavarbete och du kommer för evigt att vara stor för det eftersom alla dina hjärts önskningar kommer att uppfyllas. Du kan nå honom via e-post: drajayi1990@gmail.com eller Whatsapp +2347084887094.

Bektesh Jehona Sjostrom sa...

Drygt ett år trodde jag att mitt äktenskap var över efter en enorm kamp med min fru, hon tittade på mig i ögonen och sa att det var över mellan oss, jag var deprimerad i mer än en månad jag kunde inte göra någonting, jag kunde inte gå till mitt arbete heller. min fru flyttade ut och umgås med en annan man i en grannstad, jag bad om ursäkt och pratade förnuft i henne men hon skulle inte lyssna på mig längre. Jag älskar henne så mycket och vi hade två vackra barn tillsammans, jag vill ha henne tillbaka men jag visste inte hur möjligt det kommer att bli. Jag fortsätter söka överallt och söker råd och råd för äktenskap för att vinna tillbaka hennes kärlek. Jag har spenderat så mycket pengar på trollspelare att de alla misslyckades mig förrän nyligen, en vän till mig som heter Maria från USA, introducerade mig för en riktig magisk kärlek spellcaster Oduduwa från Afrikan nation. Jag har också läst bra kommentarer på bloggar om Oduduwas stora krafter för att återställa tillbaka kärlek och förtroende för äktenskap, få tillbaka förlorad kärlek och sluta skilja sig. Jag skickar e-postmeddelande till Oduduwa för att få tillbaka min fru hem. Jag tackar Oduduwa, en spirituell helare för att ha gett mig de verktyg och hjälp som jag behövde för att rädda mitt äktenskap. Två dagar senare efter spell lunch, ringde min fru på telefon för att be om ursäkt, hon kom tillbaka exakt som Oduduwa sa det. Idag är jag själv och fru, vi är glada i kärlek mer än någonsin tidigare, vi är tillbaka tillsammans som lycklig familj.
Vilken underbar upplevelse att dela kärlek med min själsfrände. Oduduwa är den som gjorde detta möjligt med sin magiska kärleksstava som kan utföra följande magiska stavläkning och restaurering; ...
* Love Spells Win-Back Ex-älskare
- Tända ljus Kärleksförtroll för att föra tillbaka ex make / return ex fru
- Honey Spell för att sluta fuska och sluta ligga i ett förhållande
- Fred Love Spell för att få tillbaka Förtroende för din relation
- Stavekrafter om du vill föda ditt eget barn
- Vit magisk trollformulering för att stoppa skilsmässa / separationsformulär.
- röda ljusstakar stavar för att betala tillbaka pengar som någon äger dig
- Goog-luck spell spell.
- stavning för att få snabb jobbfrämjande på kontoret.
- Examinationsframgång Stava.
- Traditionella örter och rötter för att bota cancersjukdomar och botas mot HIV / AIDS
Dr.oduduwa personlig på en kommunikationskanal via; dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

Anonym sa...

Jag skulle vilja dela mitt vittnesbörd med dig från alla människor i världen. Sandra från England Bara the Finder, jag gifte mig med min man för två år sedan och vi började ha problem hemma, slutade att sova i samma säng om de små saker som alltid kommer hem sent på kvällen, dricker för mycket och sover alltid med andra kvinnor på sidan. Jag har aldrig älskat någon annan än honom i mitt liv. Han är fadern till mitt barn, och jag vill inte tappa honom eftersom vi har arbetat så hårt tillsammans för att bli det vi har idag. för några månader sedan är han nu anpassad till att leva med mig och baby, att vara ensamstående förälder kan vara svårt ibland, så jag har ingen
Jag vände mig och var trasig. mitt hjärta ringde min mamma och förklarade allt för henne, min mor berättade om dr. de andra tre och ett halvt åren, och det var ett mirakel, de kom tillbaka till varandra. Han skickades till Dr.pellar, på hans e-postadress: drpellar@gmail.com
och för att förklara för honom allt som han hade lovat mig att inte oroa mig för, att han skulle bli fascinerad och få saker att återgå till det sätt vi älskar så mycket igen, och det var en annan kvinnlig anda som kontrollerade min man. mitt problem kommer att lösas inom två dagar om jag tror att jag sa ok. Så han gav mig besväret, och två dagar senare återvände min kärlek för att be mig om förlåtelse. det är därför jag bestämde mig för att dela mina erfarenheter med alla som har problem med att kontakta Dr.pellar frigjorde många bilar på hans e-post: drpellar@gmail.com
(1) Om du vill få ditt ex.
(2) om du alltid har dåliga drömmar.
(3) Vill du bli befordrad till ditt kontor?
(4) Vill du att kvinnor / män ska springa efter dig?
(5) Om du vill ha ett barn.
(6) Vill du bli rik?
(7) Vill du binda din man / hustru
din för alltid?
(8) Om du behöver ekonomisk hjälp.
(9) Växtvård
(10) vinner lotteriet

Anonym sa...

TACK TILL STOR Dr.Sango för att lösa Mina problem med hans e-post är spellspecialistcaster937@gmail.com
Jag heter Miss Fatima. Jag var gift med min man i 5 år. Vi bodde lyckligt tillsammans i år, inte förrän han åkte till Australien på affärsresa där han träffade den här tjejen och sedan dess hatar jag mig och barnen och älskar henne ensam, så när min man kom tillbaka ur vägen sa han att han inte gjorde det Jag vill inte längre se mig och mina barn, så han körde oss ur huset och åkte till Australien för att träffa den här andra kvinnan. både jag och mina barn var så frustrerade och jag stannade hos min mamma och jag skulle inte bete mig bra eftersom min mor gifte sig med en annan man efter att min far dog så att mannen som gifte sig inte behandlade henne väl och mina barn var så förvirrade. och jag letade efter ett sätt att få min man hem för jag älskar honom och jag respekterar honom så mycket att en dag när jag bläddrade på min dator såg jag mannen som Dr.Sango hjälpte till att få sin fru tillbaka för honom, vittnesbörd som delades på internet av många flickor och jag var så imponerad att jag trodde att jag försökte.
Till att börja med var jag rädd, men med tanke på vad mina barn och jag gick igenom kontaktade jag Dr.Sango och gjorde allt han bad mig göra med tro och han sa till mig att hålla mig lugn bara i 24 timmar som min man skulle ge mig tillbaka till min största överraskning Jag fick ett samtal från min man häromdagen och frågade om barnen och jag ringde Dr.Sango och han sa att hans problem löstes av min son. så jag kom tillbaka till min familj efter en lång stress av att stoppa den onda damen, med all den hjälp från Dr.Sango, jag vill att ni alla ska gå med mig i det här forumet tack så mycket Dr.Sango och jag också råd för alla i sådana eller liknande problem eller problem som han behöver för att kontakta honom på sin e-post spellspecialistcaster937@gmail.com han är lösningen på alla dina problem och svårigheter i livet.
SPECIALISERAD I NÄSTA SERIEN.
(1) Om du vill ha din tidigare återvändande.
(2) om du alltid har dåliga drömmar.
(3) Om du vill bli befordrad till ditt kontor.
(4) Om du vill att kvinnor / män ska springa efter dig.
(5) Om du vill ha ett barn.
(6) Om du vill bli rik.
(7) Om du vill binda din man / hustru för alltid.
(8) Om du behöver ekonomisk hjälp.
(9) Hur du är lurad och vill återvinna dina förlorade pengar.
(10) om du vill avsluta skilsmässan.
(11) om du vill skilja dig från din man.
(12) om du vill att dina önskemål beviljas.
(13) Graviditet för att bli gravid
(14) Se till att du får problematiska rättsfall och skilsmässa oavsett scen
(15) Sluta äktenskapet eller förhållandet från separationen.
(16) om du har några sjukdomar som (H OCH V), (cancer) eller någon sjukdom.
(17) om du behöver böner för ditt barn eller för dig själv.
(18) du vill bota diabetes, herpesmedicin, HIV- och AIDS-medicin, bröstcancermedicin och cancerläkemedel,
igen, se till att kontakta honom via e-post på spellspecialistcaster937@gmail.com han är lösningen på alla dina problem och svårigheter i livet.

Anonym sa...

Snälla, min kära vän, jag är ledsen för att ha läst det här inlägget, jag ser bara hennes sätt att hjälpa vem som kommer att behöva den hjälp jag har. se till att du läser detta mitt vittnesmål till slutet att det är en livshistoria eftersom det är ett vittnesbörd som jag kommer att berätta för alla att höra. Jag var gift i 3 år, och för det fjärde året av mitt äktenskap, tog en annan kvinna bort min älskare, och min man lämnade mig och mina barn, och vi led i två år tills jag träffade en plats där en man med namnet Ytterpräst Dr.Sango hjälpte jag bestämde mig för att försöka hjälpa honom att föra sin älskare hem och lita på mig för att bara skicka honom min bild och hans detaljer till honom och den mannen och efter två dagar när han sa till mig såg jag bilen jag gick in i hus och såg att det var min make och han kom till mig och barnen och det är därför jag är glad att se var och en av er i liknande möte med den här mannen eftersom jag inte kan svära ditt liv. Ett väldigt starkt stavspel och dess stava fungerar mycket bra utan biverkningar om du vill ha mer information om prästen Dr.Sango Lider du verkligen i ditt förhållande nu? Vill du att högpräst Dr.Sangos ingripande i din relation ska hjälpa till att reparera din relation? kontakta honom idag via hans e-postadress: spellspecialistcaster937@gmail.com
om du har några problem i följande fråga
(1) Om du vill ha din tidigare återvändande
(2) om du alltid har dåliga drömmar.
(3) Du vill bli befordrad till ditt kontor.
(4) Om du vill ha en baby.
(5) Örtvård
(6) Du vill bli rik.
(7) Du vill binda din man / hustru för alltid.
(8) Om du behöver ekonomisk hjälp.
(9) Låt människor lyda dina ord och uttrycka din önskan
(10) E.T.C Case Solution
Kontakta dem på ditt spellspecialistcaster937@gmail.com e-templ
och lösa alla dina problem

Anonym sa...

