Från utbrändhet till livslust: Att balansera sköldkörteln (hypotyreos) på egen hand - går det?

söndag 5 januari 2014

Att balansera sköldkörteln (hypotyreos) på egen hand - går det?

Smoothie för sköldkörteln med
blåbär, hallon, avocado, banan,
paranötter, kokosnötsolja och
kokosvatten.
Detox, dag 5 (av 31).

Jag borde egentligen skriva om detoxsymptom. Men faktum är att jag troligen inte kommer att ha några symptom den här gången. Jag har i smyg detoxat, utan att rapportera det på bloggen, under 3 månaders tid i höst. Ja, jag erkänner att jag har varit lite otrogen mot dig läsare. Jag har detoxat i smyg utan att berätta det för dig. Men jag behövde helt enkelt ge mig själv tid att bara vara. Jag ska berätta varför.

Jag fick diagnosen hypotyreos (underaktiv sköldkörtel)
I september fick jag hälsoproblem i form av hypotyreos eller underaktiv sköldkörtel som det heter. Orsaken var en autoimmun sjukdom som heter Hashimotos sjukdom. En autoimmun sjukdom innebär att immunförsvaret börjar attackera kroppen, i det här fallet sköldkörteln.
Min doktor rekommenderade, vad doktorer brukar rekommendera, medicin. Livslång medicinering. En medicinering som inte botar något. För enligt sjukvårdens vetenskap kan man inte bota ett autoimmunt tillstånd som Hashimotos. Det bara är så. Det finns ingen lösning.

Kära sjukvården: vad hände med att ta reda på orsaken till problemet?

Tanken på att äta medicin som inte egentligen hjälper och dessutom behöva göra det resten av livet kändes inte bra. Det kändes inte logiskt heller. Medicinen bestod nämligen av en kemisk form av det hormon som sköldkörteln producerar. Om man äter en kemisk form av sköldkörtelhormon, vad händer då med sköldkörteln? Slutar den fungera helt? Och vad händer med orsaken till att problemet uppstod överhuvudtaget? Jag tror nämligen att det finns en orsak till problemet. I min värld är lågt sköldkörtelhormon ett symptom på något snarare än en orsak.

Jag hade tur som träffade en doktor som, trots att han inte höll med mig faktiskt ändå kunde förstå hur min upplevelse var. Han lät mig göra ett försök på egen hand.

Jag bestämde mig för att försöka bota mig själv
Jag bestämde mig för att lära mig allt jag kunde om sköldkörteln. De kommande veckorna och månaderna tillbringade jag med att läsa och lyssna på allt från bloggartiklar, forskningsrapporter, föreläsningar och radioprogram. Min doktor gav mig 4 veckor att försöka göra något åt saken själv. En extremt kort tid då det skulle ta omkring ett halvår att med hjälp av medicinering balansera sköldkörtelhormonerna. Men 4 veckor senare skulle jag lämna prover igen och baserat på om dessa prover gått upp eller ner skulle jag antingen börja medicinering eller ej.


Kan näringsämnen i kosten hjälpa
kroppen att läka ett autoimmunt
tillstånd? 
Mina värden har balanserats
Nu 3 månader efter första provtagningstillfället är mina sköldkörtelhormoner normala. Jag har fortfarande förhöjt TSH, som är ett styrhormon som stiger när sköldkörteln inte fungerar optimalt. Men det har gått ner från 13 till 3,3 (det ska ligga under 4,4 men helt optimalt är omkring 2). Något jag jobbar med och som den här detoxen och kommande tid kommer att vara fokus för. Läkning och balansering.

Jag kommer att skriva mer om vad det är jag har gjort (samt varför) för att balansera min sköldkörtel. Men här kommer några kort sammanfattade punkter.

Vad jag gjorde för att balansera sköldkörteln på egen hand:
Jag rekommenderar inte någon att sluta med sin medicin. Jag rekommenderar egentligen ingenting och vill understryka att jag inte är medicinskt utbildad. Men jag hade velat hitta information om alternativa lösningar och därför delar jag med mig. 

Jod är  vitalt för sköldkörteln.
Siffrorna i T3 och T4 innebär
antal jodmolekyler.
 
  • Rensa kroppen
    Sköldkörtelhormonerna T3 och T4 produceras/omvandlas i lever, njurar och tarmar. Om dessa inte fungerar som de ska blir det svårt för sköldkörteln att fungera optimalt.
    Det är troligen inte en slump att sjukvårdsupplysningen och andra onlinekanaler för sjukvården rapporterar förstoppning som ett vanligt symptom hos personer med hypotyreos.
    För att det överhuvudtaget ska vara möjligt att ta upp den näring vi äter att kunna tas upp måste vi ta bort plack, slagg och gifter som ligger i vägen för näringsupptag och den naturliga avgiftningsprocessen.
    Läs gärna mer om grundprinciper för detox.
  • Kost som aktiverar och stöttar organ som samarbetar med sköldkörteln
    Jag har valt att stötta, inte bara sköldkörteln utan även lever, mag- tarm, njurar, binjurar, bukspottkörtel och blod. Kroppens organ fungerar som i ett ekosystem tillsammans, inte isolerat från varandra. Därför tror jag inte att det räcker med att bara titta på sköldkörteln.
    Ingredienser för leverreningsdrink.
    Massor med färsk frukt och grönsaker (OBS ej goitrogena livsmedel se nedan), kokosnötsolja, linfröolja, kokosvatten, nötter som innehåller högt innehåll av mineraler (främst paranötter, mandlar) och fröer.
    För att förenkla för kroppen att ta upp näring har jag juicefastat med grön juice periodvis raw smoothies där jag bytt ut upp till två (ibland tre) mål per dag.
  • Näringstillskott som direkt eller indirekt (via andra organ) aktiverar sköldkörteln
    Adrenal response stöttar
    binjurarna, som i  sin
    tur kan vara orsaken
    till hypotyreos.

    Multimineraltillskott samt kelp (jod)
    Extra magnesium
    Innate Adrenal Response
    Ashwagandha (Innate adrenal response innehåller ashwagandha somnifera men jag har även använt ett annat, ayurvediskt örtpreparat som heter Himalaya)
    Chlorella (samt mighty greens)
    Maca pulver (ekologiskt, raw)
    D-vitamin (D3)
    Kokosnötsolja (ekologisk, kallpressad)
    Linfröolja
    Triphala Rose
  • Ät inte gluten!
    Jag har helt tagit bort gluten från min kost då det visat sig finnas samband mellan glutenintolerans och autoimmuna sjukdomar.
    Jag har helt valt att skippa mjöl och bröd i alla dess former. Har även helt tagit bort alla gryn och ris samt undvikt kokt olja (om det inte är kokosnötsolja eller olivolja) och mjölkprodukter. Läs gärna mer om grundprinciper för detox.
  • Undvika goitrogena livsmedel
    Goitrogena livsmedel innebär livsmedel som gör att sköldkörteln går långsammare. Exempel på dessa är broccoli, jordgubbar, jordnötter och de flesta kålsorter (grönkål, svartkål, vitkål). 
  • Minimera intaget av fluor
    Fluor konkurrerar ut jod, som är ett viktigt mineral vid produktion av sköldkörtelhormon. Faktum är att siffrorna i T3 och T4, som sköldkörtelhormonerna heter, innebär antalet jodmolekyler.
    Jag har bytt ut min tandkräm mot fluorfri.
  • Stress och sköldkörtelproblem hänger ofta ihop
    Dagliga rutiner som läker, rensar ut och balanserar kroppen är viktigt. Aktiviteter som ökar cirkulationen i kroppen samt balanserar stressnivån. Faktum är att binjurar och sköldkörtelproblem har ett starkt samband. Binjurarna producerar stresshormonerna adrenalin och kortisol. Stress över lång tid kan leda till binjuretrötthet som i sin tur påverkar sköldkörteln.
    Jag har valt att stötta binjurarna med ashwaganda somnifera via två olika ayurvediska örtpreparat (se ovan) samt med mineraler.
Fler artiklar om sköldkörtelproblem och självläkning

199 kommentarer:

Veronica sa...

