Från utbrändhet till livslust: Stretcha för att frigöra toxiner och spänningar

söndag 9 januari 2011

Stretcha för att frigöra toxiner och spänningar

Detox, dag 9.

Äntligen har energinivån börjat vändas uppåt. Nu på eftermiddagen började mina tankar bli klarare (kände mig väldigt grötig i huvet innan).

Stretcha för att frigöra toxiner och spänningar
Började dagen med yoga innan frukost. Om du inte gillar att yoga kan jag rekommendera vanlig stretching med djupa andetag (andas med magen). Att stretcha eller yoga frigör spänningar i musklerna likväl som sinnet.


Frukost:
Naturell (ekologisk) yoghurt

Nötter och frön
Lite havre


Lunch:
Rawfood-lunch bestående av juice från äpple, citron, gurka, granatäpple, persilja, savoykål.

Vad det blir till middag har jag inte bestämt än. Det lutar åt quinoa och torskfilé.

Power Yoga Total Body Workout

2 kommentarer:

Håkan sa...

Hej. Jag älskar din blogg. Jag är 24 år och har själv haft stora problem med energin efter en körtelfeber 2006. Just nu är jag inne i en liten jobbigare period men jag har lärt mig att det svänger upp och ner, så det är inget jag ska behöva tänka på. Jag undrar om du har gjort köldkörteltest och vad du fick för resultat? Jag fick TSH 2.3 och det är utanför riktvärdena i USA (som är långt före Sverige på det området). I sve är det bra mellan 0 och 4.2.

Jaja jag ska inte dra in dig i en soppa. Men jag är lite nyfiken och jag tyckte det kunde vara värt att nämna, då hormonerna spelar sån jäkla stor roll. Kram på dig

Jenny sa...

Hej Håkan!
Tack snälla du för ditt inlägg.
...och tack för att du delar med dig om köldkörteltest. Jag har aldrig testat men det är ju som du säger otroligt viktigt att hormonerna är balanserade.

Har du testat Ayurveda? Kanske kan det vara ett verktyg för att få ordning på köldkörtelhormonerna?

Jag håller på med en detox just nu och när socker- och kolhydratssuget ska bort brukar jag bli otroligt trött och liksom grötig i huvet (cloudy thoughts). Så även denna gången. Idag känns det bättre men jag ska bära med mig dina ord i bakhuvet framöver ifall jag blir väldigt trött.

Önskar dig hälsa och ett toppen 2011!

Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kanske gillar du

 

blogger templates | Make Money Online