Jag vill agera din testament
Jag heter Sheri från USA
Det måste vara det vittnesbörd som alla måste läsa, jag är här för att hela världen ska veta om mannen som räddade mitt förhållande, och den här stora mannen heter Dr.Pellar. Det gjorde ett bra jobb för mig att ta med min ex-älskare som lämnade mig och lovade att han aldrig skulle komma tillbaka till mig igen. Tack vare detta insåg jag att att ge detaljer om Dr. Pelar har gett många fördelar till världen för dem som har brutit hem eller förhållanden för honom, som hjälper dig att reparera detta trasiga förhållande eller ditt äktenskap. Du kan kontakta honom via hans e-postadress: drpellar@gmail.com Kontakta honom så ser du hur ditt problem kommer att lösas inom 24 timmar. Han är också specialiserad på följande nummer
(1) Du vill ha ditt ex.
(2) Du vill bli befordrad till ditt kontor.
(3) Du vill åtföljas av män / kvinnor.
(4) Du vill ha ett barn.
(5) Du är en entreprenör och du vill vinna kontrakt
(6) Du vill att din man ska vara din för alltid
(7) Du behöver andlig hjälp.
(8) Du har blivit lurad och vill återta dina förlorade pengar.
(9) Avsluta skilsmässa
(10) Angivande av pengarritualen
(11) Vinn valet
om du behöver hjälp kontakta Dr. Pellar via e-post och han är den som räddade mitt äktenskap och nu är jag verkligen glad att nu hans e-postadress är drpellar@gmail.com

Anonym sa...

Jag vill agera din testament
Jag heter Sheri från USA
Det måste vara det vittnesbörd som alla måste läsa, jag är här för att hela världen ska veta om mannen som räddade mitt förhållande, och den här stora mannen heter Dr.Pellar. Det gjorde ett bra jobb för mig att ta med min ex-älskare som lämnade mig och lovade att han aldrig skulle komma tillbaka till mig igen. Tack vare detta insåg jag att att ge detaljer om Dr. Pelar har gett många fördelar till världen för dem som har brutit hem eller förhållanden för honom, som hjälper dig att reparera detta trasiga förhållande eller ditt äktenskap. Du kan kontakta honom via hans e-postadress: drpellar@gmail.com Kontakta honom så ser du hur ditt problem kommer att lösas inom 24 timmar. Han är också specialiserad på följande nummer
(1) Du vill ha ditt ex.
(2) Du vill bli befordrad till ditt kontor.
(3) Du vill åtföljas av män / kvinnor.
(4) Du vill ha ett barn.
(5) Du är en entreprenör och du vill vinna kontrakt
(6) Du vill att din man ska vara din för alltid
(7) Du behöver andlig hjälp.
(8) Du har blivit lurad och vill återta dina förlorade pengar.
(9) Avsluta skilsmässa
(10) Angivande av pengarritualen
(11) Vinn valet
om du behöver hjälp kontakta Dr. Pellar via e-post och han är den som räddade mitt äktenskap och nu är jag verkligen glad att nu hans e-postadress är drpellar@gmail.com

Anonym sa...

Jag skulle vilja dela mitt vittnesbörd med dig från alla människor i världen. Sandra från England Bara the Finder, jag gifte mig med min man för två år sedan och vi började ha problem hemma, slutade att sova i samma säng om de små saker som alltid kommer hem sent på kvällen, dricker för mycket och sover alltid med andra kvinnor på sidan. Jag har aldrig älskat någon annan än honom i mitt liv. Han är fadern till mitt barn, och jag vill inte tappa honom eftersom vi har arbetat så hårt tillsammans för att bli det vi har idag. för några månader sedan är han nu anpassad till att leva med mig och baby, att vara ensamstående förälder kan vara svårt ibland, så jag har ingen
Jag vände mig och var trasig. mitt hjärta ringde min mamma och förklarade allt för henne, min mor berättade om dr. de andra tre och ett halvt åren, och det var ett mirakel, de kom tillbaka till varandra. Han skickades till Dr.pellar, på hans e-postadress: drpellar@gmail.com
och för att förklara för honom allt som han hade lovat mig att inte oroa mig för, att han skulle bli fascinerad och få saker att återgå till det sätt vi älskar så mycket igen, och det var en annan kvinnlig anda som kontrollerade min man. mitt problem kommer att lösas inom två dagar om jag tror att jag sa ok. Så han gav mig besväret, och två dagar senare återvände min kärlek för att be mig om förlåtelse. det är därför jag bestämde mig för att dela mina erfarenheter med alla som har problem med att kontakta Dr.pellar frigjorde många bilar på hans e-post: drpellar@gmail.com
(1) Om du vill få ditt ex.
(2) om du alltid har dåliga drömmar.
(3) Vill du bli befordrad till ditt kontor?
(4) Vill du att kvinnor / män ska springa efter dig?
(5) Om du vill ha ett barn.
(6) Vill du bli rik?
(7) Vill du binda din man / hustru
din för alltid?
(8) Om du behöver ekonomisk hjälp.
(9) Växtvård
(10) vinner lotteriet

Anonym sa...

TACK TILL STOR Dr.Sango för att lösa Mina problem med hans e-post är spellspecialistcaster937@gmail.com
Jag heter Miss Fatima. Jag var gift med min man i 5 år. Vi bodde lyckligt tillsammans i år, inte förrän han åkte till Australien på affärsresa där han träffade den här tjejen och sedan dess hatar jag mig och barnen och älskar henne ensam, så när min man kom tillbaka ur vägen sa han att han inte gjorde det Jag vill inte längre se mig och mina barn, så han körde oss ur huset och åkte till Australien för att träffa den här andra kvinnan. både jag och mina barn var så frustrerade och jag stannade hos min mamma och jag skulle inte bete mig bra eftersom min mor gifte sig med en annan man efter att min far dog så att mannen som gifte sig inte behandlade henne väl och mina barn var så förvirrade. och jag letade efter ett sätt att få min man hem för jag älskar honom och jag respekterar honom så mycket att en dag när jag bläddrade på min dator såg jag mannen som Dr.Sango hjälpte till att få sin fru tillbaka för honom, vittnesbörd som delades på internet av många flickor och jag var så imponerad att jag trodde att jag försökte.
Till att börja med var jag rädd, men med tanke på vad mina barn och jag gick igenom kontaktade jag Dr.Sango och gjorde allt han bad mig göra med tro och han sa till mig att hålla mig lugn bara i 24 timmar som min man skulle ge mig tillbaka till min största överraskning Jag fick ett samtal från min man häromdagen och frågade om barnen och jag ringde Dr.Sango och han sa att hans problem löstes av min son. så jag kom tillbaka till min familj efter en lång stress av att stoppa den onda damen, med all den hjälp från Dr.Sango, jag vill att ni alla ska gå med mig i det här forumet tack så mycket Dr.Sango och jag också råd för alla i sådana eller liknande problem eller problem som han behöver för att kontakta honom på sin e-post spellspecialistcaster937@gmail.com han är lösningen på alla dina problem och svårigheter i livet.
SPECIALISERAD I NÄSTA SERIEN.
(1) Om du vill ha din tidigare återvändande.
(2) om du alltid har dåliga drömmar.
(3) Om du vill bli befordrad till ditt kontor.
(4) Om du vill att kvinnor / män ska springa efter dig.
(5) Om du vill ha ett barn.
(6) Om du vill bli rik.
(7) Om du vill binda din man / hustru för alltid.
(8) Om du behöver ekonomisk hjälp.
(9) Hur du är lurad och vill återvinna dina förlorade pengar.
(10) om du vill avsluta skilsmässan.
(11) om du vill skilja dig från din man.
(12) om du vill att dina önskemål beviljas.
(13) Graviditet för att bli gravid
(14) Se till att du får problematiska rättsfall och skilsmässa oavsett scen
(15) Sluta äktenskapet eller förhållandet från separationen.
(16) om du har några sjukdomar som (H OCH V), (cancer) eller någon sjukdom.
(17) om du behöver böner för ditt barn eller för dig själv.
(18) du vill bota diabetes, herpesmedicin, HIV- och AIDS-medicin, bröstcancermedicin och cancerläkemedel,
igen, se till att kontakta honom via e-post på spellspecialistcaster937@gmail.com han är lösningen på alla dina problem och svårigheter i livet.

Anonym sa...

Snälla, min kära vän, jag är ledsen för att ha läst det här inlägget, jag ser bara hennes sätt att hjälpa vem som kommer att behöva den hjälp jag har. se till att du läser detta mitt vittnesmål till slutet att det är en livshistoria eftersom det är ett vittnesbörd som jag kommer att berätta för alla att höra. Jag var gift i 3 år, och för det fjärde året av mitt äktenskap, tog en annan kvinna bort min älskare, och min man lämnade mig och mina barn, och vi led i två år tills jag träffade en plats där en man med namnet Ytterpräst Dr.Sango hjälpte jag bestämde mig för att försöka hjälpa honom att föra sin älskare hem och lita på mig för att bara skicka honom min bild och hans detaljer till honom och den mannen och efter två dagar när han sa till mig såg jag bilen jag gick in i hus och såg att det var min make och han kom till mig och barnen och det är därför jag är glad att se var och en av er i liknande möte med den här mannen eftersom jag inte kan svära ditt liv. Ett väldigt starkt stavspel och dess stava fungerar mycket bra utan biverkningar om du vill ha mer information om prästen Dr.Sango Lider du verkligen i ditt förhållande nu? Vill du att högpräst Dr.Sangos ingripande i din relation ska hjälpa till att reparera din relation? kontakta honom idag via hans e-postadress: spellspecialistcaster937@gmail.com
om du har några problem i följande fråga
(1) Om du vill ha din tidigare återvändande
(2) om du alltid har dåliga drömmar.
(3) Du vill bli befordrad till ditt kontor.
(4) Om du vill ha en baby.
(5) Örtvård
(6) Du vill bli rik.
(7) Du vill binda din man / hustru för alltid.
(8) Om du behöver ekonomisk hjälp.
(9) Låt människor lyda dina ord och uttrycka din önskan
(10) E.T.C Case Solution
Kontakta dem på ditt spellspecialistcaster937@gmail.com e-templ
och lösa alla dina problem

Anonym sa...