Så jäkla bra!!!! Doktorer ordinerar ut medicin som det vore rinnande vatten ur kran!!! Jag avskyr doktorer och deras jäkla påhitt.
Hade stora urinvägsinfektioner i många år, tillslut fick jag den värsta som led till dödsångest.... Doktorn log lite och ordinerade ut det förbannade antibiotikan. Jag kände i hela kroppen att DETTA ÄR FEL!!! Jag gick hem, grät i fem dagar, hade ont och ångest, kroppen la av att vilja äta!!! Jag googlade runt som en tok....och tog till mig alla tips den naturliga vägen.
Jag har levt mitt liv som en sockerknarkare....så jag la av med socker!!!!
Sedan april 2012 har jag inte ens varit sjuk!!! Heja naturen!!!!

Anonym sa...

Tack för bra och intressant blogg! Inspirerar och motiverar mig.

Jag vet inte om du har redan skrivit om detta men är mycket intresserad av hur du (antar att du har fått hjälp av någon typ) har blivit bemött av vården ang stress / utbrändhet.

Louie sa...

Hej!
Det är väldigt härligt att få läsa det här. Jag har också Hypotyreos, men fortfarande för "bra" värden för att få medicin. Även jag skippar gärna medicin om andra medel fungerar. Du skriver så mycket bra! Grymt glad att jag har hittat din blogg! Hoppas att du skriver mer om just detta.
Jag är ju en ganska fattig student, men vill ju det bästa för min kropp. Så vilka produkter rekommenderar du? Vill VERKLIGEN få må bra nu, efter så nästan ett helt liv fyllt av smärta, ständig trötthet, jättedålig koncentrationsförmåga, extremt svårt för disciplin osv. Tack så mycket för hjälpen!

Anonym sa...

Tack för ett jättebra inlägg och blogg!
Jag ska träffa läkare på torsdag och undrar om jag kan använda din text om alternativ som stöd när jag pratar med honom. Jag ska diskutera att sluta med Levaxin, tror att jag är immun eller förgiftad av detta och vill prova självläkemedel. Och vill träffa specialläkare.
Anna Karin

Anonym sa...

Snubblade över den här bloggen. Tack för ett intressant inlägg om hypotyreos, kost och hälsa! Jag tror absolut att vår kost och livsstil har stor inverkan på vår hälsa generellt och säkert också i samband med hypotyreos . Samtidigt blir jag oroad av bristen till tilltro till beprövade läkemedel. Jag har en medfödd form av hypotyreos och har kemiskt framställt sköldkörtelhormon att tacka för att jag utvecklats normalt. Jag åt levaxin under min uppväxt från 8 månaders ålder till 16 års ålder (när jag ansågs färdigväxt). Innan levaxin var jag slö, trött, med ödem och utvecklades inte alls som jag skulle. Med hjälp av levaxin tog min utveckling fart på alla plan och utan medicinen hade jag inte varit den jag är idag. Som vuxen har jag aldrig behövt äta levaxin med undantag för min graviditet. När jag åt levaxin under min graviditet så mådde jag bättre inom två dagar och kunde känna mig trygg i att mitt barn tillgodosågs de hormoner som hen behövde för att utvecklas normalt. Jag kunde sluta med medicinen samma dag som vårt barn föddes. Det där med att sköldkörteln skulle sluta fungera helt efter medicinering tror jag därför inte alls på. Nu är det säkert olika från fall till fall men jag tror att levaxin har också hjälpt många människor. Medicinsk väg eller på egen hand, så önskar jag alla som lider av hypotyreos ett hälsosamt 2014!

Jenny sa...

Hej på er!
Tack snälla ni för att ni tagit er tid och lämnat kommentarer. Det uppskattas mycket!

Veronica, grattis och bra jobbat! Låter som en fantastisk historia att du lyckades bli frisk helt på egen hand.

Anonym, det var 12 år sedan jag var utbränd så jag tror att det har hänt en hel del sedan dess. Jag tycker att jag fick ett bra bemötande av människor som gör sitt bästa. Däremot kände jag att det var något som fattades i vården. Det var då jag började intressera mig för alternativa sätt att läka. I somras blev jag podcast-intervjuad och berättade om vad som hände mig/hur jag tog mig ur utbrändheten då för 12 år sedan. http://komtillbaka.blogspot.se/2013/07/lyssna-in-veckans-podcast-fran-din.html

Louie, har du någon gång ätit medicin eller har du lyckats hålla värdena på en hyfsad nivå själv?
Visst kostar det pengar att köpa mängder med kosttillskott och ekologisk mat. Jag har troligen lagt ner ett par tusen eller mer på kosttillskott och extra livsmedel. Men ska jag gissa på vad som gett mest resultat så är det troligen att 1. avstå från gluten, gryn, ris, 2. äta grönsaker (samt undvika goitrogena livsmedel), 3. detoxa (avstå från socker, kaffe, tillsatser etc). 4. Dricka ljummet citronvatten på tom mage (sätter igång elimineringen) samt äta psylliumfröskal.
5. Sedan tror jag även att chlorella har en enormt bra effekt på personer med sköldkörtelproblem.

Anonym, har du blivit förgiftad av ditt levaxin? Vad har du för symptom?
Självklart kan du använda min text. Däremot tror jag att doktorn inte får prata om något annat än Levaxin (det var väldigt tydligt för mig när jag försökte prata med min doktor ialla fall).
Det du kan göra är att be om ett test för glutensensitivitet samt prover som visar nivå av jod etc.
Hör gärna av dig och berätta hur det går. Håller tummarna för dig!

Anonym, tack för ett jättebra inlägg som ger lite nyans i debatten! Självklart har du rätt. Levaxin är inte medicinen från helvetet för alla. Du är ju ett levande exempel på en situation där det är befogat att äta kemiskt framställda hormoner. Jag är inte emot levaxin i alla situationer. Jag tror att det finns situationer, som din till exempel, där man självklart ska äta medicinen. Hade min doktor sagt till mig att min situation var akut hade jag också ätit medicinen (men jag hade gjort andra förändringar parallellt).
Däremot vill jag med min historia ifrågasätta om det verkligen alltid är nödvändigt, eller ens hälsosamt, att äta medicin som Levaxin.

Helena Nyström sa...

Fick upp din blogg på min face book-sida. Du skriver bra och intressant! Tack för det!
Helena Nyström, Sätrabrunn

Diana sa...

Väldigt bra! Lustigt nog anar jag att jag har en obalans och att den är relaterad till sköldkörtel och allt som du beskriver. Så mycket av de ingredienser och tips som du har rekommenderat har jag börjat med på ren intution. Jag äter det jag känner mig sugen på. Men skönt att få det bekräftat och få nya tips istället för att famla i blindo. Sjukvården har jag gett upp hoppet om för länge sedan. Jag har också benskörhet. Har du några tips om det? Jag kan inte äta den medicin som de föreskriver, går bara inte. det är en otroligt lång lista biverkningar och jag har alltid misstrott medeciner. Läkaren säger att om jag inte äter medecinen så vill han inte att jag kommer dit och mäter benskörheten heller, för medicin är det enda sättet han kan hjälpa med. Han verkar inte vara nyfiken på om jag kan hjälpa mig själv heller. Jag levde länge under stress, ånga år och jag tror det hänger ihop med det. Som du skrev. Tack för din blogg, den gör verkligen skillnad!
Diana

Anonym sa...

Kul och intressant blogg. Jag har själv tagit mig ur min utbrändhet/uttmattning/förlamande trötthet på egen hand. Fick inte mycket hjälp hos vården ända ordination VILA. Jag kände i hela min kropp att det var något annat, försökte tala med min läkare om att ta olika prover men det var inte intressant. Jag var ju utbränd. När ett år av VILA hade gott kände jag att nu får det vara nog, fick information om en kvinna som kunde hjälpa mig och göra en koll i min kropp.Hon kom fram till låg sköldkörtel funktion,jod brist, min binjure var näst helt ur funktion pga stress mm. Så med hjälp av ändrad kost och lite tillägg av olika kosttillskott, jag fick även äta B vitamin så har jag tagit mig tillbaka till arbetslivet på kortare tid än om jag skulle fortsatt i vården spår. SÅ intressant att hitta fler som hittat alternativa vägar.

Anonym sa...

Tack! Som tidigare alternativterapeut (med hypotyreos) och ständigt nyfiken på kroppen, naturen och interaktionen däremellan är det här en fantastisk sida att läsa. Tack igen! :) /Elisabeth Redlig

Anonym sa...

