Från utbrändhet till livslust: Super-smoothies för att få energin tillbaka

lördag 26 september 2009

Super-smoothies för att få energin tillbaka

Jag köpte en mixer för ett tag sedan och jag älskar den! Med den är det superenkelt att få i sig mer näring och dessutom hjälpa kroppen att snabbt absorbera alla antioxidanter, vitaminer och mineraler. Jag mixar ner grönsaker och smaksätter sedan med frukt, bär och nötter. Helt perfekt att ha med sig till jobbet som mellanmål.

Super-smoothie med mer "krämig" smak
1. En stor näve färsk spenat
2. En morot
3. Soja- eller rismjölk
4. Några matskedar kesella
5. Blåbär
6. Hallon (osockrade)
7. Linfrön
8. Cashewnötter
9. Pumpafrön
10. Gojibär
11. Linfröolja (2 tsk)

Super-smoothie med mer "fruktig" smak

1. En stor näve färsk spenat
2. En morot
3. Saften från en apelsin (alt. skala och lägg i hela apelsinen) el. blodgrape
4. Linfrön
5. Physillumfrö
6. Jordgubbar (osockrade)
7. Hallon (osockrade)
8. Lite vatten

Efter gymet-smoothie

1. Färsk spenat
2. Banan
3. Jordgubbar el. hallon
4. Blåbär
5. Kesella
6 Sojamjölk
7 Frön och nötter (gärna mandel)
8 Gojibär
9.Linfröolja (2 tsk)

5 kommentarer:

botanosofi/maria sa...

ÅÅÅÅÅ vilka gooooda!! Tack för reseften!!

Indigo Knight sa...

Det låter verkligen gott och nyttigt. Tyvärr så har jag fortfarande ingen mixer... egentligen har jag sneglat på raw food ett tag, men det verkar lite krävande. Men om jag hade en mixer kunde jag i alla fall börja med sånt här! (Även om sojamjölk och rismjölk går bort i mitt fall, gillar inte tyvärr...om det inte är fördomar...)

Maria sa...

Tack för tips, ska jag testa!

Theresa williams sa...

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom drogunduspellcaster@gmail.com

Laura Antonio sa...

Goda vänner, jag heter Antonio Laura från Lund-Sverige, jag är en medicinsk doktor med yrke, 45 år gammal. Vänligen läs mitt sanna liv vittnesbörd, jag har en positiv avsikt att denna information kommer att hjälpa någon att läsa denna artikel just nu för att återställa tillbaka brutna äktenskap och återställa förlorade kärleksförhållande inom 2 dagar. Efter att ha varit i relation till Abeg Erick i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka för att älska mig, men allt jag gjorde var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom , Jag frågade honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min kollega på arbetsvän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en kärleksstavningsrock som skulle kunna hjälpa mig att stava den tillbaka, men jag är den typ av person som aldrig trodde att kärleksspelldelen fanns eller fungerade som jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han berättade för mig att det inte var något problem att allt kommer att bli bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar kastade han stavningspartiet i luften och överraskande den andra dagen var det klockan 6.00. Min ex-kärlekspartner ringde mig på min mobiltelefon, jag var så förvånad över att jag svarade telefonsamtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket . Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt. (Dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kanske gillar du

 

blogger templates | Make Money Online