Snälla, min kära vän, jag är ledsen för att ha läst det här inlägget, jag ser bara hennes sätt att hjälpa vem som kommer att behöva den hjälp jag har. se till att du läser detta mitt vittnesmål till slutet att det är en livshistoria eftersom det är ett vittnesbörd som jag kommer att berätta för alla att höra. Jag var gift i 3 år, och för det fjärde året av mitt äktenskap, tog en annan kvinna bort min älskare, och min man lämnade mig och mina barn, och vi led i två år tills jag träffade en plats där en man med namnet Ytterpräst Dr.Sango hjälpte jag bestämde mig för att försöka hjälpa honom att föra sin älskare hem och lita på mig för att bara skicka honom min bild och hans detaljer till honom och den mannen och efter två dagar när han sa till mig såg jag bilen jag gick in i hus och såg att det var min make och han kom till mig och barnen och det är därför jag är glad att se var och en av er i liknande möte med den här mannen eftersom jag inte kan svära ditt liv. Ett väldigt starkt stavspel och dess stava fungerar mycket bra utan biverkningar om du vill ha mer information om prästen Dr.Sango Lider du verkligen i ditt förhållande nu? Vill du att högpräst Dr.Sangos ingripande i din relation ska hjälpa till att reparera din relation? kontakta honom idag via hans e-postadress: spellspecialistcaster937@gmail.com
om du har några problem i följande fråga
(1) Om du vill ha din tidigare återvändande
(2) om du alltid har dåliga drömmar.
(3) Du vill bli befordrad till ditt kontor.
(4) Om du vill ha en baby.
(5) Örtvård
(6) Du vill bli rik.
(7) Du vill binda din man / hustru för alltid.
(8) Om du behöver ekonomisk hjälp.
(9) Låt människor lyda dina ord och uttrycka din önskan
(10) E.T.C Case Solution
Kontakta dem på ditt spellspecialistcaster937@gmail.com e-templ
och lösa alla dina problem

Anonym sa...

Jag vill agera din testament
Jag heter Sheri från USA
Det måste vara det vittnesbörd som alla måste läsa, jag är här för att hela världen ska veta om mannen som räddade mitt förhållande, och den här stora mannen heter Dr.Pellar. Det gjorde ett bra jobb för mig att ta med min ex-älskare som lämnade mig och lovade att han aldrig skulle komma tillbaka till mig igen. Tack vare detta insåg jag att att ge detaljer om Dr. Pelar har gett många fördelar till världen för dem som har brutit hem eller förhållanden för honom, som hjälper dig att reparera detta trasiga förhållande eller ditt äktenskap. Du kan kontakta honom via hans e-postadress: drpellar@gmail.com Kontakta honom så ser du hur ditt problem kommer att lösas inom 24 timmar. Han är också specialiserad på följande nummer
(1) Du vill ha ditt ex.
(2) Du vill bli befordrad till ditt kontor.
(3) Du vill åtföljas av män / kvinnor.
(4) Du vill ha ett barn.
(5) Du är en entreprenör och du vill vinna kontrakt
(6) Du vill att din man ska vara din för alltid
(7) Du behöver andlig hjälp.
(8) Du har blivit lurad och vill återta dina förlorade pengar.
(9) Avsluta skilsmässa
(10) Angivande av pengarritualen
(11) Vinn valet
om du behöver hjälp kontakta Dr. Pellar via e-post och han är den som räddade mitt äktenskap och nu är jag verkligen glad att nu hans e-postadress är drpellar@gmail.com

martinmarisa sa...

Jag vill snabbt berätta för världen att det finns en verklig stavstång som är kraftfull och äkta. Hans namn är Dr ozalogbo. Han hjälpte mig nyligen att återförena min relation med min man som lämnade mig. kärlek för mig, och min man som sa att han inte har något att göra med mig igen ringde mig och började be mig att komma tillbaka. han är tillbaka nu med så mycket kärlek och omsorg. idag är jag glad att låta er alla veta att det här stavaggregatet har befogenheter att återställa bruten relation tillbaka. eftersom jag nu är nöjd med min man. För alla som läser den här artikeln och behöver all hjälp, kan dr ozalogbo också erbjuda alla typer av hjälp som, botande av alla typer av sjukdomar, domstolsärenden, graviditetstavning, andligt skydd och mycket mer. Du kan kontakta honom via hans e-post ozalogboshrine@gmail.com ringa eller lägga till honom på whatsapp med hans telefonnummer +2348162562991

Bektesh Jehona Sjostrom sa...

God dag alla, Jag heter Bekte Jehona. från Sverige, en skollärare vid KTHs Kungliga Tekniska Högskola. för några år sedan var jag gift med två slag, förra månaden slutade min make uppbrytande äktenskapförhållande på 6 år med mig, han tittade in i mina ögon sa "det var över mellan oss" det var över, han flyttade ut ur huset till bo med en annan kvinna i nästa stad, jag försökte ringa honom men han blockerade all kontaktkommunikation utan att tänka på våra två barn, jag försökte allt mitt bästa för att kommunicera med sina vänner men ingen kunde prata med honom för att komma tillbaka, Jag var så orolig, deprimerad och kunde inte göra någonting annat än att fortsätta be, tills för några dagar sedan jag tittade på youtube vidoes hur man kommer tillbaka ex love make inom 2 dagar, jag trodde aldrig på magiska kärlek spell charms tills jag tittade på dessa bra YouTube-kanal; (https://www.youtube.com/channel/UCgbgG8pqE03ARa4f3ADFtkg?view_as=subscribber) vittnesmål från olika människor i olika länder i världen sade bra om Dr.Oduduwa magiska kärleksförtrollning är aktivt arbete direkt. Dr.Oduduwa har kunnat återställa ex-kärleksförhållandet. en verklig uppriktig magisk kärlek spell healer Oduduwa, jag håller en bra e-postkontakt kommunikation med stormästare via hans personliga adress, få ögonblick fick jag svar tillbaka och han sa att jag är välkommen till Oduduwa Temple alla mina problem är över, tror jag och gjorde det ett försök att noggrant följa alla hans instruktioner under förfarandet för stavning av kärlek och några timmar senare utför vi båda kärleksförstärkningsbedsavsnitt inom 22 muniter. Min man ringer mig på telefon för att be om ursäkt för mig och sa att han var mycket ledsen för att ha skadat och separerat mig. Jag var mycket glad över att få sitt telefonsamtal och sedan pratar vi så trevligt den dagen, nästa dag vi båda bor tillsammans i mer kärlek till våra två barn, vi är en lycklig familj.
min djupa tacksamhet till Dr.oduduwa för hans faderliga och moraliska stöd. Jag rekommenderar honom starkt till alla som vill hitta verklig kärlek och / eller alla som vill föra tillbaka ex kärlekspartner även efter många års skilsmässa, de kommer att börja leta efter din kontakt för att kommunicera med dig, någon nära kontakt kan öppnas igen för kommunikation mellan kärlekspartner. det fungerar för mig och jag vet att det kommer att fungera för dig. Jag önskar er all lycka, stor kärlek tillbaka och alla förtjänar att vara lyckliga i sitt kärleksliv.
dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

Anonymous sa...

Hej alla jag är glad att sprida mitt vittnesbörd om en stark stavspelare som heter Dr Ilekhojie. Jag är Caroline och jag bor i USA, min man och jag hade lite slagsmål på grund av att han ville skilja mig, jag var så rädd för att förlora honom eftersom jag älskar honom väldigt mycket så jag söker på nätet efter hjälp och jag såg mycket människors vittnesmål om hur Dr Ilekhojie hjälper dem och kom med positiva resultat som skilsmässor, cancer, lotterier, fertilitet och andra. Så jag mailade honom och berättade för honom mitt problem och han berättade för mig vad jag skulle göra och jag gjorde det som han instruerade, 28 timmar sa han till mig att han är klar med trollformeln och min man kommer inte längre att skilja mig och när min man kom tillbaka från arbete han sa till mig att han inte kommer att skilja mig mer han sa att han inte visste vad som kom över honom att han är ledsen att jag var så glad och jag tackar Dr Ilekhojie för hans hjälp Om du behöver Dr Ilekhojie hjälp maila honom på gethelp05@gmail.com eller WhatsApp eller ring honom nu: +2348147400259

Anonymous sa...

Jag vill tacka mannen som står bakom mina leenden idag genom att återförena mig och min man efter att han skilde sig från mig, Dr Ilekhojie, som är en mycket kraftfull stavagare och han förde min man tillbaka till mig och fick honom att tigga mig till förlåt honom för allt han gjorde mot mig, jag saknade honom verkligen så mycket och älskade alltid honom. Jag är glad över att ha honom tillbaka i mitt liv och alla mina uppskattningar går till Dr Ilekhojie för att ha hjälpt mig och återfört min man till mitt liv med sina stora krafter. Mina vänner där ute som går igenom äktenskapsproblem och skilsmässor kan jag försäkra dig om att du kan få din älskare tillbaka till ditt liv med hjälp av Dr Ilekhojie. Du kan nå honom på: (gethelp05@gmail.com) eller så kan du ringa och WhatsApp honom på +2348147400259. Jag kommer att fortsätta att publicera hans namn på internet på grund av det bra arbete han gjorde för mig ...

Rebecca sa...

Min ex-pojkvän lämnade mig och min dotter sedan 6 veckor sedan, jag försökte NÄSTA ALLT för att återställa min relation och jag blev besviken. Ingen gick på träning, En vecka senare såg jag Dr.Wealthy webbplats och efter att jag kontaktat Dr.Wealthy för hjälp, förändrades allt automatiskt, min sorg blev glädje, leende var hela mitt ansikte, allt hände väldigt snabbt och resultatet var effektivt. Dr.Wealthy är den ENDA stavmästaren som jag hade framgång med, min pojkvän ringde mig och sa att hon ville att vi skulle komma tillbaka och också vill gifta mig. han kom tillbaka till mig och bad mig acceptera honom tillbaka och det hände på grund av Dr.Wealthy hjälp. Jag är så glad att jag har min pojkvän tillbaka. Kontakta Dr.Wealthy nu för ett brådskande och snabbt kärleksförtryck för att vinna din relation tillbaka.

wealthylovespell@gmail.com
WhatsApp eller ring honom +2348105150446
Hans blogg> http://wealthyspellhome.over-blog.com

JEAN GRAY sa...