Visst vet ni om att Hypotyreos inte alltid syns blodprover? Man kan lida av Hypotyreos och ändå visar blodprover att du är frisk som en nötkärna eftersom problemet det ligger på cellnivå. Det finns även naturligt köldkörtelhormon att få (kallas NDT men när det konstgjorda levaxinet kom på 70-talet så tog man bort det i Sverige och gjorde det till licenspreparat. Eftersom läkemedelsföretag inte kan ta patent på något som är naturligt så föredrog man levaxinet som gick att ta patent på. Ni läsa mer om det här: http://hypotyreos.info/behandling/naturligt-skoeldkoertelhormon

Anonym sa...

Fantastiskt bra, värdefull, info - inte minst om kostens betydelse för hälsa & välmående. En fråga om kosten: Gäller allt även vid hypertyreos (överaktiv sköldkörtel)? Zizzias

Anonym sa...

Hej jag har gjort en halsundersökning och läkarna kunde inte hitta något. Jag lider av mina problem och börjar tro att de kanske har med sköldkörteln att göra då och inte halsen, jag har några slags luftljud i halsen vaakum konstant..är de något som du tror kan vara hypotyreous? med vänliga hälsningar Jack

Unknown sa...

Hejsan. Jag hittade din blogg via en bekant. Väldigt intressant. Jag skriver själv mycket om kost, träning och stress . Jag har dessa sköldkörtelproblem i familjen och har testats själv utan att ngt visat att jag skulle ha det. Jag har inget förtroende för läkarvården. De skriver ut medicin utan att arbeta det minska åtgärdande eller förebyggande. Jag håller med dig om att man kan göra mycket med kosten och det glädjer mig att du lyckats bevisa det. Kika gärna in på min blogg coh tack för givande inlägg./Johanna

Anonym sa...

For hypothyroid: Read about Ray Peat.

Elizabeth Carlsson sa...

Blev så positivt överraskad av allt bra jag läst här nu! Fick också inspiration till att sätta igång med många av råden här, sådant som jag själv misstänkt, ex gluten. Så nu försvinner det från min vardag! Tack så jättemycket för allt vettigt från Din blogg! Varma kramar Elizabeth

Anonym sa...

Upptackte att jag var glutenintollerans - celiachi - ca 30 ar sedan. Mellan 30 och 50 ar har jag blivit opererad i genomsnitt 1 ganger om aret. Tar Eutirox sen 30 ar och har hogt blodtryck sen 10 - beroende ocksa pa att min man dog efter bara 40 dagars sjukdom - cancer - ... jag ar ofta mycket trott - sover daligt ... utbrand...det som haller mig uppe ar min 25-ariga dotter som ar turnersyndrom

Anonym sa...

Hur tänker du kring att tillskott som Ashwagandha (liksom andra preparat så som Adrekomp, Adrenal, Adrenal Cortex samt rötter av olika slag; lakritsrot, ginsengrot, ingefärarot etc)sägs verkar stimulerande på binjurarna. Och därför rekommenderas främst till personer med milda symptom då de kan stressa binjurarna ytterliggare och på sikt förvärra situationen? Har funderat på att prova dessa tillskott men inte vågat då vissa hävdar att det kan stressa binjurarna och att man då initialt får god effekt för att sedan krascha samt att binjurarna kan blir beroende av dem...

i sa...

Hej! Du kanske vet detta redan men jag vill tipsa om att växten maca ingår i familjen Brassicaceae, om jag inte minns fel. Många arter (eller kanske alla, jag minns inte) i denna familj är goitrogena. Vet inte om detta gäller maca dock.

Anonym sa...

Hej och tack för en intressant blogg! Blev så glad och inspirerad när jag hittade din sida. Har själv också hypothyreos och har varit så frustrerad över svårigheter att hitta något om vad man själv kan göra för att bli bättre istället för att hela tiden öka medicineringen. Har provat dina tips och efter bara några veckor så mår jag så mycket bättre än vad jag gjort på länge. Ska bli spännande att fortsätta.

/Anna

Madde sa...

Hej! Superspännande läsning eftersom jag har hypotyreos. Du skriver undvik goitrogena livsmedel. Stämmer det inte att om man kokar eller ångar dessa grönsaker så elimineras den sköldkörtelrubbande effekten? Känns ju synda att tex behöva sluta med nyttiga broccolin tycker jag. Tack för bra läsning!

Anna sa...

Hej och tack för en superintressant bloggtext!! Härligt att du tagit saken i egna händer! Ibland undrar man om läkarna verkligen vill vårt bästa och vad de egentligen lär sig under sin långa utbildning, men det var bra att du hittade en som i alla fall "lät" dig prova. Fråga: Jag undrar över dina antikroppar (TPO:ak och tyreoglobuliner). Har de också gått ner?

Unknown sa...

Vilken fluorfri tandkräm använder du?

Anonym sa...

Jag undrar också Jenny vilka värden du hade på dina prov, kan du bjuda på en tabell eller nåt? /Randi

Anonym sa...

Jfr också John Gray's hemsida. Han som har skrivit om Män är från Mars och kvinnor från Venus. Där finns Health Advice som påminner om dina rön.

Matte sa...

Hej

Jag har inte fått det diagnostiserat av läkare att jag har fel på sköldkörtel eller binjurar, men jag har haft problem med stress i säkert 15 år, så jag misstänker att de inte fungerar som de ska.
Kan det vara skadligt att jag tar Adrenal Response om jag inte har Hypotyreos?

Alexandra sa...

Super artikel

Var roligt också att jag redan gör allt det du skriver om. Men utan att veta att allt var bra just för sköldkörtlarna :)
Från Ashwaganhan till Macan

Inspererande

Tack!

Anonym sa...

Hittade fram till din blogg idag! Vilken gåva - tack! Så idag har jag att göra! Och gör det med glädje! <3
Återigen - tack!

Anonym sa...

Ni som är rädda för doktorer och medicin i allmänhet bör veta en sak om just Levaxin - Det är exakt samma hormon som sköldkörteln producerar.

Således kan ni inte bli "förgiftade" av det. Ni kan däremot få en för hög/låg dos.

Därför är det mycket viktigt att hormonnivån i kroppen är intrimmad.

Det är jättebra att hålla koll på kosten, fortsätt med det - Men det kan vara väldigt farligt att inte lyssna på er läkare.
Sköldkörteln kan exempelvis behöva opereras bort på grund av cellförändringar - detta är relativt vanligt.


Unknown sa...

TACK STORA MAN FRÅN GUD ...

Mitt namn är KARI, jag har varit i stort träldom för nästan 2 år som lider i händerna på en otrogen make, vi var glada och lämnar bra tills han menade sin gamla tid flickvän och han började dejta henne utanför vårt äktenskap. Innan du visste det slutade han ta hand om sin egen familj. Det fick till en omfattning, han planerar att gifta sig med henne och skilja mig hans egen hustru, jag har gråtit och rapporteras honom till hans familj, men han lyssnade inte till någon annan utan att klippa mitt historia kort jag kom på jakt efter en riktig spiritist som kan förstöra deras relation och få honom att komma tillbaka mig och våra 2 barn.

    På min sökning jag såg människor som ges vittnesbörd om hur deras äktenskap där restaurerade av Dr Solo Wise. Jag plockar hans e-post och berättade min historia för honom och han gick med på att hjälpa mig. Efter hans arbete är gjort för mig, på den tredje dagen min make och flickvän hade ett gräl och han slog henne och han kom hem tigger mig och barnen och ber om förlåtelse. Han sade att hans ögon är klart nu och han kommer aldrig att göra något för att skada sin familj igen och lovar att vara en omtänksam far och aldrig fuska igen. Jag är så så glad att jag inte förlora honom till flickan all uppskattning går till Dr Solo Wise för du är en stor man sänd av Gud för att hjälpa människorna i den här världen. Jag har smak från underverk för din hjälp och jag kommer att fortsätta att berätta om era goda gärningar. och till vem detta kan gälla Detta är hans e-post: drsolowisetemple@gmail.com
   
     Dr Solo berättade jag kunde också kontakta honom på många andra problem, bland annat:

(1) om du alltid har mardrömmar.
(2) Du vill främjas på kontoret.
(3) Du vill kvinnor / män att springa efter dig.
(4) Om du vill ha ett barn.
(5) Du vill bli rik.
(6) Du vill hålla din make / maka att bli din för evigt.
(7) Om du behöver ekonomiskt stöd.
(8) Herbal vård
(9) Om du inte kan tillfredsställa din fru kön önskan på grund av låg erektion.
(10) Problem med menstruation
(11) om du vägrade att betala, människor på grund av dig ?.
(12) lösa ett markfrågan och få det tillbaka.
(13) Har din familj Denny dig om din rätt?
(14) Cure av någon form av sjukdom eller sjukdom.

