Från utbrändhet till livslust: Smaksatt vatten utan tjafs

måndag 26 januari 2015

Smaksatt vatten utan tjafs


Jag har en favoritdryck som är ständigt återkommande. Speciellt när jag ligger i badkaret. Nämligen hallon- och myntavatten. Släng i frysta hallon och färska myntablad i vanligt vatten (eller bubbelvatten). Vill man kan man byta ut hallonen mot fryst mango istället, eller blåbär. Gott och fullpropppat med näring!


4 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för en superblogg. Du inspirerar med dina inlägg om hur man kan stärka/bygga upp sin kropp på naturlig väg.
Jag funderar på att testa innate adneral response för att stärka mina binjurar. Sätt i tidigare inlägg att du äter den. Vet du om det är stor risk för biverkningar? Jag har inte kontakt med ngn näringsterapeut utan tänkte testa på egen hand för att se om det har effekt på mig.
Tack på förhand :)

Anonym sa...

Hej Jenny!

Anonym sa...

Hej Jenny! Jag åren tjej på 32 år som sedan 17 år tillbaka äter 175 mikrogram levaxin per dag. Blev så glad när jag läste din blogg, inga läkare bryr sig direkt utan justerar endast dosen:/ med din blogg fick jag en kick, nu ska jag ta tag i det här själv och försöka sänka min dos och må bättre. När jag var gravid kom jag ner på 75 mikrogram och mådde topp, skumt! Men nu är jag tillbaka på normaldos igen:/ var börjar jag, orkar nog inte byta all kost direkt. Vilket är viktigast tycker du? Tack för inspirationen, fortsätt skriv!!;)

Liene sa...

Låter gott :) ska testa någon gång.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kanske gillar du

 

blogger templates | Make Money Online