Från utbrändhet till livslust: Lyssna inåt - att må bättre och ta bättre beslut genom kontakt med sin intuition

tisdag 10 januari 2012

Lyssna inåt - att må bättre och ta bättre beslut genom kontakt med sin intuition

Detox 2012, dag 10 (31).

En tredjedel av detoxen är nu avklarad. Ikväll körde jag ett träningspass för första gången. Jag känner att energinivån höjts drastiskt. Jag känner mig också lugnare och mer i kontakt med mig själv för varje dag som går.

Att lyssna och känna in kroppen för att komma i kontakt med sin intuition
Varje dag har jag tagit en promenad i den takt som kroppen velat. Att lyssna och känna in kroppen är ett sätt att komma i kontakt med och utveckla sin intuition. Intuition i sig är inte fysisk, den är en själslig kraft som vi alla utrustats med. Det som gör att vi förlorar kontakten är att vår hektiska värld kräver mer tänkande och mindre kännande. Vi är mer "uppe i huvudet" och mindre i hjärtat.

Intuition är ett kraftfullt verktyg som gör att vi mår bättre och tar bättre beslut
Idag vill jag påminna mig själv om att vi, när vi är i kontakt med vår intuition, mår bättre. Vi tar bättre beslut i vardagen (och därav livet) likväl som vi blir mer empatiska och lugnare.

You have to leave the city of your comfort and go into the wilderness of your intuition. What you'll discover will be wonderful. What you'll discover is yourself.” Alan Alda

Det börjar med att lyssna. Lyssna och känna in...utan att låta tankarna ta över.

Intuition comes very close to clairvoyance; it appears to be the extrasensory perception of reality” Alexis Carrel

Relaterade artiklar:

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej! Jag har precis hittat till din fantastiska blogg- den kom som en skänk från ovan. Just nu svajar mitt liv rejält och finner många fina blogginlägg från dig som tröstar! TACK!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kanske gillar du

 

blogger templates | Make Money Online