     Kontakta honom idag och vara säker på dig lycka bara har han gjorde för mig. E-post: drsolowisetemple@gmail.com

Anonym sa...

Hej och tack för en grymt bra blogg, jag har själv slutat med gluten och börjat äta mer antiinflammatorisk kost. Mitt TSH låg nu senast på 2,5, blir nyfiken på hur det går för dig, äter du någon medicin idag eller klarar du dig utan? Vilket TSH har du idag?

Fortsätt skriva, det är så inspirerande!

Emma sa...

Jag sänkte mitt värde från 4,7 till 2,7 med att äta mer jodsalt, 1st Omega 3 varje dag och 1st omega 6 varannan dag. Tror det var allt faktiskt.

Elisabet sa...

Tack för bra artikel! Är precis i ett skede då jag har fått veta att jag har för mycket kalcium i blodet förmodligen pga förstorad(e) bisköldkört(el/lar).

strömmas sida sa...

Hej
Jag har ungefär samma erfarenheter efter att ha helt lagt om min kost sedan i höstas.
Jag är så less på att laga mat o köpte mig en mixer med 2 muggar som jag mixar i. I den ena så mixar jag tex; banan, apelsin, en stor bit ingefära, en halv färsk röd chili, en rå rödbeta + vatten.

I den andra så mixar jag; en stor bit ingefära, en halv röd färsk chili, vitlökar, morot, selleri, grönkål eller broccoli eller spenat, en rå rödbeta, några skedar hampafrön + kefir.

I nåt av dom glasen som jag dricker så blandar jag i vardera en tesked av Spirulina o Chlorella + MSM.

Jag skalar 2 citroner, en stor bit ingefära, en liten bit röd chili som jag mixar o sen fyller upp med vatten i en tillbringare..startar varje dag med ett uppvärmt glas av det som jag blandar i kokosfett o honung o nåt stänk av cayennpeppar.

Det har blivit så att jag inte äter kött, pasta, ris, potatis, mjölproduketer, godis eller socker o har inget sug efter det heller

Bakar fröknäcke o det är supergott. När jag tog prov i november för min sköldkörtel så fick jag skära ner dosen från 100 mg till 75. Nu har jag även kompletterat med Thorn Binjureextrakt o nytt prov ska snart tas o det ska bli spännande att få veta om jag får skära ner dosen ytterligare.

Sara sa...

Hej. Åh precis en blogg i min stil. Varit hos läkaren idag och min kropp producerar mängder med kalk och jag hade väldigt högt d-vitamin värde. Tar D3 2500iu men värdena stämde inte även om d3 inte hade varit högt. Då skulle mitt PTH vara lågt men det låg på normalt. Ja är ny i denna världen och har kanske en överaktiv bisköldkörtel istället. Bra sätt du skriver på då d3 i mitt fall tydligen är direkt skadligt.
Försöker också förkovra mig i sköldkörtlar och framförallt bisköldkörteln som inte funkar som den ska på mig men gäller att ha goda fakta då många vill ha det på modet nu men det är farligt om man inte vet om man har över eller underaktiv sköldkörtel.

Unknown sa...

Du har levt som sockerknarkare, och så gnäller du på läkarn ? Kanske du själv har bidragit till ditt tillstånd ?

Anonym sa...

svein fy 17 för elaka jäklar som dig...fattar exakt vad veronika menar läkarna skriver ut recept alldeles för lättvindigt...å det enda viktiga här var att hon mådde dåligt å läkarna kunde inte hjälpa henne utan det fick hon fixa själv...gå å va ett nättroll på nån annan sida !!!!!!

Hilde sa...

Om du läser en avhandling från en kvinnlig läkare från Sahlgrenska så ska man ligga under 2 på TSH om man vill bli gravid. Jag mår bäst när mitt TSH är under 1. Lycka till! Kram

Anonym sa...

Dubbelbestraffning = en form av förtryck. Vik hädan mobbare Svein Sandnes!

Anonym sa...

Hej jag har hypotyerose och önskar också sluta med levaxin och istället äta mej frisk.
Rensa från toxiner
äta antiinflammatoriskt
gå ner i vikt.
Goda råd önskas .

Mvh Anne

Unknown sa...

Stabil naturlig Omega 3 är oehört viktig för att minska inflammation i kroppen. Läs om balansen mellan Omega 6 OCH och Omega3. Den ska ligga i förhållande under 3:1. I sverige ligger vi i snitt 12:1 Jag tog ett blodprov som visade hur mina balans låg och den var 10,8 :1 Då har man en kropp som är inflammatorisk. Jag tror det här är en av de saker som gör att vi blir sjuka idag. Linfrö olja är ALA. Den är också inflammations drivande och omvandlas i mycket liten del till DHA och EPA som är de essentiella alltså livsnövändiga fettsyror som vi måste äta. Omega 6 finns i allt. speciellt vegetabiliska oljor, snabbbmat etc. men också i mycket annan mat. Googla på Balansolja.

Anonym sa...

Underbart.Har själv slutat med levaxin.Tar nu kelp och mår bra.Orkar med mycket mer både hemma jobb och barnen.

Anonym sa...

Underbart.Har själv slutat med levaxin.Tar nu kelp och mår bra.Orkar med mycket mer både hemma jobb och barnen.

Anonym sa...

Reagerade på en sak på sidan. Det står att glutenintolerans (celiaki) har ett samband med autoimmuna sjukdomar. Det korrekta är att Celiaki ÄR en autoimmun sjukdom. På forskningsnivå idag undersöker man samband mellan samtliga autoimmuna sjukdomar. Var på en föreläsning för två veckor som sammanfattade just de samband man ser idag och vad man vill undersöka ytterligare.

Anonym sa...

Tack för det inlägget!
Mvh
Sandra

Anonym sa...

Jag har underaktiv sköldkörtel vilket resulterat i kass matsmältning.
Att dricka en smoothie med avokado, banan och kokos hade varit min mages död. Dessa ingredienser är INTE bra om man har långsam ämnesomsättning.

Likadant ska man vara försiktig med tillskott för binjurarna och inte bara ta något. Adrenal response kan skapa fler problem och ibland blir det för mkt, så man måste börja med kosten.

Unknown sa...

Hej! Det är första gången på denna sida. Jag har läst på om vilka symtom som gäller vid hypothyreos och det stämmer bra på mig. Kalla händer o fötter. torrt hår o hårbotten, klåda, hes röst, torr hy,dimmig i huvudet. Jag vill inte äta Levaxin. Är det bra att äta havssalt med naturligt jod?, Jag äter också algtabletter ibland, Hoppas få svar. MVH Maj-Britt Bernhardsson

Anonym sa...

Hej, jag har en lång historia bakom mig med sköldkörteln, äter medicin. Efter några år slutar syntetmedlet fungera och jag får ingen hjälp av läkaren för rent ut så säger han att han ej är intresserad. Jag började för tre år sedan att äta vitaminer och mineraler som är vattenlösliga, det är ett forskarteam bakom med patent på dessa. Perfekt sammansatta för att fungera optimalt. Det har räddat mig! För att göra min historia kort, det bästa jag har kunnat göra! Det är gjort med ett aurvediskt tänk. Gittan hej

Anonym sa...

Autoimmuna sjukdomar har med alla födoämnen. Om kroppen tål proteinet i gluten varför då ta bort det? Det är ett flertal födoämnen som min kropp reagerar negativt på så som ingefära, vitlök, gluten, havre, apelsin etc. Att laborera är dumdristigt fast man menar väl. Ta reda på fakta och utgå från det.

Kristina sa...

Det vill jag också göra, sluta med Levaxin. Hur har det gått?

Unknown sa...

Visst är der otroligt! Jag har gjort nästan identiskt som du, men jag utvecklade också giftstruma. Har klarat mig utan mediciner mot den, men tar en minidos Levaxin, tillfälligt hoppas jag. Mina antikroppar mot både giftstruma o Hashimoto ligger väldigt högt. Tar nya prover på fredag. Min läkare är inne på att ta bort min sköldkörtel, vilket jag inte tänker göra. Man kastar ju inte ut brandvarnaren om det brinner. Nä, mot balansering av hela systemet istället för symptomsläckning!! �� Lycka till! Vi är grymma! ��

Unknown sa...

