Från utbrändhet till livslust: Svaret inte lika viktigt som vad som händer när vi ställer rätt frågor!

söndag 10 april 2022

Svaret inte lika viktigt som vad som händer när vi ställer rätt frågor!En person i min närhet berättade att hennes son nyligen frågat vilken hennes favoritfärg är. Hennes omedelbara reaktion på sonens fråga förvånade henne själv: hon började närapå gråta.
 
"Jag vet inte ens vilken favoritfärg jag har! Jag vet inte vad jag tycker om längre!" berättade hon för mig.


Om jag inte vet vad jag tycker om - hur kan jag då veta vilka behov jag har?
Man kan tänka att det nog inte är så farligt att inte veta vilken favoritfärg man har. Det är ingen livsviktig information kan tyckas. Men tittar man lite objektivt på detta kan man tänka sig att det finns en viss symbolik i det hela: Om jag inte vet vad jag tycker om - kan jag då veta vilka behov jag har? Och om jag inte vet vilka behov jag har - kan jag då leva ett lyckligt liv?

Det är väl så att det inte nödvändigtvis är svaren som är de viktiga - det är vad som händer när vi ställer rätt frågor. Sonens fråga fick henne uppenbarligen inte bara att leta i sitt inre. Hon vaknade upp.


Fokus utanför oss själva får oss att slumra till...
Många av oss lever idag liv som innebär ett fokus utanför oss själva. Vårt fokus går till andra och annat utanför. Vi kanske har barn, krävande jobb, familj och släktingar som glupskt skriker som fågelungar om mer tid med oss. Vi uppfyller våra åtaganden först och främst. När vi äntligen får en stund över för oss själva får Instagram agera mental bukfylla innan vi somnar.

Stanna upp, upplev, reflektera...
Vi tolkar det som sker utanför oss själva. Men upplevelsen av livet vi lever uppstår inuti oss själva. Om vi inte stannar upp och upplever det vi har i djupet av oss själva kommer vi antagligen att fortsätta att agera på vad vi tror omvärden vill ha av oss...snarare än vad vi själva innerst inne behöver och vill ha.


Vilken fråga tror du är viktigast att ställa till dig själv just nu?


Fundera på den.1 kommentar:

Janice Aliena sa...

Det här är en liknande situation som hände mig för några månader sedan, min manfamilj gillar inte mig, du har ett barn tillsammans men ändå ville hans familj att han skulle gifta sig med en annan kvinna som bor i samma grannskap, och även damen i fråga har redan haft en kärleksrelation med min man och hon hade gått långt för att starta en ond kärleksförtrollning för att avleda min mans uppmärksamhet från mig och vårt barn, så jag har kämpat för att överleva helt ensam de senaste 3 åren och vårt barn är bara två år gammal, jag gjorde allt för att få honom att stanna och ta hand om vårt barn tillsammans men på grund av naturen av den mörka magin har den andra kvinnan redan gjort på honom, min man att inte lyssna på mig eller vilja sätta ögonen på mig och vårt barn, så jag berättade detta för en vän och hon rådde mig att kontakta en andlig mentor och far som Dr.Oduduwa från en afrikansk nation i Sahara, jag kontaktade honom online och vi gjorde gratis konsultation online, efter det försäkrar han mig att han kan vända den onda besvärjelsen på h Jag är borta och då kommer min man att återgå till sina normala sinnen och återvända till mig och vårt barn, så jag gjorde allt han sa åt mig att göra och jag följde noga alla hans instruktioner att be en trollformel bön i mitt hus, och sedan han gjorde all annan andlig rening för min räkning i sitt tempel. bara två dagar efter att den onda besvärjelsen togs bort från min man fick jag ett missat samtal och ett röstmeddelande från min man som grät och bad mig om ursäkt och han sa att han kommer tillbaka för att träffa mig och vår son nästa dag, så jag var lite förvånad och jag sa ok jag kommer att vara hemma. igår kväll kom min man tillbaka hem till mig och han knäade ner och bad mig om ursäkt. Jag förlåter honom och fram till idag lever vi tillsammans som en lycklig familj och han älskar mig mer än någonsin tidigare just nu. Så det finns lösning på alla problem i livet, bara det vi inte vet kan vi få tillgång till. Idag delar jag detta mitt verkliga vittnesbörd med er om någon är här och letar efter en sådan lösning för att få tillbaka ex och kanske återställa ett trasigt äktenskap eller ett trasigt förhållande kan fixas inom två dagar. Jag rekommenderar starkt att du konsulterar Dr.Oduduwa online gratis konsultation via; https://wa.link/q5f107
(dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kanske gillar du

 

blogger templates | Make Money Online