Från utbrändhet till livslust: Dålig hy vid detox?

fredag 22 januari 2010

Dålig hy vid detox?

Detox 2010: Dag 19

Känner mig piggare i kropp och själ men min hy envisas med att inte vara den allra bästa. Den här gången har jag valt att komplettera detoxen med Methodraine Detox. Det är en liten flaska med örtblandning som man blandar med vatten och dricker under dagen. Det sägs att den ska hjälpa till att driva ut slaggprodukter och gifter som lagrats i kroppen. Kanske är det så att det verkligen fungerar och det är därför min hy inte är 100%.

Intuition är bästa verktyget då man detoxar
Jag använder sällan dyra "hälsokost-preparat som lovar underverk" eftersom jag tror mer på att hålla sig till så naturliga råvaror som möjligt (även hälsokostpreparat kan innehålla en massa E-ämnen och annat skit). Men mest av allt tror jag på människans förmåga att genom intuitionen/känslan förstå vad man mår bra av. Intuitionen är ett kraftfullt verktyg i vår tjänst, om vi bara vågar förlita oss på den. Om det så handlar om stora beslut, små vägval i vardagen eller detaljer som vad man ska äta till lunch. Men jag är inte så tjurskallig att jag inte provar nya saker. :)

Någon som testat Methodraine's Detox?

Huden är en viktig transportör av gifter. Jag är medveten om det och försöker att inte deppa ihop för att några plitor dykt upp. I helgen kommer jag att ägna flera timmar i bastun!
Någon fler än jag som råkat ut för plitor vid detox?

3 kommentarer:

Catarina sa...

jo då jag använder ofta Methodrain detox o tycker att den är bra! Jag har aldrig fått dålig hy av detox, brukar sällan känna av det på annat sätt än att jag svajar mellan extrem energi o likastor trötthet :) huvudvärk, illamående o törst. Just nu har jag inlett en kur med Biodrain för första gången. Tänkte använda dem i en månad o se om det kan funka. Känner att jag behöver en detox just nu.. Kanske skulle du vara hjälpt av att dricka ett glas vatten med nån matsked MOlkosan i för hyn..? eller byta rengöringsrutiner för hyn o lägga ansiktsmasker som peelar o gör oren hy mera ren..? Hoppas det ger med sig! Inte kul med dålig hy

Jenny sa...

Hej Catarina!
Tack snälla för ditt inlägg. Molkosan har jag inte testat någon gång. Nu verkar det som att hyn börjar bli bättre för varje dag. Jag tror att det hela beror på detoxen.

När du kör Methodrain, äter du då som vanligt eller undviker du viss mat?

Önskar dig en finfin kväll!

Ann-Christine Reimer sa...

Jaaaa, rosacea dök upp i våras i samband med att jag körde Holistics detoxpaket .... Åsså tycker jag att det är svårt att hitta äldre grejer på din blogg som jag vill läsa igen. Jag hittar ingen sökfunktion. Söker efter texten och receptet på leverreningen som jag provade igår.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kanske gillar du

 

blogger templates | Make Money Online