Från utbrändhet till livslust: Ekologisk ansiktskräm

onsdag 16 juli 2014

Ekologisk ansiktskräm


I september (i samband med att jag fick diagnosen hypotyreos) gjorde jag en förändring i vad jag åt samt kom i kontakt med, bland annat hud- och hårvårdsprodukter. Till en början körde jag bara med egenblandad ansiktsolja på avocadoolja, sesamolja och mandelolja. Det har funkat bra och jag kommer att fortsätta med det. Men jag har ibland känt mig lite torr i ansiktet. För snart 2 månader sedan hittade jag dock en toppenbra ansiktskräm. Dr Organics "Virgin olive oil". Den är väldigt behaglig och känns som en "vanlig" ansiktskräm. Dessutom räcker den än.


Tips från dig!
Har du några bra tips på ekologiska hudvårdsprodukter eller egna recept. Dela gärna med dig! Alla tips tas tacksamt emot.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jag använder Maria Åkerbergs serie och är väldigt nöjd med den, allt från papaya peeling till masker till serum och krämer. Kan varmt rekommendera att du provar den. Hon har ganska snälla priser också.

/bea

Anneli Sjögren sa...

Hej!
Jag använder ljummet vatten med lite bikarbonat i till att tvätta ansiktet och sen smörjer jag in mig med lite ekologisk kokosolja! Mer naturligt än så blir det inte! Dessutom mår min hud toppenbra av det! :D

Anonym sa...

Hej!
Jag har läst många inlägg på din blogg och kom på mig själv att jag inte tackat för allt nyttigt och intressat du skriver.

Jag har själv sjukskrivits för utbrändhet/utmattningsepression i omgångar, men har först nu under året som gått börjat fatta ordentligt varför det blivit såhär. Jag är fortfarande inte bra även om jag är på god väg och har lagt om mitt liv på många sätt och suger i mig om allt du skriver. Tack för att du skriver om kroppen som helhet och tack för att du delar med dig.

Önskar dig en fin sommar. Hälsningar Johanna

Anonym sa...

Jag håller med om ovan. Jag älskar Maria Åkerbergs produkter. Eller snarare jag överkonsumerar. Jag älskar alla oljor som jag lägger innan balmet på ansiktet och deras MORE. Och deras oljor för kroppen. Herregud, allt. Hett tips ;)!

Jenny sa...

Tack alla ni för toppenbra tips!

Tack också Johanna för att du tog dig tid och lämnade en kommentar. Uppskattar det enormt mycket.

Anonym sa...

Hej Jenny, jag använder kokosolja både på kroppen och som inpackning i håret. För att känna mig vackrare så äter jag mycket frukt, tycker att min hy strålar när jag gör det och mina ögon är klarare. Tack för en fin blogg, kramar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kanske gillar du

 

blogger templates | Make Money Online