Från utbrändhet till livslust: Att dansa sig till mer energi

söndag 1 mars 2009

Att dansa sig till mer energi

Söndag. Dricker massor med grönt te som kompensation för nattens aktiviteter. Var ute i svängen igår och kom hem sent, eller tidigt kanske man skulle säga. Hade en kul kväll med vännerna. Mycket dans och intressanta diskussioner. Dansmuskeln är öm idag. Egentligen borde jag väl känna mig sliten men jag känner mig fylld av ny energi.

Att ha kul är att fylla på med energi
Att tänka på sin hälsa är bra men det gäller att påminna sig själv om hur läkande och hälsosam en kul kväll med vännerna kan vara. Ibland är det allra bästa sättet att fylla på energi att tillåta sig själv att släppa alla logiska tankar om vad som ger energi. Att somna tidigt kan förvisso vara utvilande och skönt men det behöver nödvändigtvis inte vara det bästa sättet att fylla på energi. Ibland finns det inget bättre sätt att läka än att se till att ha riktigt, riktigt kul. Det är lite som att städa sitt inre från alla vardagstankar och måsten och istället ägna sig åt att bli hög på glädje. Finns det något bättre sätt att fånga nuet på?


Dagens påminnelse till mig själv är:
Skratt och dans kan man aldrig få nog av.

Önskar er alla en fantastisk, vilsam och kul söndag! :)
/Din digitala vän

4 kommentarer:

Anonym sa...

Oboy, kan man dricka grönt te som kompenstion om man har busat?

Toppen, jag ska genast dricka mer. Jag brukar köpa på www.gronateimporten.se mycket gott och fint, men att det funkar som du säger hade jag inte en aning om...


Tack!

Jenny

Jenny sa...

Hej Jenny!
Ja, man kan ju alltid hoppas att några koppar grönt te raderar ut allt vin man druckit ;-)

Tack för tipset, ska kolla in teimporten. Vad dricker du för gröna teer? Nåt speciellt?

Anonym sa...

Du har så rätt!! Jag måste sova mycket numera för att orka med allt. Samtidigt vill jag inte vara utan de roliga aktiveter jag bokar in. Vad vore livet om man bara jobbade, jobbade, jobbade - oavsett om man tyckte jobbet var kul eller inte? Man behöver alla delar!

Kyllikki sa...

Helt klart behöver vi människor komma ut och ha det roligt då och då,annars riskerar man ju att själen torka ihop och gömmer sig!
Själv går jag aldrig ut i nattlivet mer än med mina kära hundar,men jag busar och skrattar med mina barnbarn och tittar då och då på roliga filmklipp på YouTube:fisande tomtar är roligt tycker både barnbarnen och jag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kanske gillar du

 

blogger templates | Make Money Online