Från utbrändhet till livslust: Tankar är energi

fredag 5 december 2008

Tankar är energi

Föreställ dig att allt som existerar är energi. Föreställ dig att stolen du sitter på, luften du andas, väggarna som omgärdar dig och golvet du står på är energi. Hela du är energi. Föreställ dig nu att allt du tänker och känner också är energi.

Energi är rörelse.

Föreställ dig nu att den tanke du tänker just nu är något du själv har skapat. Du är arkitekten, byggmästaren och byggmaterialet på en och samma gång. Föreställ dig nu att denna tanke färdas likt en radiosignal ut från dig för att sedan återvända till dig på samma frekvens. Du är både sändare och mottagare på samma gång. Likt P3 sänder du ut en radiosignal som sedan hämtas upp av en radioapparat som är inställd på P3´s frekvens.

Föreställ dig nu att du äger förmågan och makten att skapa en upplevelse av ditt liv genom dina tankar. Om du tänker en negativ tanke kommer din upplevelse att bli negativ. Om du tänker en positiv tanke kommer upplevelsen att bli positiv.

Livet kommer att innehålla smärta. Det är hur vi förhåller oss till denna smärta som avgör om vi kommer att uppleva lidande eller inte.

Every thought has a frequency:

/Din digitala vän

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kanske gillar du

 

blogger templates | Make Money Online