Jag är Jean från USA , jag hade problem med att bli gravid och föda barn efter 11år av äktenskapet, jag har varit på flera sjukhus men kunde inte föreställa sig förrän jag såg ett vittnesbörd på internet om hur Dr Adeleke hjälpa en dam med sina rötter och örter sirap.. Jag kontaktade honom utan tvekan och han sa till mig allt jag behöver göra, vilket jag gjorde därefter, till min största förvåning, jag blev gravid inom en kort period och jag är så glad att berätta för alla att jag är en mor till barn. Han är en Gud skickas så kontakta honom för alla problem på (aoba5019@gmail.com) eller kontakta honom på Whatsapp: +27740386124 

JEAN GRAY sa...

Jag är Jean från USA , jag hade problem med att bli gravid och föda barn efter 11år av äktenskapet, jag har varit på flera sjukhus men kunde inte föreställa sig förrän jag såg ett vittnesbörd på internet om hur Dr Adeleke hjälpa en dam med sina rötter och örter sirap.. Jag kontaktade honom utan tvekan och han sa till mig allt jag behöver göra, vilket jag gjorde därefter, till min största förvåning, jag blev gravid inom en kort period och jag är så glad att berätta för alla att jag är en mor till barn. Han är en Gud skickas så kontakta honom för alla problem på (aoba5019@gmail.com) eller kontakta honom på Whatsapp: +27740386124 

kate8 sa...

Efter 5 år i äktenskap med min make med 2 barn började min man agera konstigt och gå ut med andra damer och visade mig kallt kärlek, vid flera tillfällen hotar han att skiljas från mig om jag vågar fråga honom om hans affär med andra damer, jag var helt förstörd och förvirrad tills en gammal vän till mig berättade för mig om en stavsläpare på internet som heter Dr Charles som hjälper människor med förhållande och äktenskapsproblem av kärleksformers makter, till att börja med tvivlar jag på om det någonsin existerar men beslutade För att försöka, när jag kontaktade honom, hjälpte han mig att kasta en kärlek och efter tre dagar kom min man tillbaka till mig och började be om ursäkt, nu har han slutat gå ut med andra damer och hans med mig på gott och riktigt . Kontakta den här stora kärleksförstärkaren för ditt förhållande eller äktenskapsproblem som ska lösas idag via: charlesodominic@dominiclawofficess.com webbplats: https://charlesodominic.wixsite.com/drcharles

Fenna Thijs sa...

Hej alla, jag heter Fenna Thijs från Utrecht, Nederländerna.
Är här för att tacka Dr Elumelu för att ha återupptagit min familj och jag tillsammans igen, jag trodde att jag redan tappat allt innan jag kom över en kommentar på Facebook om hur Dr, Elumelu hjälpte människor att bli gravida och få tillbaka sina exer.
Till att börja med var jag rädd på grund av internetbedräger / svindlare men när jag äntligen ger det en rättegång, lo och se, jag fick verkligen det jag letade efter exakt som jag ville ha det, allt tack till Gud för att han använde Dr. Elumelu för att lösa mina problem.
Du känner till dina problem, men jag ber dig kontakta honom för en lösning idag via e-post: drelumeluspelltemple@gmail.com eller whats-app 27736117700 för en brådskande lösning på det nu.

Mary Gab sa...

problem men vi har nu passerat dessa och lever faktiskt mycket

bekvämt liv under de senaste 5 åren eller så. Vi tillbringar mycket tid tillsammans och hade verkligen nollproblem tills för ett år sedan.

I juli förra året åkte vi till ett hotell för en helg och när vi kom tillbaka, medgav min fru att jag grät att hon hade börjat

rökning. Jag reagerade väldigt dåligt (nu inser jag) och försökte pressa henne att sluta, alltid för att jag bryr mig. Det senaste året hade vi 6

incidenter där vi hade stora slagsmål alltid av samma anledning. Eftersom hon inte skulle röka i huset röker hon på jobbet.

Under helgerna besökte hon en flickvän som bor bredvid vårt hus där hon skulle åka i en halvtimme, till

rök.

Våra helger blev stressade på grund av hennes nya vana och för en månad sedan plockade hon upp sina saker, hyrde en lägenhet och flyttade

där. Jag var ute med min dotter när det hände och när jag kom hem och såg hennes saker saknas kollapsade jag i princip.

I 2-3 veckor gjorde jag alla misstag med att tigga och gråta men hennes hjärta var så härdat att jag inte kunde tro hur hon

behandlade mig.

Förra veckan bestämde jag mig för att semestra med min dotter. Min fru har inte kontaktat mig alls under den senaste veckan utan kontakter

vår dotter morgon och natt genom att skicka henne,

Jag gjorde allt jag kunde för att få henne tillbaka men vet hur ... just för 2 månader sedan var jag igenom någon artikel online innan ooi såg en kvinna

När jag delade några nyheter om en mäktig man som hjälper henne att få fred till sitt hem, blev jag så imponerad av vittnesbörden

                                                                                                                            

 och jag bestämde mig för att försöka .. Jag förklarar alla mina problem för doktorn ALAM .. han lovar att hjälpa mig och han gjorde som han lovade,

 se min fru är tillbaka och tigger, hon har till och med slutat röka..kanske hans namn beröm .. för mer information kan du kontakta

honom för hjälp om du har problem i ditt hem .. e-post dralahalah@gmail.com eller ring whatsap + 2348115720823.tack för att dela

min berättelse med mig.
   e-post dralahalah@gmail.com

      ring eller whatsapp: +2348115720823

Mary Gab sa...

problem men vi har nu passerat dessa och lever faktiskt mycket

bekvämt liv under de senaste 5 åren eller så. Vi tillbringar mycket tid tillsammans och hade verkligen nollproblem tills för ett år sedan.

I juli förra året åkte vi till ett hotell för en helg och när vi kom tillbaka, medgav min fru att jag grät att hon hade börjat

rökning. Jag reagerade väldigt dåligt (nu inser jag) och försökte pressa henne att sluta, alltid för att jag bryr mig. Det senaste året hade vi 6

incidenter där vi hade stora slagsmål alltid av samma anledning. Eftersom hon inte skulle röka i huset röker hon på jobbet.

Under helgerna besökte hon en flickvän som bor bredvid vårt hus där hon skulle åka i en halvtimme, till

rök.

Våra helger blev stressade på grund av hennes nya vana och för en månad sedan plockade hon upp sina saker, hyrde en lägenhet och flyttade

där. Jag var ute med min dotter när det hände och när jag kom hem och såg hennes saker saknas kollapsade jag i princip.

I 2-3 veckor gjorde jag alla misstag med att tigga och gråta men hennes hjärta var så härdat att jag inte kunde tro hur hon

behandlade mig.

Förra veckan bestämde jag mig för att semestra med min dotter. Min fru har inte kontaktat mig alls under den senaste veckan utan kontakter

vår dotter morgon och natt genom att skicka henne,

Jag gjorde allt jag kunde för att få henne tillbaka men vet hur ... just för 2 månader sedan var jag igenom någon artikel online innan ooi såg en kvinna

När jag delade några nyheter om en mäktig man som hjälper henne att få fred till sitt hem, blev jag så imponerad av vittnesbörden

                                                                                                                            

 och jag bestämde mig för att försöka .. Jag förklarar alla mina problem för doktorn ALAM .. han lovar att hjälpa mig och han gjorde som han lovade,

 se min fru är tillbaka och tigger, hon har till och med slutat röka..kanske hans namn beröm .. för mer information kan du kontakta

honom för hjälp om du har problem i ditt hem .. e-post dralahalah@gmail.com eller ring whatsap + 2348115720823.tack för att dela

min berättelse med mig.
   e-post dralahalah@gmail.com

      ring eller whatsapp: +2348115720823

Mary Gab sa...

En stark och kraftfull kärlek att vinna din EX tillbaka, jag bestämde mig för att jag ska spendera hela dagen på internet bara för att se till att många människor kan läsa mitt vittnesbörd om DR ALAM som är en kraftfull stavagare, efter att ha blivit abondoned av min fru, för nära ett år ... en trofast dag jag var på internet för ett råd om restaurang, jag visste aldrig att det var vägen till min lycka, efter att ha läst en hel del testimoney på nätet om en STOR DR ALAM OCH MYCKET AV REKOMMEDATION ONLINE än ANDRA SPELLCASTERS SÅ MED att jag var tvungen att kontakta DR ALAM, och jag förklarar allt för honom genom de detaljer som jag såg online av människor som delar vittnesbörd ... nu är jag så glad att jag väljer DR ALAM eftersom jobbet är 100% perfekt och stava förde min fru tillbaka till mig .. kontakta DR ALAM för att han är en bra man, e-post dralahalah@gmail.com eller ring whatsapp +2348115720823 ..... tack.

Bektesh Jehona Sjostrom sa...