Min läkare som är överläkare på medicin i mitt län, menar att glutenintoleras ofta är det som sätter andra autoimmuna sjukdomar i rullning. Om tarmen mår dåligt tar den inte upp näring som den ska och man får brister. Bristerna gör att sjukdomar bryter ut. Själv har jag både giftstruma, Hashimoto och bindvävsreumatism. Har läkt min tarm efter ett par år, äter nu inga mediciner. Äter inte spannmål, mjölkprodukter, socker, soja. Detta är med min läkares inrådan.

Janice Aliena sa...

This is a very joyful day of my life! I was fortunate enough to contact Oduduwa's email address (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com), Prophet Oduduwa helped me bring back my ex love with magic love spell within short period of time {48hours}.
i have been married for 16 years and it was so terrible because my husband never trusted me and he was really cheating on me and was seeking for a divorce, i love him so much and we had 2 kids together, i love my children and i want them to live and grow up with their father, i was desperately needed to put a stop to the divorce and return love and trust into the relationship.
I read a Post comment online as this and copy Dr.Oduduwa email on the blog post comments on how he has helped a lady called Jennifer Osawe and other people to bring back their ex lover, helping restore marriages and make people rejoyce and happy in their relationship.
i explained my situation to him and then seek his help, Prophet Oduduwa told me, he will help me with my case and here i am now celebrating because my Husband has change totally for good. My husband Anders always want to be by me and our lovely kids and can not do anything without my present around him, Anders my husband presently loves me more than ever before.
i am really enjoying my marriage, what a great celebration. i will keep on testifying on the internet because Dr.Oduduwa is truly a real spell caster that work quick and faster to return loss love. It is free and no side effect.
Dr.oduduwa can also solve problems like as follows:
VOODOO LOVE-SPELL TO STOP DIVORCE, BRING BACK EX love, SPELL TO WIN COURT CASE, SUCCESS AND BREAKTHROUGH SPELL, BLACK MAGIC POWERS FOR FAME, POWER AND WEALTH and VOODOO POWERS FOR DESPERATE NEED TO DIVORCE etc.
please feel free to inform your friends and relatives who are passing through same similar problems in their marriage. i was lucky to came across his contact online blog and it save my marriage.

Theresa williams sa...

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

Joankells sa...

Hej tittare, jag lovar att dela detta vittnesbörd över hela världen eftersom min Ex Lover återvänder till mig och idag med all respekt vill jag tacka ... Dr Isikolo (isikolosolutionhome@gmail.com) för att hjälpa till att få min Ex Lover tillbaka för mig har jag haft stora smärtor tills den dag jag kontaktade Dr.Isikolo han kustade en kärleksspell för mig och berättade för mig att vänta på bara 24 timmar som min älskare kommer att ringa mig och jag gjorde enligt de instruktioner som jag gav mig av Han och förvånansvärt, på 24 timmar, ringde min Ex Lover mig och började be om ursäkt för allt han hade orsakat mig. Jag är den lyckligaste kvinnan på jorden idag eftersom Dr Ebhohimen har gjort underbara gärningar i mitt liv och jag fortsätter att dela detta vittnesbörd om du skulle älska att kontakta Dr Isikolo Om du har haft ett brutet hjärta och du vill ha din ex tillbaka bara kontakta samma man ...
Viaemail:
{Isikolosolutionhome@gmail.com}
han är specialiserad på alla typer av stavgjutning som:
1. Få din älskare tillbaka.
2. stroke stavning
3. sti (sexuellt överförd infektion) stavning
4. Skyddsstavning.
5. Få jobbstavning.
6. lågt spermieantal stavning
7. Att bli en chefspell.
8. Få ett stort lån utan att betala någon avgiftstavning.
9. Asepsis stavning.
10. Graviditetsförtrollning.
11, Supernatural power spell.
12. Osynlig mänsklig stavning.
13. barrenness stavning
14. Äktenskapsstavning.
15. Popularitet stavning.
16. vinn din rättsfallsspalt
17. Cancer stavning.
18. lång livsstava
19. Madness spell.
20. Om du vill att din förälder ska rätta till din fästspell.
21. Produktion stavning av filmer och film.
22. HIV / aids stavning.
23. Tuberkulos stavning.
24. bota lassa feber stavning.
25. Brain Tumor stavning.
En man som kan föra familj tillsammans som en..kontakt honom och
du kommer att lösa ditt problem framgångsrikt
kontakta honom idag på hans email och ditt problem vi löser
kontakta honom via e-post: (isikolosolutionhome@gmail.com)
eller via mobilen +2348133261196

Anonym sa...


Är väldigt glad att berätta för var och en för att höra mitt vittnesbörd kommer att säga. är Tracy
Johnson från United States, är en sjuksköterska, den här berättelsen om mitt kärleksliv. Jag har varit
gift för 4 år och på femte året av mitt äktenskap hade en annan kvinna
att ta min älskare ifrån mig och min man lämnade mig och barnen och vi
har lidit i 2 år tills jag träffade en post där den här mannen Dr Kakuta har
hjälpte någon och jag bestämde mig för att försöka hjälpa mig att ta med min älskare
hemma och tro mig jag skickar bara min bild till honom och min
man och efter 48 timmar som han har sagt till mig, såg jag en bil körde in i
hus och se det var min man och han har kommit till mig och barnen och
det är därför jag är glad att göra var och en av er i likhet med att träffas med detta
man och få din älskare tillbaka till dig själv. Du kan kontakta honom med det här
e-postadress {kakutaspellz@gmail.com} eller du kan fortfarande ringa eller Whatsapp
Han på sin mobil +2349067947490 Tack Dr Kakuta.

http://kakutaspellz.wixsite.com/kakutatemple/contact

Elna Jonsson sa...

Tack för många bra tips!

Anonym sa...

Omedelbara resultat från de första tre dagarna av att kontakta DrOduduwas, bestämde jag mig för att ansluta mig till kärleksspellprogrammet för att få tillbaka min make efter 2 år av separation. Jag är glad att rapportera att min man och jag är tillbaka på rätt spår. Min man har varit ångerfull mot sina handlingar och ont han orsakade.
Tack vare Oduduwa Great Love spell-caster lunchade han en magisk kärleksspell på min räkning. Dess fantastiska jag upplever direktresultat fick ett telefonsamtal från Anderson min man och igår kom han hem för att träffa mig. här är Oduduwa personligt kontaktbrev: dr.oduduwaspellcaster@gmail.com kan också Whatsapp nummer: +2348109844548
Caroline Maclver
Stockholm, Sverige.

Aliona lucas sa...

Jag har aldrig troende kärlek stavning tills jag träffade den här världens toppspellare. Han är verkligen kraftfull och kan hjälpa till med att stava för att ta tillbaka en gång bort. Dr Isikolo den stora stavningskastaren som återställer mitt liv tillbaka. Jag hade en kamp med min man i det förflutna vilket ledde till vår uppbrott. Jag försökte allt jag kunde för att få honom att komma tillbaka till mig men han vägrade och sa att det var över oss, en dag kom jag över ett vittnesbörd på internet om hur Dr Isikolo / använde sin stava för att återförena två älskare så jag bestämde mig för att kontakta Dr Isikolo via e-post och han försäkrade mig om att min man kommer tillbaka till mig inom 48 timmar efter att han har avslutat förberedelsen av den vita magiska stavningen. Jag är väldigt glad idag för att berätta för världen att Dr Isikolo verkligen är en man av hans ord eftersom min man kom tillbaka till mig och föll på knäna ber mig att förlåta honom och acceptera honom tillbaka. Har du ett problem kan du också kontakta Dr Isikolo idag via e-post: isikolosolutionhome@gmail.com du kan ringa den stora Dr Isikolo hjälp WhatsApp nummer +2348133261196. Jag är så glad väldigt bra Kärlek och många välsignelser Tillbaka till mig igen! yahoo adress: isikolosolutionhome@gmail.com eller hans WhatsApp nummer + 2348133261196tänk så mycket Dr Isikolo.

Premiermedicaid sa...

