Från utbrändhet till livslust: Varför läkning av magen är viktig vid autoimmuna sjukdomar som Hashimotos

onsdag 16 september 2015

Varför läkning av magen är viktig vid autoimmuna sjukdomar som Hashimotos

Hur hänger autoimmuna sjukdomar som Hashimotos hypotyreos (sköldkörtelsjukdom) ihop med magen? Och varför hänger gluten och sköldkörtelproblem hänger ihop? 
Jag har skrivit om det här förut men det tål att tas upp igen!

Video: How to heal Hashimoto´s disease
3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej,
Jag har läst igenom i princip hela din blogg. Jag är så tacksam över att jag hittade åt den och förhoppningsvis kan jag påbörja min egen läkning av och från Hashimotos.
I alla fall, vill minnas att du tipsat om olika bra produkter att använda, som tex deo osv. Kan dock inte hitta åt det igen. Kan du hjälpa mig?
Mvh Ingela

Jenny sa...

Hej Ingela!
Tack snälla du för att du tog dig tid och lämnade en kommentar. Den är enormt uppskattad!
Jag har skrivit ganska många inlägg om olika produkter. Men just deo kanske det var denna? http://komtillbaka.blogspot.se/2014/04/en-giftfri-deo-som-fungerar.html
Sen brukar jag använda denna (har även testat några andra som jag inser att jag borde skriva om) som ansiktskräm http://komtillbaka.blogspot.se/2014/07/ekologisk-ansiktskram.html
Jag bytte ut tandkrämen mot fluorfri. Testade olika men hittade min favorit i Dr. Organics Tea Tree http://www.bodystore.com/tandkram-100-ml?gclid=CjwKEAjwpuSvBRDSkaes4OasuEESJACfwIc_iRnywq1M4MiOt7LBAvse2wh8dpm_7IAqdf-_5RP_TBoCXJ7w_wcB

Låt mig gärna veta hur det går för dig!
Allt gott!
/Jenny

Anonym sa...

Ja ja ja, jätte gärna ett inlägg om mer produkter :-) ;-)
Tack för länkarna, var precis dom jag tänkte på.
tandkrämen är redan utbytt sedan länge, använder en ayurvedisk tandkräm, funkar bra tycker jag. Men jag inser ju att man har mååååååånga andra produkter att byta ut :-S Tänkte börja med deo idag, Dr Organic. Men undrar, har du testat c/o Gerds deo?

Jag har nyligen påbörjat att äta Levaxin och jag känner mig lite bättre, långt ifrån bra, men jag orkar i varje fall leva om dagarna nu. Jag tänker att Levaxin bara ska vara tillfälligt, jag ska banne mig balansera till kroppen :-)

För övrigt har jag snappat upp två av dina juicer som jag dricker på morgonen. Kan inte leva utan dom nu. Igår var jag utan dom av olika anledningar och dagen igår var asjobbig. Mer juice till folket ;-)
Ha en fin helg!
//Ingela

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kanske gillar du

 

blogger templates | Make Money Online