Jag är Jehonna Bekteshi från Stockholm, jag är en läkare som arbetar på Stockholm Healthcare-anläggningen. Jag tror att vittnesbörd är verkliga liv bevisar mäktiga goda verk i verkligheten som gör människor lyckliga och hitta fred i äktenskapet förhållanden som jag har hittat samma i mitt äktenskap, idag är jag mycket glad att dela mitt vittnesmål här för alla att läsa och också lära sig att dra nytta av det. Jag läste ett vittnesbörd från blogginlägg från olika människor över hela världen och pratade bra om mannen Dr.Oduduwa Love-spell caster, jag tappade hoppet på spellcasters på grund av mina tidigare erfarenheter, jag kontaktade kommunikation från andra stav-casters. Jag älskade stava charm tidigare för att föra tillbaka min ex man hem men fungerade inte bra, förrän för några dagar sedan gav jag Dr.Oduduwa det sista försöket att föra tillbaka min kärleksman tillbaka till mig, jag meddelar Dr.Oduduwa på hans personliga e-post för att lösa min äktenskapskris.
Jag älskar min man så mycket, jag vill ha honom tillbaka till mig och våra två barn. Jag vill att mina barn ska växa upp med sin pappa och vara lyckliga som en familj.
Jag skickar e-postmeddelande till Oduduwa-adress, några ögonblick senare fick jag svar från dr.oduduwa, jag var så glad eftersom e-postmeddelandet var giltigt.
 Jag förklarade alla mina relationsproblem till Dr.Oduduwa, jag ber om hans hjälp för att föra tillbaka min kärleksman man hem och återvända kärlek och förtroende.
Dr.Oduduwa gav mig sitt arbete 100% löfte mig med försäkringsgaranti resultat efter att ha lanserat magiska kärleksförtroll för att få tillbaka min kärleksman Antionio hem, sa han att mitt fall är lätt för honom att lösa. han förklarade alla Love-spell-processerna och rutinerna för mig och han berättade om materialen att köpa för att stämma lunchen inkantationsbön,
Jag följde noggrant alla instruktioner. Så tidigt på morgonen, det är nästa dag efter Oduduwa lunch Kärleks-magi-förtrollning för min räkning, min ex man taht har inte ringt mig på över två månader, ringde mig nästa dag, på morgonen ringer min mobiltelefon med ett okänt nummer, så jag tog upp samtalet och se, åh jag var så förvånad i mer än 2 månader nu har jag inte fått textmeddelanden, inga samtal och inget mail skickat till mig. Wow jag är väldigt glad idag, plötsligt precis som Oduduwa lovade mig. Jag är överväldigad av glädje och glädje i mitt hjärta som delar detta vittnesmål här i dag, min kärleksman Antonio på väg tillbaka hem för att träffa mig dagen efter,
Jag använder detta medium för att säga ett stort tack till den stora mannen Dr.Oduduwa som utan detta inte skulle ha varit möjligt.
Alla som läser denna artikel här ute genom äktenskapskris, och för dem som delar hemliga tårar av hjärtsvängningar, idag är alla dina problem över, bara ett enkelt e-postmeddelande till den stora Dr.Oduduwa Love Spell Temple i dag (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)
Min bön är att hitta lycka i kärleksliv och äktenskap, oavsett vad som händer i våra äktenskap, vi bör alltid försöka göra rätt sak och uppskatta vad vi har. kämpa för att ditt äktenskap ska fungera med alla nödvändiga medel och tillgänglig hjälp är här för dig nu.
Jag har denna kraftfulla avsikt att dela detta fantastiska vittnesmål här ute kommer det att motivera att hjälpa så många unga eller gamla par att lösa sina äktenskapsproblem.
När två personer verkligen bryr sig om varandra, kommer de alltid att leta efter ett sätt att få det att fungera, oavsett hur hårt och svårt sättet att lösa problemet är att söka lycka är den verkliga kärnan i existensen.
Jag vet att Dr.Oduduwa kan vara till god hjälp för dig idag, kontakta hans personliga adress via: (dr.oduduwaspellcaster@gmail. Com)
Endast WhatsApp-meddelande: +79268011965

melania macron sa...

Hej, jag vill dela mitt underbara vittnesbörd. Efter att ha varit i relation med mannen i flera år, han delade med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom bad jag honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän och hon föreslog att jag snarare skulle kontakta en stavhjul som skulle kunna hjälpa mig att förtrolla för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde på stava, jag hade inget annat val än att prova det, jag e-postade stavskärmaren, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen, det var omkring 16.00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom att det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problemproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla stavskärmaren som hjälpte mig med mitt eget problem. e-post: babaidadawiseman01@gmail.com
kan du skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall

Älska trollformler
Tjäna bra pengar eller vinna ett lotteri.
Uppnå framgång i affärer.
Andliga problem.
Vinn rättsfall.
Leta efter din livspartner.
Få ett välbetalt jobb.
Få kontroll över ditt äktenskap.
Få tjänst och få attraktion från människor.
Få tillbaka förlorade pengar.
Läka dig av alla sjukdomar. både härdbara och obotliga.
Lös graviditetsproblem och välsigna dig med spädbarn osv ...

Kontakta denna fantastiska man om du har problem med en varaktig lösning
via babaidadawiseman01@gmail.com
WhatsApp: +2348136951551
Viber: +2348136951551

Tacka mig senare

katelogan888 sa...

Efter 5 år i äktenskap med min man med 2 barn började min man agera konstigt och gå ut med andra damer och visade mig kallt kärlek, vid flera tillfällen hotar han att skiljas från mig om jag vågar fråga honom om hans affär med andra damer, jag var helt förstörd och förvirrad tills en gammal vän till mig berättade för mig om en stavagare på internet som heter Dr Charles som hjälper människor med förhållande och äktenskapsproblem av kärleksformers makter, till att börja med tvivlar jag på om det någonsin existerar men beslutade För att försöka, när jag kontaktade honom, hjälpte han mig att kasta en kärlek och efter 3 dagar kom min man tillbaka till mig och började be om ursäkt, nu har han slutat gå ut med andra damer och hans med mig på gott och riktigt . Kontakta den här stora kärleksförstärkaren för ditt förhållande eller äktenskapsproblem som ska lösas idag via: drcharlesspell@gmail.com WhatSApp: +2348146708557

Diana Hanganut sa...

När jag hittade Dr. Ogume, var jag i desperat behov av att föra tillbaka min exälskare. Han lämnade mig för en annan kvinna. Det hände så snabbt och jag hade inget att säga i situationen alls. Han dumpade mig bara efter 3 år utan förklaring. Jag kontaktar Dr. Ogume via hans kontakt och han berättade för mig vad jag behöver göra innan han kan hjälpa mig och jag gjorde vad han berättade för mig, efter att jag hade gett vad han ville, han kastade en kärlek för att hjälpa oss att komma tillbaka tillsammans. Strax efter att han gjorde sin förtrollning började min pojkvän att skicka mig igen och kände mig hemsk för det han gjorde mig igenom. Han sa att jag var den viktigaste personen i hans liv och det vet han nu. Vi flyttade in tillsammans och han var mer öppen för mig än tidigare och han började spendera mer tid med mig än tidigare. Ända sedan Dr Ogume hjälpte mig är min partner väldigt stabil, trogen och närmare mig än tidigare. Jag rekommenderar starkt Dr. Ogume till alla som behöver hjälp. E-post: ogumenspellcaster@gmail.com. du kan kontakta honom för något av följande problem:
1) Kärleksformer
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässor
4) Giftermål
5) Bindande stav.
6) Uppdelningar

Love and healing. sa...

MG !! detta är säkert Ett chockerande och äkta vittnesbörd..Jag besökte ett forum här på internet den 17 OFSEPTEMBER 2019, och jag är ett fantastiskt vittnesbörd om en kraftfull och stor spellcaster kallad (DR ALLAM) på thforum .. Jag trodde aldrig det eftersom jag aldrig hört eller lärt något
om magi innan ... inte en själ skulle ha kunnat påverka mig om magiska trollformler, inte förrän DR ALLAM gjorde det för mig och återställde mitt äktenskap på 5 år tillbaka till mig och tog tillbaka min man till mig på 48 timmar precis som jag har läste på internet jag blev verkligen förvånad och chockad när min man knäböjde och började tigga om förlåtelse och för att jag skulle acceptera henne tillbaka ... jag har verkligen kort uttryck, och jag vet inte hur mycket jag ska förmedla min uppskattning till dig ( DR ALLAM) du är en GUD som skickas till mig och hela familjen ... här är e-post om du har samma situation .. e-post dralahalah@gmail.com .... whatsapp +2348115720823 tack ..

Love and healing. sa...

Min fru och jag är gift de senaste 15 åren och har en vacker 12-årig dotter. Under hela det har varit ett kärleksförhållande och jag älskar verkligen ingen mer i världen än jag älskar henne.

Vi hade ett tufft liv i början med ekonomiska problem men vi har nu passerat dessa och lever faktiskt ett mycket bekvämt liv under de senaste 5 åren eller så. Vi tillbringar mycket tid tillsammans och hade verkligen nollproblem fram till för ett år sedan.

I juli förra året åkte vi till ett hotell för en helg och när vi kom tillbaka, erkände min fru att jag grät att hon hade börjat röka. Jag reagerade väldigt dåligt (nu inser jag) och försökte driva henne att sluta, alltid för att jag bryr mig. Det senaste året hade vi 6 incidenter där stora slagsmål alltid av samma anledning. Eftersom hon inte skulle röka i huset röker hon på jobbet. Under helgerna besökte hon en flickvän som bor bredvid vårt hus där hon skulle åka i en halvtimme för att röka.

Våra helger blev stressade på grund av hennes nya vana och för en månad sedan plockade hon upp sina saker, hyrde en lägenhet och flyttade dit. Jag var ute med min dotter när det hände och när jag kom hem och såg hennes saker saknas kollapsade jag i princip. I 2-3 veckor gjorde jag alla misstag med att tigga och gråta men hennes hjärta var så härdat att jag inte kunde tro hur hon behandlade mig.

Förra veckan bestämde jag mig för att semestra med min dotter. Min fru har inte kontaktat mig alls under den senaste veckan, men kontaktar vår dotter morgon och natt genom att smssa henne, jag gjorde allt jag kunde för att få henne tillbaka men vet hur ... just för 2 månader sedan var jag igenom en artikel online innan ooi såg en kvinna som delar några nyheter om en mäktig man som hjälper henne att få fred till sitt hem, jag var så imponerad av vittnesbörden och jag bestämde mig för att försöka .. Jag förklarar alla mina problem till läkaren ALAM .. han lovar att hjälpa jag och han gjorde som han lovade, se min fru är tillbaka och tigger, hon har till och med slutat röka..kanske hans namn beröm .. för mer information kan du kontakta honom för hjälp om du har problem i ditt hem .. e-post dralahalah @ gmail.com eller ring whatsap + 2348115720823. Tack för att du delar min historia med mig.

Love and healing. sa...

Jag är så upphetsad att mitt äktenskap har blivit återställt, mitt ex-hus är tillbaka efter att han lämnat mig och mina två barn, för en annan kvinna, jag var så lycklig att träffa DR ALAM, hur han hjälpte många människor att få fred till deras hem, JAG KONTAKT HEM FÖR HJÄLP, DETTA ÄR HUR HJÄLPAR MIG ATT FÖR FRED TILL MITT HEM KAN HANS NAMN VÄRA OCH HONORAD .. EN STOR TACK TILL Honom ENDA MER. DE STÖRSTA I VÄRLDEN. Och om du är här, har du detta problem, vill du att ditt EX-HUSBAND KOMMER TILLBAKA TILL DIG DONT CRY NOMORE LÖSNINGEN ÄR HÄR KONTAKT DR ALAM E-post dralahalah@gmail.com eller ring eller whatsapp + 2348115720823 tack.