Jag kan inte tro på det här ... MITT EX HUSBAND ÄR TILLBAKA TILL MIG !!!
Jag heter silvia Det här är en berättelse om Dr Isikolo som förde min ex-man tillbaka till mig i 3 dagar av kontakt. Han berättade för mig att han skulle göra det men jag trodde inte på honom men bestämde mig för att försöka, och till min största överraskning kom min ex make hem och började leka med barnen och gav mig en kyss på min kind, knäböjde ner på knä och bad mig att lämna utan farväl. Jag hörde att han hade en kvinna som han såg innan han lämnade mig och jag blev förödad, vilket fick mig att söka hjälp i en stavningskrock som doktor Odunga. Jag träffade också den här mannen genom ett vittnesbörd om honom och jag kontaktade hans email på isikolosolutionhome@gmail.com och när jag förklarade saker för honom berättade han att jag inte skulle oroa mig. Jag är väldigt glad idag att min man som lämnade mig i över 2 år kom hem. Jag frågade honom vad med den andra kvinnan och han sa att det var hans förflutna och ingenting kommer någonsin att få honom att gå igen. Jag är tacksam för Dr Isikolo. Kontakta honom för att hjälpa dig nu på isikolosolutionhome@gmail.com eller hans WhatsApp nummer +2348133261196.

Unknown sa...

Hur man får en ex tillbaka
Min pojkvän bröt upp med mig det varit 4 dagar nu. Vi har varit måttlig att han var 18 år och jag var 22. Hon har just visat 21 år. Vi har varit dating i 3 år och 2 och en halv månader. Genom åren har vi haft ett riktigt bra förhållande, det var allvarligt och vi ville verkligen vara med varandra för alltid. Naturligtvis vi hade är argument men inget så illa. Jag vet att de senaste 3 månaderna hade jag tagit honom för givet att han alltid skulle vara där men hade fel. Han berättade att han inte ville vara i ett förhållande som han ville ta tid med sig själv. Men han kysser mig fortfarande och kramar mig och berättar att han alltid kommer att älska mig och jag håller en speciell plats i hennes hjärta. Jag insåg att precis innan han gjorde det så var jag tvungen att få min handling tillsammans men jag antar att det var för sent. Jag älskar verkligen den här pojken. Det är något annorlunda om honom. Han är kärlek i mitt liv och jag vill att vi ska ha ett bättre förhållande än någonsin tidigare och jag skulle aldrig någonsin ta honom för givet någonsin igen. Jag vill verkligen gifta mig med den här pojken och han ville det också men idk hur man får honom tillbaka utan att vara klumpig och desperat. Självklart behöver han sitt utrymme för att han lurade på mig och den här gången behöver jag verkligen hjälp för att få tillbaka honom och gifta mig med mig. Jag sökte en dag på nätet och jag såg ett bra vittnesbörd om hur Dr Isikolo en verklig Afrika-stavelsehjälp hjälper till att återställa tillbaka brutit äktenskap, få ex tillbaka, fixa brutet förhållande. så jag kopierar hans email via ??? isikolosolutionhome@gmail.com och berättade för honom alla mina problem så han ber mig att inte oroa mig för att mitt problem löser det med 2 dagar, jag kommer att få tillbaka honom som jag tror på och lägger allt mitt hopp på och till största möjliga varsel efter stavningen min pojkvän som bröt upp med mig ringde till ursäkt och kände mig så ledsen för vad han gjorde så mina kära, det är hur jag fick min pojkvän tillbaka med hjälp av Dr Isikolo den verkliga stavningskastaren så också maila honom nu på via isikolosolutionhome@gmail.com whatsapp honom nu +2348133261196.
hemsida: drisikolosolutionhome.webnode.com

Unknown sa...

Jag heter Kimberly Maria, jag är väldigt glad idag för att dela detta vittnesbörd på grund av att Dr Kola har gjort för mig. Jag är från Förenta staterna, jag vill snabbt skriva på en kraftfull kärleksförstärkare som hjälpte mig när jag hade ett missförstånd med min man som leder till skilsmässa, kontaktade jag den här kraftfulla stavningsknappen för hjälp och han hjälpte mig faktiskt utan springer iväg med mina pengar. Jag följer det steg han frågar och inom 48 timmar min man ringde mig och var ivrig efter min förlåtelse och att han ville ha mer än att ha mig i sina armar för alltid. Jag är fylld av så mycket glädje och glädje som jag hittade Dr. Kola, jag hoppas att du alla här kommer att hitta detta vittnesbörd om mig och få din man tillbaka på bara 48 timmar. Han gjorde ett perfekt arbete för mig. Jag är så glad och upphetsad, för som jag skriver detta vittnesbörd är min man galet kär i mig igen. Om det finns någon kropp där ute som har svårigheter och behöver hjälp, vänligen kontakta Dr. Kola på hans email dr.kolaspiritualhome@gmail.com och han är redo att hjälpa dig oavsett situation, här är hans giltiga email: dr. kolaspiritualhome@gmail.com eller via whatsapp +16313154480

1) bli främjad i allt du gör.
2) Tjäna bra pengar eller vinn en lotteri.
3) uppnå framgång i affärer.
4) andliga problem.
5) vinna domstolsfall
6) Leta efter din livspartner.
7) få ett välbetalt jobb.
8) få kontroll över ditt äktenskap.
9) få fördel och få attraktion från människor.
10) få tillbaka förlorade pengar.
(11) läker dig av alla sjukdomar. både härdbara och ohälsosamma precis som hiv / aids, cancer, något alls
(12) lösa graviditetsproblem och välsigna dig med barn.
(13) Stava för att stoppa en skilsmässa
hans email en gång adressen igen är (dr.kolaspiritualhome@gmail.com kontakta honom för allt ditt andliga problem) eller via whatsapp +16313154480

good work sa...

Att prata med erfarenhet med gott resultat för att testa om jag är Elizabeth från USA Jag vill vittna om Dr ogenes goda tjänst för att hjälpa mig att föra tillbaka min fiance som lämnade mig på grund av en prostituerad. Det var en hemsk och deprimerande tid då min fiance som vi skulle gifta oss på två månader avbröt vårt bröllop på grund av en prostituerad som kastade en stavning på honom och stal honom borta. Jag letade efter hjälp online när jag såg en recension om Dr. ogene i General Spell Temple, då kontaktade jag honom för hjälp. Jag följde all sin instruktion i enlighet därmed som han försäkrade och garanterade mig att min fiance kommer att vara tillbaka på 48 timmar, till min största överraskning nästan 2 dagar efter stavningen gjordes, ringde min Fiance mig och började be om ursäkt för att jag lämnade mig på grund av en annan dam . Jag väntade på två månader där vi nu är gift innan jag kan vittna och just nu är vi en lycklig familj och det kommer att förbli så här för alltid .. Allt tack till Dr ogene. Du kan kontakta Dr. ogene för eventuella problem med relationen genom hans direkta email: ogenetempleofsolution@gmail.com eller skriv honom på +2348156865819

Anonym sa...

jag heter ära, jag hörs för att ge ett vittnesbörd om hur jag kom tillbaka min man, vi blev gift i mer än 9 år och har fått två barn. Det gick bra med oss ​​och vi är alltid glada. Till en dag började min man att uppträda på ett sätt som jag inte kunde förstå, jag var väldigt förvirrad över hur han behandlade mig och barnen. Senare den månaden kom han inte hem igen alls och han ringde mig att han vill ha en skilsmässa, jag frågade honom vad har jag gjort fel för att förtjäna detta från honom, allt han sa är att han vill ha en skilsmässa som han hatar mig och vill inte se mig igen i sitt liv, jag var arg och frustrerad vet inte vad jag ska göra, jag var sjuk i mer än 2 veckor på grund av skilsmässan. jag älskar honom så mycket att han var allt för mig utan honom är mitt liv ofullständigt. Jag sa till min syster och hon berättade för mig att kontakta en stavningskastare, jag tror aldrig på allt detta stavning av en sak. jag vill bara försöka om någonting kommer ut ur det. hon gav mig en baba kontakt från afrikanska och ber mig att kontakta honom för min mans återkomst till mig, jag undertryckte mycket när jag kontaktade baba, han svarade på mig och vi började prata, längs linjen berättade baba mig att min man har tagits av en annan kvinna, att hon kastar en stava på min man från Brasilien, det är därför han hatar mig och vill också att vi ska skilja sig. då berättade han för mig att han måste kasta ut stavningen på min man som får honom att återvända till mig och barnen, han gjorde verkligen av att ställa ut stavningen och efter en vecka ringde min man mig och han berättade att jag skulle förlåta han började be om ursäkt på telefon och sa att han fortfarande älskar mig att han inte visste vad som händer med honom som får honom att lämna mig och barnen.
det är så vi kommer igen igen, och min familj är nu lycklig igen idag. tack så mycket MR EGBO för vad du har gjort för mig jag skulle ha varit någonting idag om inte för din stora stavning. Jag vill ha er alla mina vänner som passerar alla dessa slags kärleksproblem för att komma tillbaka till sin man, fru eller fd pojkvän och flickvän att kontakta dregbosolutioncenter@gmail.com. och du kommer att se att ditt problem kommer att lösas utan dröjsmål. Han är specialiserad på att lösa andra problem, inklusive följande som han nämnde för mig.
(1) Om du vill ha din ex tillbaka.
(2) om du alltid har dåliga drömmar
(3) Du vill bli befordrad på ditt kontor.
(4) Du vill att kvinnor / män ska springa efter dig.
(5) Om du vill ha ett barn.
(6) Om du behöver ekonomiskt stöd.
(7) Om du vill ha botemedel mot hiv-aids
kontakta honom nu för omedelbar lösning av din
problem på dregbosolutioncenter@gmail.com
Tack

