Från utbrändhet till livslust: Mer lek åt de "vuxna"!

söndag 25 januari 2009

Mer lek åt de "vuxna"!

Detox dag: 25

Träningsvärk efter en fantastisk och snöig dag i slalombacken igår. Snön vräkte ner och låg som ett tjockt täcke över alla nedfarter. Ni som åker slalom eller bräda vet hur härligt det är med nysnö. Det liksom flyger upp runt knän och ger en alldeles speciell lyckokänsla. Man får lust att skrika rakt ut!

Jag önskar att man kunde spara den där känslan på burk och ta fram den lite då och då. Å andra sidan är det precis just det man kan göra. För alla har vi ett antal favorit-aktiviteter som gör oss sådär barnsligt lyckliga. Kanske har vi dessutom det där asroliga riktigt nära till hands. Det handlar nog egentligen om att vi borde börja prioritera de där aktiviteterna så mycket vi bara kan. Att vara barnsligt lycklig oftare skulle vi nog alla må så oändligt mycket bättre av. Så, vad har du för aktiviteter som gör dig fylld av livslust och glädje?
Ut och lek med dig! :-)


Önskar er alla en fantastisk söndag!


/Din digitala vän

4 kommentarer:

Anonym sa...

dans! jag har dansat hela natten och är så lycklig idag! :D

Jenny sa...

:-) Shit vad kul det där lät! En rejäl danskväll kan ju verkligen göra susen. Härligt!

Anonym sa...

Åh skidor snö! Vad underbart!
Bor du så du har snön och backen nära, eller är du på semester?
Jag ska åka till Hemsedal med familjen vecka åtta, jag längtar så!

Jenny sa...

AnnaYoga!
Åh Hemsedal låter superhärligt. Snö är underskattat. Det säger jag trots att jag vuxit upp med metervis med snö. Numer bor jag i hufvudstaden och har ca 3 timmar till närmsta backe (förutom de små pluttbackarna här i stan då). Det är inte alperna men det stillar ialla fall den värsta skidabstinensen! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kanske gillar du

 

blogger templates | Make Money Online