Bektesh Jehona Sjostrom sa...

Jag heter Bekteshi Jehonna från Stockholm, jag är en läkare av yrke. för bara några veckor sedan läste jag online-kommentar om den här stora mannen Dr.Oduduwa (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com) Få brådskande lösning för att få tillbaka din ex kärlekspartner inom 24 timmar. Han kommer att ringa dig på telefon för att be om ursäkt, omedelbart din kärlekspartner återvända hem till mer kärlek och förtroende.
de flesta av dessa kärleksförfaranden är mycket enkla och enkla att förstå och öva.
som sådan kan var och en göra sig förbi denna kärleksförtrollningsförbjudelse för att få tillbaka kärlek och förtroende från din ex kärlekspartner.
Du kommer också att få bra moraliskt och andligt stöd från Great Dr.Oduduwa Love Spell Temple via hans personliga e-post:
dr.oduduwaspellcaster@gmail.com https://www.youtube.com/channel/UCgdyInfUQi_9sj_VXQ2am8w?view_as=subscribber
Dr.Oduduwa farfar till alla kärlek stavhjul och svarta magiska trollformler för att få tillbaka ex kärlekspartner och också sätta

Unknown sa...

Herr Oskar, du har räddat mitt äktenskap det vittnesbörd som du delar har hjälpt mig, Dr Sacre är verkligen en stor man och jag trodde aldrig att en stavsamling från Afrika kan hjälpa någon som är i ett annat land utan att se honom eller henne bara genom några böner, min man som skiljer mig från 6 månader sedan när jag såg ditt vittnesbörd, jag tuffa att det var ett skämt men Dr Sacre förvånade mig att min man är tillbaka, det var när jag kontaktade Dr Sacre var när jag vet att min man var under en trollstav som min make älskar mig att kvinnan kastar en förtrollning på honom tack Oskar Oskar ditt vittnesbörd har hjälpt mig och jag tror att det har hjälpt många människor, för de av er som inte har läst vittnesbördet Herr Oskar detta är kontakten med Dr Sacre WhatsApp nummer +2349076034359 eller e-post sacretempleofpower@gmail.com, jag har berättat för min man allt han var glad att jag kämpade för honom, tack så mycket Herr Oskar snälla skicka mig ditt telefonnummer så att jag kan ringa dig tack igen .Jag är fru Levi Valérie vittnar om vad Dr Sacre gjorde för och min familj

Comment 1 sa...

HERREGUD!! Detta är verkligen ett chockerande och ett äkta vittnesbörd..Jag besökte ett forum här på internet den 20 AUGUSTI 2020, och jag såg ett underbart vittnesbörd om den här kraftfulla och stora trollformeln som heter Priest Mompha på forumet..Jag trodde aldrig det, för jag har aldrig hört eller lärt mig någonting om magi förut .. Inte en själ skulle ha kunnat påverka mig om magiska trollformler, inte förrän Priest Mompha gjorde det för mig och återställde mitt äktenskap på 8 år tillbaka till mig och tog med min make tillbaka till mig under samma 48 timmar precis som jag läste på internet..Jag blev verkligen förvånad och chockad när min man knäböjde och bad om förlåtelse och för mig att acceptera honom tillbaka .. Jag är verkligen brist på uttryck, och jag inte ' Jag vet inte hur mycket jag ska förmedla min uppskattning till dig Präst Mompha, du är en Gud som skickas till mig och hela min familj .. Och nu är jag en glad kvinna än en gång

E-post: chiefpriestmompha@gmail.com
WhatsApp: + 62-852-7546-3810

Comment 1 sa...

Jag heter Anna Torbjörn från Göteborg, jag trodde aldrig att jag skulle le igen, min man lämnade mig med två barn i ett år. Alla ansträngningar för att få honom tillbaka misslyckades. Jag trodde att jag inte skulle träffa honom igen förrän jag träffade en dam som heter Birgitta som berättade om en trollformler som heter Priest Mompha, hon gav mig sin e-postadress och mobilnummer och jag kontaktade honom och han försäkrade mig att inom 48 timmar kommer min man att komma tillbaka till mig. På mindre än 48 timmar började min man komma tillbaka och bad om förlåtelse och sa att det är djävulernas arbete, så jag är fortfarande överraskande till nu om detta mirakel, jag kunde inte bli gravid sedan vi gifte oss, men så snart förtrollningen gjordes blev jag gravid och födde mitt tredje barn. Om du behöver hjälp från honom kan du kontakta honom via: e-post: chiefpriestmompha@gmail.com
WhatsApp: + 62-852-7546-3810

Anonymous sa...

Jag blev sårad och hjärtbruten när ett mycket stort problem inträffade i min
äktenskap för ett år sedan, mellan mig och min man. så hemskt att han
tog målet till domstol för skilsmässa. han sa att han aldrig ville
stanna hos mig igen och att han inte älskar mig längre. Så han packade
ut ur huset och fick mig och mina barn att gå igenom allvarliga
smärta. Jag försökte alla mina möjliga medel för att få tillbaka honom, efter mycket
tiggeri, men allt till ingen nytta. och han bekräftade att han har gjort sitt
beslut, och han ville aldrig träffa mig igen. Så på en kväll, som jag
kom tillbaka från jobbet träffade jag en gammal vän till mig som frågade min
make .Så jag förklarade allt för honom, så han sa till mig att det enda
sätt jag kan få tillbaka min man, är att kontakta dr Wale, för det har det
fungerade verkligen för honom också. Så jag trodde aldrig på stavning, men jag hade ingen
annat val än att följa hans råd. Sedan gav han mig sitt namn Dr
Wale som jag kontaktade utan att slösa bort tid. Så nästa morgon, jag
skickade ett mail till adressen han gav mig, och Dr Wale försäkrade mig
att jag får tillbaka min man. Vilket fantastiskt uttalande !! Jag aldrig
trodde, så han pratade med mig och berättade allt jag behöver
do. Sedan någon månad, så överraskande, min man som inte ringde
mig det senaste året, ringde mig för att meddela att han skulle komma
tillbaka. Så underbart!! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med
mycket kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för
smärta han orsakade mig och mina barn. Sedan från den dagen, vårt förhållande
var nu starkare än hur det var tidigare, med hjälp av Dr Wale. Så jag
kommer att ge dig råd om du har några problem kontakta Dr Wale, jag
ge dig 100% garanti för att han hjälper dig .. E-posta honom på:
drwalespellhome@gmail.com eller ring whatssapp honom på + 2349015141346.

רוחמה בן יוסף sa...

Den som läser detta vittnesbörd idag borde fira med mig och min familj eftersom det hela började som ett skämt för vissa människor och andra sa att det var omöjligt att jag har äktenskap i sex år nu med ingen barn som läkaren sa att jag har ett lågt antal spermier så min fru ber om skilsmässa, hon var sjuk och trött på att ha varit med mig jag försökte allt mitt bästa men ingenting fungerade jag trodde att jag inte skulle träffa henne igen förrän jag träffade en gammal vän av mig som berättade om en trollkarl som heter Dr. Igbinovia, hon gav mig hans e-postadress och mobilnummer. Jag kontaktade honom och han försäkrade mig att min fru skulle återvända till mig inom tre dagar om jag bara var redo att betala de skatter som jag samarbetar med honom i bara en dag och han förberedde ett älskande och medicin för mig och den sista Han sa till mig att min fru kommer tillbaka. väldigt lustigt på morgonen kom min fru gråtande och bad om förlåtelse och sa att det var djävulernas arbete, så jag är fortfarande förvånad över detta mirakel, jag kunde inte föreställa mig det, men så snart jag var färdig med att skriva, två månader senare fru blev gravid det var som ett mirakel så håll inte din skam han gjorde det för mig och jag tror att han också kan göra det åt dig. Om du behöver hans hjälp kan du kontakta hans e-post: doctorigbinovia93@gmail.com WhatsApp eller Viber eller ringa honom nu: +2349071864129 Dr.Igbinovia behandlar också: Infertilitet, HIV / AIDS, HERPES 1/2, CANCER, Hepatit B, Om du vill bli gravid

Anonymous sa...

Det är en person jag vet att du faktiskt kan ha en privat session och få ditt äktenskapsliv omplacerat inom ett ögonblick, den personen är den ständigt fantastiska doktorn Egwali, en trollformell som har använt sin magiska trollformel för att förändra livet för så många jag känner. Du heter det bara Kärleksförtrollning, jobbkarriär, sjukdomar, oavsett fall han har rätt i tid för att ta hand om dig. Du kan kontakta honom via WhatsApp / Viber + 2348122948392
Mail: dregwalispellbinder@gmail.com Ha en privat session med honom och var glad. Lycka till!!

Lava Showan sa...

Jag heter Robert Knight, från Förenta staterna,
Jag är skild från en son och min son heter Felix, han är 12 år nu,
Jag hade en dålig upplevelse i mitt tidigare förhållande, det är en väldigt lång historia men jag kommer att förkorta det för att du ska förstå att vi ibland måste fatta ett personligt beslut för att få det som tillhör dig.
Min fru skildes från mig för att gifta mig med en annan man som bodde i samma stad. Jag bad henne om ursäkt och jag bad henne att återvända till mig och till vår son,
för några dagar sedan läste jag en artikel på förhållandeblogg publicerad av Maria Anderson från Sverige, hon delade en livsrelationsupplevelse på en blogg och hon skrev ut e-postadressen till Dr. Oduduwa Love Spell Caster som kan återställa trasigt kärleksäktenskap och få tillbaka tillbaka ex kärlekspartner inom 3 dagar.
Jag trodde aldrig på magi, förrän min son sa att jag hellre skulle prova att få sin mamma hemma.
Jag skickar ett e-postmeddelande till den e-postadress som anges på bloggen för att kontakta Dr. Oduduwa kärleksstav. Jag förklarade för honom allt som händer mellan mig och min före detta fru.
Jag fick ett svarsmeddelande att han kan hjälpa mig att få henne tillbaka hem för att älska och lita på mig som mer än någonsin tidigare, jag försökte det och jag var glad att följa alla instruktioner från Dr.Oduduwa kärleksstav. Bara några dagar efter att jag fick ett telefonsamtal från min före detta fru Laura, bad hon om ursäkt för mig, Laura gick tillbaka hem, hon grät och ber om ursäkt till vår son Felix för att hon lämnat honom så länge.
det fungerar som magi verkligen för det är så fantastiskt hur kärleksstav fungerar så effektivt inom tre dagar stavningsbön.
Jag rekommenderade starkt alla som läser detta vittnesbörd och som genomgår förhållandeproblem att söka hjälp för att återställa sann kärlek och förtroende till kärleksförhållande. oavsett hur länge din partner lämnade dig kan de fortfarande återvända till dig.
det fungerar för mig och så många andra har sagt bra kommentarer om den här stora mannen Dr. Oduduwa (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

Anonym sa...