Ruby sa...

Jag har aldrig sett mig skjuta tårar för någonting förut, men den här dagen som min älskare lämnade huset med irritationer efter att vi hade någon kamp om honom, kom alltid sent och flirtade med kvinnor, ropade jag hela dagen, men efter så många dagar av ensamhet bestämde jag mig för att leta efter lösning på mitt förhållande och svar kom till mig när jag såg Dr.Adodo detaljer på internet och jag läste mycket recensioner om honom och jag bestämde mig för att ringa honom och med hjälp av Dr. Adodo min älskare kom tillbaka till mig inom 48 timmar och sedan dess har han aldrig kommit hem sent, så du kan se hur mäktig och användbar Dr.Adodo är för hela världen, det är därför jag ska sätta Dr.Adodo kontaktuppgifter just nu för de människor som behöver hans hjälp, kontakta Dr.Adodo via mobilen +2348107527833 eller lägg till honom på whatsapp eller skriv honom via e-post på Adodospelltemple@gmail.com

Unknown sa...

Min ex-pojkvän lämnade mig och min dotter sedan 6 veckor sedan efter, jag försökte nästan allt för att återställa mitt förhållande och jag blev besviken. Ingen jobbade, en vecka senare såg jag Dr. Isikolo hemsida och efter att jag kontaktade Dr. Isikolo för hjälp förändras allt automatiskt, min sorg blev glädje, leendet var över hela mitt ansikte, allt hände mycket snabbt och resultatet var effektivt. Dr Isikolo är den enda stavningskastaren som jag hade framgång med, min pojkvän ringde mig och sa att hon ville att vi skulle komma tillbaka och vill också gifta mig med mig. Hon kom tillbaka till mig och bad mig att acceptera ryggen och det hände på grund av hjälp av Dr Isikolo. Jag är så glad att jag har min flickvän tillbaka. Kontakta Dr. Isikolo nu för en brådskande och snabb kärleksspell för att vinna ditt förhållande tillbaka. isikolosolutionhome@gmail.com whatsapp +2348133261196

Unknown sa...

Vittnesmål om hur jag vann min lotteri med lyckonumren från Dr Isikolo.

jag heter Angelica Modric !!! Jag är väldigt tacksam med att dela dessa stora vittnesmål med dig. Det bästa som någonsin har hänt i mitt liv är hur jag vinner lotteriet. Jag är en kvinna som tror att jag en dag kommer att vinna lotteriet. Slutligen kom mina drömmar igenom när jag mailade: isikolosolutionhome@gmail.com. lita på och berätta för honom jag behöver lotteri numren. Jag har kommit långt för att spendera pengar på biljett bara för att jag ska vinna. Men jag vet aldrig att vinnande var så lätt förrän den dagen jag menade spellcasteren online som så många människor har pratat om att han är väldigt bra i att ställa lotteri, så jag bestämmer mig för att prova. Jag kontaktade den här mannen och han gjorde en stavning och han gav mig vinnande lotteri nummer. Men tro mig när dragningarna var ute, var jag bland vinnare. jag vinner 1.200.000 miljoner euros. Stora Dr Isikolo. lita på verkligen du är bäst, med den här mannen kan du göra miljoner pengar genom lotteri. Jag är så väldigt glad att träffa den här mannen, jag kommer alltid att vara tacksam för dig. Maila honom för dina egna vinnande lotteri nummer.
E-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller Whatsapp eller Viber +2348133261196

Unknown sa...

Jag är här för att påskynda denna goda nyheter till hela världen om hur jag fick min ex-man tillbaka .. Jag var separerad med min man för passet 6 år nu och jag var inte nöjd jag behövde få min man tillbaka eftersom livet av ensamhet var så hemskt för mig och mina 3 barn jag sökte om någon möjlig stavningskast som kan ta tillbaka min man och då kommer jag över Dr Isikolo Jag såg en kommentar om Dr Isikolo hur han tar med älskare tillsammans med hans stavningskastare Jag kontaktade honom och han guidade mig. Jag bad om lösningar, han började botemedlet för min stavning, han frågade efter information som jag skickade till honom och berättade också för mig att vi måste köpa några saker för stavningen att arbeta för mig för gott och som jag kände pengarna till honom efter 48 timmar kallar min man mig och börjar packa mig för förlåtelse för allt som händer, jag är så glad just nu att vi tillbaka igen som en familj för någon som kan behöva hjälp av den stora stavningskastaren du kan kontakta: isikolosolutionhome@gmail.com samtal eller Whatsapp eller Viber på +2348133261196

Monica sa...

Hi views did you know there are spell to win love back from an ex. I have done it. I love reading about relationships and how to make them work, how to better the relationship, and how to keep the spark alive, even how to talk to them a certain way to get them to think a different way about the situation and you. If you need advice or want to win your ex back, try this: augusmimi789@gmail.com copy and message on the following (augusmimi789@gmail.com )It will change your mentality and get you what you want.

Unknown sa...



Allt tack till Dr Isikolo för kärleksspell som gjorde min skilsmässa make hemma

Am Angela Baca Alosilla .. Är väldigt glad idag inte på grund av något annat än bara på grund av vad den här stora mannen kallade Dr. Isikolo gjorde för mig. Jag var så nere när min ex make lämnade mig. Jag kan bara inte tro det här nu är min ex man nu tillbaka till mig på knäna och presenterar en rubinro som ber mig att ta tillbaka honom och han kände sig otrogen och ledsen för att han lämnade mig och för att få mig att smärta efter skilsmässan. Och hela detta mirakel hände efter att jag beställde en brådskande 48 timmar från Dr Isikolo. Sir Jag är den lyckligaste kvinnan idag i hela denna stora värld. Dr Isikolo du gjorde det verkligen. Ja. Det är ett mirakel och evigt nöje och glädje för mig och min familj idag .. Tack sir för din dyrbara hjälp. Du är en äkta stavbräda och du kommer aldrig att glömmas för att göra mig en fulländad kvinna igen .. Du är min hjälte .. Barnen är glada att få sin pappa att komma hem för gott. kontakta honom om du behöver akut hjälp i ditt förhållande. E-post: isikolosolutionhome@gmail.com. ring eller Whatsapp eller Viber honom på +2348133261196

Anonym sa...

Hej jag heter LEO MEG från england jag vet
en stavningskastare
som hjälpte mig när jag hade problem med
min fru om du
behöver rätt plats för att lösa dina problem
kontakta
Kahuna har rätt
val. han är en
stor man som har kastat stavar med
år av
erfarenhet. han kastade stavar för olika
ändamål som
(1) Om du vill ha din ex tillbaka.
(2) om du alltid har dåliga drömmar
(3) Du vill bli befordrad på ditt kontor.
(4) Du vill att kvinnor / män ska springa efter dig.
(5) Om du vill ha ett barn.
(6) Du vill vara rik.
(7) Du vill knyta din man / fru för att vara
din för alltid.
(8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
(9) Växtskydd
(10) Om du kan uppfylla din fru
sex önskan på grund
till låg erraktion.
(11) om din menstruation vägrar att komma
ut dagen det
anta eller överflöden.
(12) om ditt arbete vägrar att betala dina, människor
på grund av dig?
(13) lösa en markfråga och få tillbaka den.
(14) Gjorde din familj Denny dig av din
höger?
(15) Låt folk lyda mina ord och göra mina
som.
(16) Har du ett lågt spermierantal?
(17) Fall lösa E.T.C
fritt att kontakta honom på
kahunahelp@yahoo.com, ring eller meddela honom på sin direktlinje +2348147400259 om du behöver hjälp
berätta för honom vad du behöver vara salva.

