Från utbrändhet till livslust: Tacksamhet är nyckeln till lycka?

söndag 7 juni 2009

Tacksamhet är nyckeln till lycka?

Kan det vara så enkelt att nyckeln till att uppleva den där lyckan som vi alla strävar efter faktiskt ligger i att glädjas åt det vi har just här och nu?

Tulku Lama Lobsang on Mindfulness:

4 kommentarer:

botanosofi/maria sa...

Det enda sanna! Tack!
Min stress börjar avta. Har ägnat dagen åt att strosa runt i en botanisk trädgård och meditera med en snäll växt ;). Skönt att du är tillbaka.
Kram!

botanosofi/maria sa...

PS här får du!
www.youtube.com/watch?v=bMH037ktP5k&feature=related

E-K sa...

Hej. Jag vill tacka dig för en jättefin blogg. Jag är mycket av edig och kommer att ta del av din information. Har själv varit utbränd och 4 år efter blev jag änka. En fråga till dig: Vet du något hälsohem i Sverige (helst skåne) som är bra, kanske som använder sig utav av ayuroveda.

/E-K

Din digitala vän sa...

Maria!

Skönt att höra att stressnivån har gått ner lite. Pyssel i trädgården måste vara bland det mest avkopplande som finns. Önskar att jag hade en. Får nöja mig med balkongen så länge :-)
Dunderklumpen, haha. Underbar! Jag älskar verkligen Per Åhlin. Han är ett geni.

E-K!
Tack snälla du för att du tog dig tid till ett inlägg. Det värmer verkligen!
Låter som att du har varit med om en tuff resa med utbrändhet och sorg. Har du hittat (tillbaka) till livet igen efter allt du varit med om?
Hälsohem i Skåne är jag tyvärr inte så bevandrad på. Däremot känner jag flera som återvänder till Masesgården gång på gång (masesgarden.se).
Hittade dock ett ayurvediskt center i Malmö. http://malmo.artofliving.se/ayurveda.php men om du är i Stockholm någon gång kan jag rekommendera http://www.vedalila.se/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kanske gillar du

 

blogger templates | Make Money Online