Om du är besviken över trollkarlar och andra läkare som har misslyckats med att ge de resultat du vill ha. Var lugn den här gången med den mest kraftfulla och andligt begåvade trollkarl du någonsin kan stöta på.
jag heter Mary Brannon vid namn. Hälsningar till alla som läser detta vittnesbörd. Jag har blivit avvisad av min man efter tre (3) års äktenskap bara för att en annan kvinna hade en trollformel på honom och han lämnade mig och barnet att lida. en dag när jag läste på webben såg jag ett inlägg om hur denna stavningshanterare på den här adressen drpellar@gmail.com har hjälpt en kvinna att få tillbaka sin man och jag gav honom ett svar på hans adress och han berättade för mig att en kvinna hade en trollformel på min man och han berättade att han kommer att hjälpa mig och efter 2 dagar ska jag ha tillbaka min man. Jag trodde på honom och idag är jag glad att låta er alla veta att den här trollformaren har förmågan att få tillbaka älskare. för jag är nu nöjd med min man. Tack för Dr.Pellar. Hans mejl: drpellar@gmail.com
Kontakta honom om du vet att du står inför detta öde nedan
(1) Gillar du ditt ex?
(2) Har du alltid mardrömmar?
(3) Vill du bli marknadsförd på din arbetsplats?
(4) Vill du att kvinnor/män ska springa efter dig?
(5) Vill du ha ett eget barn?
(6) Vill du bli rik?
(7) Vill du att din make ska vara din för alltid?
(8) Vill du öka din kuk? / Håller du längre när du har sex?
(9) Vill du kompensera för förlorade pengar?
(10) Vill du stoppa din skilsmässa?
(11) Vill du skiljas?
(12) Vill du att alla dina önskemål ska uppfyllas av någon?
(13) skapar magi behovet av ett gravid barn?
(14) Vill du avsluta ditt äktenskap eller förhållande eller bryta upp.
(15) Har du svårt att vinna ett mål i domstol?
(16) Vill du gifta dig med din partner så snart som möjligt?
Återigen är min e -postadress: drpellar@gmail.com
Kontakta honom omedelbart för alla dina problem och lösa situationen inom några dagar.

Unknown sa...

Stor respekt till Dr Ilekhojie för att återställa mitt äktenskap efter många år. Sedan november förra året har jag och min fru varit i rätten om vår lilla flickas vårdnad. Djupt inne i mig ville jag ha min familj tillbaka eftersom de ger mig så mycket glädje och sedan dessa frågor började har jag inte kunnat koncentrera mig på jobbet eftersom jag var känslomässigt nere. Jag diskuterade med en vän som presenterade mig för Dr Ilekhojie och jag fick prata med honom från hjärta till hjärta där han försäkrade mig om att hans försoningsbesvärjelse kommer att lösa tvisten mellan mig och min fru. Jag gjorde allt han krävde genom att ge den lilla summan för att köpa alla förfäder som bad mig att erbjuda att återställa förbindelsen mellan mig och min fru. När det var klart vaknade min fru en morgon och bad oss ​​att ha ett samtal som senare slutade med ett oförglömligt sex efter så många år och sedan dess har det varit fred i min familj och våra vänner och grannar där de blev förvånad .
Även om Dr Ilekhojie kanske inte ser detta, men jag är skyldig många människor att hitta lösningar med Dr Ilekhojie och göra ditt liv och äktenskap enkelt. Du kan kontakta honom med hans direktnummer på WhatsApp eller Viber (+2348147400259) eller hans e -post: (gethelp05@gmail.com)

Janice Aliena sa...

Jag fick min ex kärlekspartner att återvända till kärleken och lita på mig mer än någonsin tidigare. Hela mitt liv har jag aldrig trott att kärleksförtrollningstrollkarm kunde få tillbaka min ex kärleksman Andrew, tills min vän introducerade mig för den riktiga trollformeln, tidigare har jag kontaktat några trollformler för att hjälpa mig men ingen av dem kunde hjälpa mig , några krävde mer pengar tills jag följer enkla instruktioner från stor kärleksförtrollare via hans personliga e-post, jag kunde kommunicera och få omedelbar hjälp av honom för att återställa mitt äktenskaps kärlek och lycka. (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com) vem som helst kan likaväl få samma hjälp från honom idag för att få tillbaka förlorad kärlek eller återställa ett brutet förhållande och frånskild partner kan återvända till kärleken. det är möjligt eftersom det fungerar för mig inom 2 dagar, min ex kärleksman ringde mig på telefon för att be mig om ursäkt och just nu lever vi båda tillsammans i kärlek och lycka. tack till Dr.Oduduwa för hans begåvade och begåvade krafter att få tillbaka ex inom 34 timmar. WhatsApp-kommunikationsnummer: +2349129715420

Anonymous sa...

Kärlek ger aldrig upp, förlorar aldrig tron, är alltid hoppfull och består under alla omständigheter. Jag ger Gud all ära för att ha tagit in Dr. Ige Ajayi i mitt liv för att han hjälpte mig att få tillbaka min fru som fick mig att skilja mig i ett år. Jag var den sista personen på jorden som accepterade det faktum att trollformler existerar eller fungerar inte förrän jag blev hänvisad till Dr. Ige Ajayi, online som har hjälpt så många människor med sina kraftfulla trollformler. Jag hade inget annat alternativ än att ge det ett försök för 3 månader efter skilsmässan blev jag degraderad på min arbetsplats på grund av depression för jag vet inte vad jag ska göra för att få henne tillbaka men tack och lov idag för att jag använde Dr. Ige Ajayi att få tillbaka min lycka och kärleksliv inom 48 timmar. Bara förra veckan här befordrades jag tillbaka till min position och jag är här för att dela min egen erfarenhet med den här mannen som heter Dr. Ige Ajayi. Jag vet inte vad du går igenom idag men vet att i alla situationer finns det alltid en väg ut. Dr, Ajayi, förbereder också trollformler som Lotteri, jobbtrollformel, besvärjelse för att stoppa en skilsmässa, besvärjelse för att bota alla sjukdomar, skyddstrollformel, besvärjelse för att bli framgångsrik, rik och Kraftfulla domstolsbesvärjelser E.T.C. Kontakta E-post drigeajayi@gmail.com. Telefon/Whatsapp +2348057393990

Hanna Mats sa...

Jag blev separerad från min man för tre år sedan. Det fanns ingen kommunikation mellan oss. Jag fick rådet av familjer och vänner att släppa taget och glömma äktenskapet och gå vidare i mitt liv. Jag ville inte gifta mig med någon annan för innerst inne älskar jag fortfarande min man. Jag led så mycket av smärta och förvirring att jag läste en rekommendation på nätet om hur Dr Alaba återförenade ett trasigt äktenskap med hjälp av sina andliga krafter. Jag fortsatte att läsa så många vittnesmål om hur han hjälpte till att sätta stopp för skilsmässor och återupprätta människors före detta älskade och min tro förnyades. Jag kontaktar Dr Alaba omedelbart några minuter senare, han svarade mig och gav mig instruktioner om vad jag skulle göra, efter att jag uppfyllde kravet två dagar efter ritualen förändrade besvärjelsen mitt liv runt min man som inte pratade med mig. Två dagar ringde han till mig mitt i natten och grät och bad om ursäkt att detta är demonernas verk, så jag är fortfarande förvånad över detta mirakel så jag förlåter honom. Nu är mitt äktenskap i balans. Dr Alaba-ritualen fungerade utmärkt och mitt äktenskap är starkare än tidigare, och ingenting kan skilja oss åt igen. Jag besökte så många webbplatser som jag letade efter hjälp, det var hopplöst tills jag fick kontakt med Dr Alaba, den riktiga mannen som hjälpte mig att återställa mitt trasiga äktenskap om du har ett liknande problem i ditt äktenskap, du vill att din man eller fru ska älska dig om igen. , Du har någon du älskar och du vill att han eller hon ska älska dig i gengäld, du har en utmaning i ditt liv, stavningsmallen av Dr Alaba är lösningen och svaret på ditt problem, whatsapp / viber med hans telefonnummer: +1(425) 477-2744, Kontakta honom idag genom att skicka ett e-postmeddelande till dralaba3000@gmail.com. Låt inte någon ta din make ifrån dig.

Mikael sa...

KONTAKTA DR.JAJA FÖR DIN LÖSNING VIA E-post: (jajaspellcasterstemple1@gmail.com)
Kära vänner online, jag heter Kristina är från sverige. Jag måste ge detta mirakulösa vittnesbörd, som fortfarande är otroligt för mig än nu. Jag hade problem med min man för två år sedan, vilket ledde till att vi gjorde slut. När han gjorde slut med mig var jag inte mig själv igen, jag kände mig så tom inom mig, min kärlek och ekonomiska situation blev värst, tills en nära vän till mig (Maria) berättade för mig om en trollformler som hjälpte henne i samma problem han heter också DR. JAJA, så jag mailade honom på jajaspellcasterstemple1@gmail.com trollformaren och jag berättade för honom om mitt problem och jag gjorde vad han bad mig att göra, för att göra den långa historien kort. Innan jag visste vad som hände ringde min man mig och berättade att han skulle komma tillbaka till mig om bara två dagar och jag var så glad över att ha honom tillbaka. Vi har två barn tillsammans och vi är nöjda med oss ​​själva. Tack till Dr. JAJA för att du räddade mitt förhållande och för att du också räddade andras egna. fortsätt ditt goda arbete Dr JAJA, om du är intresserad av att kontakta honom och vittna om denna välsignelse som jag eller om du går igenom ett hårt liv och du behöver hjälp med ett sådant problem kan du kontakta hans e-post: jajaspellcasterstemple1@gmail eller
Whatt-sapp/ring honom +79267733498 Tack.

