Från utbrändhet till livslust: Svag

söndag 11 januari 2009

Svag

Detox dag: 11

Idag mår jag inget vidare. Känner mig frusen, trött och allmänt svag. Vet inte om det beror på detoxen eller om jag har börjat bli sjuk. Har sovit nästan hela dagen. Huvudvärken är borta men jag känner mig fortfarande inte bra.
Dricker vatten, äter och ägnar hela dagen åt att vila och hoppas på ny kraft imorgon.


"Hemligheten om hälsa för både sinnet och kroppen är inte att sörja för vad som hänt, oroa sig för framtiden eller att förvänta sig problem, men att leva i nuet, vis och ärlig" - Buddha


2 kommentarer:

Anonym sa...

Det låter härligt med en detox. Jag har kört fasta två gånger (en vecka per gång) och mådde riktigt bra av det. Din teori om hud och stress tror jag också hänger samman med att man tar bättre hand om sig då man stressar mindre: äter då mindre socker, mm. automatiskt. Lycka till.

Jenny sa...

Hallå där!
Tack för ditt inlägg.
Har fastan funkat bra? Jag har aldrig provat på fasta.

Ja, det är väl som du säger att man får bättre hy om man stressar ner och automatiskt käkar mindre godis och annat. Jag tillhör en av dem som råkar stoppa i mig både det ena och det andra "i farten" när jag stressar. Egentligen är det ju riktigt korkat, man käkar det där "goda" nästan utan att känna smaken av det. Snacka om waste.
Hoppas att du har det bra!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kanske gillar du

 

blogger templates | Make Money Online