Från utbrändhet till livslust: Socker...i grönt te?

tisdag 18 mars 2014

Socker...i grönt te?

Jag skrev igår om te och syntetiska tillsatser. Helt omedveten om det avslöjande som NRK i Norge gjort på just téer. Företagen Twinings och Lipton tillsätter socker i sina téer utan att skriva ut det på innehållsförteckningen. Något som sidan "matfusket" på Facebook uppmärksammat under gårdagen.

Tyvärr är jag nog inte den enda som inte blir särskilt förvånad. Min tillit till livsmedelsindustrin har fått många smällar efter alla (sjuka) avslöjanden. Girighet och oärlighet verkar vara drivkraften för många livsmedelsföretag. Därför är det väldigt bra att branschen granskas. 2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Jag vill bara säga att jag uppskattar di blogg jättemycket. Jag har varit inne här från och till under flera år, men aldrig lämnat någon kommentar. Det började med att jag fick en vistelse på hälsohem av mitt jobb och då kom i kontakt med yoga. När jag kom hem sökte jag på nätet och fann ett inlägg av dig om solhälsningen. Sedan började jag läsa din blogg. Då var jag inte utbränd/ utmattad, men det är jag nu. Jag får väldigt mycket stöd och tips av att läsa det du har skrivt och jag hoppas att du fortsätter- tack!
Vänliga hälsningar
Maria i Uppsala

Jenny sa...

Hej Maria!
Tack snälla du för dina vänliga ord. De uppskattas enormt mycket.
Finns det något särskilt du skulle vilja att jag skrev mer om? Något du saknar?

Önskar dig allt gott!
/Jenny

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kanske gillar du

 

blogger templates | Make Money Online