Unknown sa...

Tidigare i år hade jag ett fruktansvärt bråk med min man och han hade inget annat val än att lämna huset och jag trodde att han bara var ilska som fick honom att lämna. Efter några dagar kunde jag inte kontakta honom eller få veta var han var. Jag väntade och väntade men han kom aldrig tillbaka eller ringde mig. Jag var fylld av smärtor och ånger över det som hände. Jag försökte allt jag kunde för att få tillbaka honom men utan resultat förrän jag kontaktade DR ISIKOLO som kom till min räddning. Han gjorde sitt arbete perfekt för att återförena oss och min man ringde och återvände hem exakt efter 48 timmar precis som han lovade. DR ISIKOLO är så verklig och han misslyckas aldrig. kontakta honom om du behöver hjälp. mejla: isikolosolutionhome@gmail.com eller sms:a honom via WhatsApp/Telegram: +234-8133261196.

Unknown sa...

Min fru lämnade mig och bad om skilsmässa på grund av den osäkerhet jag hade med henne och det ständiga missförståndet. Jag gjorde mitt bästa för att lösa saker men allt var bortom mig och jag kunde inte hålla henne tillbaka från att lämna huset. Jag sökte hjälp från hennes familj för att hjälpa mig att få tillbaka henne hem men de kunde inte hjälpa också. Jag ångrade mina handlingar och det ledde mig till depression som jag led i 6 månader. Någon kopplade mig till Dr Joe som jag kontaktade och förklarade mina problem för och han försäkrade mig om lösningen. Han drog fördel av att hjälpa min situation och följde omedelbart. Han kastade en kärleksåterförening för mig och min fru och allt var löst och problemen vi hade dött en naturlig död när hon återvände hem på tredje dagen. Nu är vi tillsammans igen och lyckligare än någonsin tidigare. mejla honom nu (drjoesolutionspells@gmail.com) eller hans WhatsApp +1-330-694-6798

Anonymous sa...

En stark och kraftfull roman över het terugkrijgen van je ex. Jag bestämde mig för hela dagen på nätet genom att släppa ut vad jag vill göra för att många människor ska ha dessa svar från mig över Dr. Ige Ajayi, en kraftfull spreukanvändare, kan läsa. Toen my woman me verliet, was I so only on the same day that I decision. Om relationer på internet för att söka, jag har aldrig hittat det på det sättet var om att säljare av min kvinna att sälja. Om jag läser erfarenheter av de rätta konsterna över hur jag har min relation bättre kan jag göra det, köpte jag att Ige Ajayi mer ompremendungen har och andra geschriften, därför har jag beslutat att Dr. Ige Ajayi de man är om mig att hjälpa en kvinna att hitta. aug. Jag nam kontakt med Dr. Ajayi via min information som jag är online och jag var så glad att jag bestämde mig för att träffa Dr. Ajayi tillsammans fungerar eftersom vi arbetade 100% perfekt var och jag fick min kvinna snabbt tillbaka till mig. Du kan också få support via e-post. Nåväl, genom inlägget. e-post (drigeajayi@gmail.com) av lägg hem toe på WhatsApp / +2348130035939.

Unknown sa...

Jag heter Tamara Bergren och jag är här för att tacka DR ISIKOLO för hans hjälp att rädda mitt förhållande. Min pojkvän lämnade mig för att jag var snabb på humöret och slogs mot honom flera gånger på grund av osäkerhet när jag såg honom komma nära någon annan dam. Jag kunde inte hitta något bättre sätt att få honom att komma tillbaka till mig och DR ISIKOLO kom till min räddning. När jag kontaktade honom berättade han allt jag behövde veta om hur kärleken och kontakten mellan mig och min man kommer att återställas. Jag följde det och han gjorde jobbet utan att tveka och strax efter 48 timmar ringde min pojkvän mig. Jag är glad och full av liv tack vare DR ISIKOLOs vänlighet. Jag uppmanar alla som går igenom problem att kontakta honom nu och han kommer säkert att hjälpa dig. E-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller om du föredrar WhatsApp, sms:a honom: +234-8133261196

Anonymous sa...

Detta är ett vittnesbörd som jag kommer att säga till alla att höra. jag har varit gift i 4 år och på det femte året av mitt äktenskap hade en annan kvinna en trollformel för att ta min älskare ifrån mig, sedan lämnade min man mig och barnen och vi har lidit i 2 år tills jag menade ett inlägg där den här mannen Dr.Ibinoba har hjälpt någon och jag bestämde mig för att ge honom ett försök att hjälpa mig att ta hem min underbara man och tro mig, jag skickade precis min bild till honom och min man och efter 48 timmar som han sa till mig,jag såg en bil köra in i huset och se, det var min man, han kom tillbaka till mig och barnen.. det är därför jag är glad över att få alla er i liknande problem att träffa den här mannen och låta er älskare komma tillbaka till du.Kontakta honom på WhatsApp: +2348085240869, e-post: dromionoba12@gmail.com

Anonymous sa...

Jag visste aldrig att folk fortfarande har krafter och får saker att hända på det här sättet. Jag är Joyce Jacksons från USA. Min man lämnade mig och mitt barn för en annan tjej för tre år sedan, ända sedan dess har mitt liv varit fyllt av smärtor, sorg och trauma eftersom han var min första kärlek och vi har varit tillsammans i flera år och kunde inte föreställa mig mitt liv utan honom . Jag såg några vittnesmål om en fantastisk trollformler DR IBINOBA och hur han hjälpte människor runt om i världen, att han kan få tillbaka älskare inom några dagar, först skrattade jag bort det och sa att jag inte är intresserad men på grund av den kärlek jag har till min man jag rådfrågade den store trollformaren och till min största förvåning efter två dagar ringde min man mig för första gången efter tre år att han saknar mig och att han är så ledsen för allt han fick mig att gå igenom, att han vill ha tillbaka mig, vi ska spendera vårt liv tillsammans och lovar att aldrig lämna mig och mitt barn igen. Jag kan fortfarande inte tro mina ögon, för det är högst otroligt, det är bara för bra för att vara sant. Allt jag kan säga är tack DR IBINOBA för att du tog tillbaka min man till mig och mitt barn och för alla som kan behöva hjälp av den här fantastiska trollformaren kan du ringa den store mannen eller whatsappa honom +2348085240869, e-post: dromionoba12@gmail .com

Anonym sa...

Med hjälp av Dr.Pellar fick jag tillbaka ex-mannen
Detta vittnesbörd är en sann historia och jag är Dake Linda. Jag kom i kontakt med Dr.Pellar genom ett vittnesmål skrivet om honom och jag har också stött på många vittnesmål om hur han har hjälpt andra att leva. Att komma tillbaka med ett ex är en av de mest viscerala känslorna som många människor skulle vilja uppleva, särskilt eftersom minnen med en ex-man alltid grumlar våra sinnen när någon annan gör några av samma saker som vår ex-man gjorde. Jag har varit ensamstående förälder i nästan 6 år och även om min exman har varit borta från mina barn önskar jag fortfarande att han skulle komma tillbaka till mig någon gång. Denna trollformelare som jag stötte på känd som Dr.Pellar hjälpte mig att uppfylla mina önskemål och jag är glad att kunna säga att jag är tillbaka med min exman. resultatet kom efter 48 timmar när han försäkrade mig om att kärleken och bandet vi delade var fantastiskt återställd. Om du vill komma tillbaka med ditt ex, kontakta den här fantastiska guiden på hans Viber: l. e-post: drpellar@gmail.com

Anonymous sa...

Han är den bästa trollformaren online och hans resultat är 100 % garanterat. Min man gjorde slut med mig efter 9 års förhållande. Det började från ett litet missförstånd varefter han sa till mig att det skulle vara bra att ta en paus, vilket jag tror blev till ett uppbrott. Han letar inte efter mig längre, han blockerade mitt nummer och folk sa att de såg honom med en annan kvinna, detta fick mina ögon tårar i ögonen eftersom vi är på väg att gifta oss, jag sökte hjälp tills jag träffade den här andliga mannen som heter Dr Ibinoba, som har hjälpt många människor med relationsproblem, jag pratade med honom om min situation och han beskrev för mig processen för att komma tillbaka med min älskare, jag följde hans instruktioner och idag är jag glad eftersom min man kom tillbaka efter 5 månaders uppbrott och vi är lyckligt gifta nu. Om du behöver hjälp av en trollformel för någon form av relationsproblem kontakta Dr Ibinoba för en varaktig lösning. WhatsApp: +2348085240869, e-post: dromionoba12@gmail.com

Lydia sa...

Jag är nöjd med hur jag litade på att Dr Sunny skulle få tillbaka min exman efter nästan ett års separation. Innan jag träffade Dr Sunny sökte jag på många webbplatser och letade efter sätt att få tillbaka min ex man efter att han ville skilja sig från mig utan någon anledning. Jag var förkrossad men Dr Sunny gav mig hopp och försäkran om att han kommer tillbaka till mig. Efter att ha gjort försoningsbesvärjelsen ringde min man efter två dagar och bad att få komma tillbaka hem till mig och våra fyra barn. Dagen efter kom han hem och jag var väldigt glad över att få träffa honom igen. Jag använder den här resursen för att uppskatta Dr Sunny för vad han har gjort för mig och även för att hjälpa så många andra människor. Jag lämnar hans kontakt så att du kan kontakta honom om du har liknande problem. Whatsapp +2348082943805  eller e-post: drsunnydsolution1@gmail.com)/

John Stoner sa...

Äkta hackare är den bästa lösningen för att återställa stulen kryptovaluta eller förlorad momey till bedragare. De hjälpte mig att återfå mina förlorade tokens efter att ha fallit offer för ett nätfiskebedrägeri på Telegram där angriparna fick tillgång till min plånbok och stal alla mina mynt. Med hjälp av Genuine Hackers kunde jag återfå totalt 11,8 BTC och 6,479 ETH inom 2 dagar efter att jag skickade in mitt ärende. Kontakta GENUINEHACKERS000@GMAIL.COM eller via WhatsApp +1 (260) 218-3592 för pålitliga och effektiva återställningstjänster.

«Äldst ‹Äldre   201 – 262 av 262   Nyare› Senaste»
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kanske gillar du

 

blogger templates | Make Money Online