Från utbrändhet till livslust: Smaksatt te utan syntetiska ämnen

måndag 17 mars 2014

Smaksatt te utan syntetiska ämnen



Det är ingen hemlighet att livsmedelsindustrin pumpar in syntetiska ämnen i maten vi äter. Hur dessa ämnen påverkar våra kroppar är det ingen som vet. Jag är lite av ett tefreak och dricker helst gröna téer. Något som ofta kan vara ganska kostsamt om man vill ha ett ekologiskt alternativ. Ett bra och prisvärt alternativ till alla syntetiskt smaksatta tesorter tycker jag är Kung markattas gröna téer. Goda och dessutom Fairtrade

"Matsmältningste"
För örttéer blir det en hel del Pukkas three fennel och Yogi just nu. Men man ska inte underskatta silverte, som de brukade kallas förr i tiden. Helt vanligt hederligt kokt kranvatten. Det stimulerar matsmältningen och hjälper kroppens avgiftningsapparat. Är man förstoppad är det en god idé att hjälpa magen på traven genom att dricka en kopp varmt vatten då och då under dagen.

Dela gärna med dig av tips på andra bra téer! 

Kung markatta har två gröna téer som
både är goda och ekologiska.


Pukka three fennel med fänkål,
är just nu en favorit hos mig!

4 kommentarer:

Bea sa...

Jag brukar köpa ekologiskt grönt te från Clipper. Har dock inte reflekterat över vad de smaksatt dem med, men nu ska jag kolla upp det. Det är väldigt gott i alla fall.
http://www.clipperteashop.com/collections/green-tea/

Jenny sa...

Hej Bea!
Tack för din kommentar. Ja, Clipper-te gillar jag med. Tack för länken!

Lise-Lotte sa...

Har du nån åsikt om Roibooste?

Susanna sa...

Visst är du medveten om att det är farligt att dricka för mycke grönt te? Ska egentligen bara drickas kanske max 1 gång i veckan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kanske gillar du

 

blogger templates | Make Money Online