Från utbrändhet till livslust: Näringsboost för en trött kropp

onsdag 19 september 2012

Näringsboost för en trött kropp

Jag har åkt på en förkylning och tar hand om den genom att vila, att få i mig massor med näring (som är lätt att ta upp av kroppen) samt dricka och äta varmt. Nedan hittar du receptet på en riktig klorofyll-drink som boostar kroppen med näring, utrensande/läkande egenskaper. 

Grön drink som färgar en gråtrött kropp

  • Ett knippe färsk grönkål
  • 3 stjälkar selleri (stjälkselleri)
  • En bit ingefära
  • 1 citron
  • 1/2 gurka
  • 2 (svenska) äpplen (som jag la till efter jag tagit fotot nedan)
  • 1-2 dl vatten
Kör alltsammans i en råsaftcentrifug. Om du inte har en råsaftcentrifug kan du mixa alltsammans med vatten och sedan hälla genom en sil. Toppa med en skvätt oliv- eller linfröolja (som innehåller bra fettsyror samt hjälper kroppen att ta upp alla näringsämnen).


Grön juice färdas ut i kroppen snabbare än fast föda
Drick juicen på tom mage/när du är hungrig då kroppen kan ta emot näringen bättre. När du har druckit ett stort glas, tillåt dig själv att lägga märke till om du kan känna något hända i kroppen.
Nypressade grönsaks- och fruktjuicer tar sig nämligen ut i kroppen snabbare än fast mat. Jag dricker grön juice som denna till frukost och tycker mig fysiskt kunna känna hur näringsämnena färdas ut i kroppen, som om en process startat. 


Den som någon gång druckit en alkoholhaltig dryck vet hur alkohol som färdas ut i kroppen kan kännas. En riktigt bra grön juicedrink färdas ut i kroppen på ett liknande sätt...fast med energi.


Relaterade länkar:
1 kommentar:

Anonym sa...

Omedelbara resultat från de första tre dagarna av att kontakta DrOduduwas, bestämde jag mig för att ansluta mig till kärleksspellprogrammet för att få tillbaka min make efter 2 år av separation. Jag är glad att rapportera att min man och jag är tillbaka på rätt spår. Min man har varit ångerfull mot sina handlingar och ont han orsakade.
Tack vare Oduduwa Great Love spell-caster lunchade han en magisk kärleksspell på min räkning. Dess fantastiska jag upplever direktresultat fick ett telefonsamtal från Anderson min man och igår kom han hem för att träffa mig. här är Oduduwa personligt kontaktbrev: dr.oduduwaspellcaster@gmail.com kan också Whatsapp nummer: +2348109844548
Caroline Maclver
Stockholm, Sverige.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kanske gillar du

 

blogger templates | Make Money Online