Från utbrändhet till livslust: Tacksamhet healar och skapar kraft

onsdag 19 januari 2011

Tacksamhet healar och skapar kraft

Detox 2011, dag 19.

Just idag vill jag påminna mig själv om tacksamhet. Tacksamhet över det jag har. Det är lätt att springa iväg i tankarna och fokusera på det man inte har. Nej, jag ska aldrig sluta drömma och önska mig saker i livet, tvärtom - de är viktiga komponenter för utveckling. Men tacksamhet är utan tvekan bland det viktigaste jag väljer att uppleva. Det är ett sätt att ge livet perspektiv och komma i kontakt med min själ.


Hur ska vi någonsin kunna vara lyckliga om vi aldrig upplever tacksamhet?

Tacksamhet healar mig
Att vara tacksam är inte att finna sig i en dålig livssituation. Men oavsett vilken situation jag befinner mig i har tacksamhet en helade effekt. Kanske är det också ett sätt att få kraft att leva en ljusare tillvaro.

Höjden av medvetenhet är att uppleva en stund av tacksamhet, även fast livet kanske inte är toppen.

Deepak Chopra om Tacksamhet:

4 kommentarer:

Anonym sa...

Fint inlägg och så viktigt i livet att kunna känna tacksamhet. Jag försöker påminna mig varje dag om allt i mitt liv som jag känner mig tacksam över. Till och med den gråaste dag kan överraska mig när jga summerar den på kvällen. Det finns alltid små ögonblick att öppna upp sig för. Härligt :)

Livskrafter sa...

Hur jag hittade hit vet jag inte men vad jag vet är att jag gärna återkommer. Underbart stillsam blogg med substans och närvaro
ha en fin dag
Emma

Jenny sa...

Heligvardag:
Du summerar det så bra! Visst är det så. Den stora paradoxen: de enklaste sakerna i livet är de svåraste.
Man måste påminna sig själv om att koppla på medvetenheten. Ibland glömmer jag av mig helt. Men nu blev jag påmind igen! :) Tack!

Livskrafter:
Tack snälla du för att du tog dig tid och lämnade en kommentar. Jag uppskattar det så otroligt mycket!
Önskar dig en underbar söndag!

Veronika Remišová sa...

För några månader sedan gick jag igenom samma förhållande / missförstånd med min man, vi har varit gifta i över 6 år, det var verkligen sött och ibland sent i fjol var det så hemskt eftersom min man började fuska på mig och letade efter en sätt att skilja mig, vi bröt upp innan 3 månader efter och vi kom tillbaka igen första kvartalet i år, bara förra månaden lämnade han mig helt och hållet med våra två barn bakom sig utan att säga ett ord. Jag var så förvirrad att undra vad som kunde ha gått fel. Tidigare deltog vi båda i äktenskapsrådgivning / seminarier och slutligen bestämde jag mig för en terapeut men till nytta jag älskar den här mannen och jag vill ha honom tillbaka så desperat om inte på grund av mig själv men för barnens skull kommer de att sakna honom och jag vet inte hur jag kunde förklara saker för deras förståelse. Jag läste en inläggs kommentar online hur en valentinbaserad journalist hitta sann kärlek efter 9 år av relationen hjärtbråk och hon blev gift omedelbart några veckor efter att Drigbinovia lunchade en stava för henne att hitta sann kärlek och gifta sig. Jag hade turen att få tillgång till Den personliga e-postadressen doctorigbinovia93@gmail.com av den andliga healen och en kärleksspellare.
Jag älskar min man så mycket. Jag kunde inte ha gjort något för att skada honom eller få honom att känna sig dålig längre. Jag ville bara ha honom tillbaka till att älska mig för alltid. så jag skickar ett meddelande till Drigbinovia-e-postadressen jag kopierade på blogginläggets kommentar. Jag förklarar min förhållningssituation till Drigbinovia och han lovade att hjälpa mig att få min man tillbaka hem. Jag gav det ett försök eftersom det inte finns något annat jag kunde ha gjort för att få hem hemma omedelbart på kort tid. så förvånansvärt fick jag ett telefonsamtal från min man efter två månader lämnade han hem utan ett ord eller meddelande, jag var så glad och jag hämtade snabbt han telefonsamtal och han försäkrade mig om att han kommer att komma över nästa dag och se Han kom hem hemma i går och ber om ursäkt, men framför allt är jag glad idag är han hemma till mig och våra underbara barn, det här är min största glädje av året. Jag bryr mig inte riktigt vad det betyder att det blir gjort men jag tror att jag inte ens spenderade mycket pengar som folk kanske tror. Jag följer bara Drigbinovia instruktioner och jag gjorde vad offer eller stavning process som krävs var allt gjort för min räkning. nu när jag pratar med dig nu lever jag och min man båda lyckligt tillsammans för alltid. Jag älskar honom så mycket. Min poäng är att han var min första kärlek åtminstone det är vad det känns och jag gjorde allt mänskligt möjligt för att få honom hem hemma genom hjälp och hjälp från Drigbinova, den inhemska andliga healaren.
Jag är tacksam och tacksam för Drigbinovia stor man. Jag var först med rädsla för tvivel, men jag ger det ett försök och det fungerar för mitt gott. Jag är säker på att det här kommer att fungera för dig också, 100% säker.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kanske gillar du

 

blogger templates | Make Money Online