Adrienne Bernardo Bernardo sa...

Kontakta Dr Sambo nu för Lottery Spell vinnande nummer E-post: divinespellhome@gmail.com
Dr Sambo Whats, App. honom nu +1(267)527-9481

Jag heter Adrienne Bernardo Jag bor i: New Jersey, jag är 55 år gammal, jag vill att du ska veta hur Dr Sambo hjälpte mig, han är generös med lotteri vinnande nummer, tidigt i år 2018 kontaktade jag honom för ett kanadensiskt lotteri nummer , han gav mig och jag vann $ 750,000,000 SEVEN DUNDIG OCH FIFTIG MILLION DOLLAR Jag kan fortfarande inte tro att människor kan få denna typ av befogenheter i dessa moderna dagar. Dr Sambo är bäst, han lägger ett leende på mitt ansikte och min familj är rik nu. Alla måste vara rika, kontakta Dr Sambo för lyckliga vinnande nummer och vara rik hela ditt liv. Kontakta honom nu, det spelar ingen roll var du är, det spelar ingen roll om din status i livet, bara kontakta honom och han kommer att hjälpa dig okej ... E-post: divinespellhome@gmail.com
Dr Sambo Whats, App. honom nu +1(267)527-9481

ramsey kath sa...

Jag har aldrig gråtit någon anledning eller till och med den dagen min man lämnade mig och mitt barn på grund av en annan kvinna, grät jag varje dag, jag bestämde mig för att leta efter lösningen på mitt förhållande och svaret kom till mig när jag såg Dr.Excel detaljer om internet och jag läste mycket goda vittnesmål om honom så jag kontaktade honom för hjälp och han kastade en kärleksspell som verkligen förändrar min mans tankar. Efter två dagar kom min man hem och ber om ursäkt för hans handlingar. kontakta Dr.Excel idag på hans email Excellovespell@hotmail.com ring eller lägg till honom på Whatsapp +1 (267) 527-3329

Rosa Mike sa...

Hej vänner .. Jag mår bra med att dela detta fantastiska vittnesbörd ut här ... Jag lever ett lyckligt liv idag!
Jag använder för att ha hälsoproblem inte märkbar utåt, men det är ett slags stort problem för mig och familjen,
jag är gift i mer än 4 år och jag har ingen egen baby, någon gång upplever jag svag erektion och lågsperm och på grund av detta var jag så orolig och känner mig underlägsen före min fru.
även om min fru är väldigt härlig och förståelse, men ibland kan hon inte bara hålla den, haha ​​så galen än sin sanning.
Online här såg jag så många inlägg av människor som berättar och uppskattar denna herbalistman, så många säger bra saker om honom. jag var intresserad av att läsa mer ...
hon listade några av de saker som Dr.Herbalist kan göra positivt. jag kontaktade honom och jag förklarar mina hälsoproblem för honom,
Herbal-man sa till mig att mitt problem är enkelt och enkelt för honom att lösa ... det var som skämt eller något för att denna växtbaserade man inte har någon aning om vad jag går igenom i mitt äktenskapsliv.
Jag ger det ett försök. BABa berättade för mig att få några artiklar och andra för att förbereda Spell-medicinen till lunch,
Jag köpte de föremål han begärde. Han förberedde en sammansmältningsmedicin med rötter och örter som jag tillhandahöll. Han skickar sedan det inhemska läkemedlet till mig via Delivery Services, jag tar emot mitt paket av medicin och tillämpar det i några dagar.
Tredje dagskvällen var första gången i mitt liv, jag älskar min fru utan att ha upplevt svaga uppfattningar eller bli trött!
jag mår bra långvarig kärlek, jag nöjde henne till det yttersta ...
min fru var glad och överraskad, äntligen är mitt hälsoproblem med svag uppställning / låg sperm och latskap i sängen över.
Jag är nu en aktiv man. och också min fru är några veckor gravid nu.
Jag är glad och tacksam mot denna växtbaserade mannen för hans goda hjälp som återställer mitt äktenskap.
Om du har liknande problem i äktenskaps- eller förhållandeproblem, vänligen kontakta denna läkare på hans personliga email: herbalisthome01@gmail.com
Han kan också lösa några få äktenskapliga problem som :. Bli gravid snabbt, sluta skilsmässa och återupprätta äkta kärlek i ditt förhållande, Stava för att hitta sann kärlek, Bra Luck stavning, Promotion på kontoret stava, Stava för att bli läkt av någon blodsjukdom. Stava för att vinna lotto / lotteri. Stava för att ta tillbaka ex kärlek inom 42 timmar. dess arbete är riktigt bra och det är gratis från avgifter.

anonymous sa...

Hälsningar till allmänheten, jag vill ge ett vittnesbörd om hur jag var botad av hiv / aids sjukdom av en doktor ILEKHOJIE Jag surfar via Internet söker efter behandling eller senaste behandling på hiv och jag såg många kommentarer av människor som talar om hur Doktor ILEKHOJIE botade deras hiv / aids. Jag var rädd för att jag aldrig trodde på internet men jag var övertygad om att prova på honom för att jag inte hade något hopp om att bli botad av hiv / aids, så jag bestämde mig för att kontakta honom med hans email som antecknades på kommentaren (gethelp05 @ gmail . com) när jag kontaktade honom gav han mig hopp och skickade en växtbaserad medicin till mig som jag tog och det arbetade seriöst för mig, är en fri person nu utan problem, min hiv-resultat blev negativ. Jag ber för dig Dr ILEKHOJIE Gud kommer att ge dig evigt liv, du ska inte dö innan din tid för att vara en uppriktig och rädd man. Är så glad idag, du kan också kontakta honom om du har något problem Email: (gethelp05@gmail.com)) tel eller via vilken app: +2348147400259

Andersson Jesica sa...

Goda vänner, jag heter Antonio Laura från Lund-Sverige, jag är en medicinsk doktor med yrke, 45 år gammal. Vänligen läs mitt sanna liv vittnesbörd, jag har en positiv avsikt att denna information kommer att hjälpa någon att läsa denna artikel just nu för att återställa tillbaka brutna äktenskap och återställa förlorade kärleksförhållande inom 2 dagar. Efter att ha varit i relation till Abeg Erick i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka för att älska mig, men allt jag gjorde var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom , Jag frågade honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min kollega på arbetsvän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en kärleksstavningsrock som skulle kunna hjälpa mig att stava den tillbaka, men jag är den typ av person som aldrig trodde att kärleksspelldelen fanns eller fungerade som jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han berättade för mig att det inte var något problem att allt kommer att bli bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar kastade han stavningspartiet i luften och överraskande den andra dagen var det klockan 6.00. Min ex-kärlekspartner ringde mig på min mobiltelefon, jag var så förvånad över att jag svarade telefonsamtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket . Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt. (Dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

Allison Howarts sa...

Hej jag är Allison Howarts Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskastan och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskramen som hjälpt mig med mitt eget problem. email: ogagakunta@gmail.com du kan maila honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall eller vad är han på +2348069032895
1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förbanna en förälskad älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
ogagakunta@gmail.com

Unknown sa...

Min ex och jag blev 1 år och 2 månader sedan och jag var sex månader gravid. Vi båda älskar varandra och det var en chock för mig och det bröt verkligen mitt hjärta. Jag försökte ringa honom och båda hans linjer kopplades bort. Jag försökte nå honom på sociala nätverk men han raderade mig från dem. Jag försökte nå hans föräldrar och de berättade för mig att deras son sa att han inte älskar mig och inte vill se mig och att de inte vet vad som är fel. Jag grät och grät varje dag för jag älskade honom väldigt mycket. Tills jag födde och barnet var ett år gammalt kunde jag inte få min kärlek tillbaka. Återigen var jag förvirrad. Jag vet inte vad jag ska göra och jag tappade också jobbet och jag har inga pengar att ta hand om barnet. Jag var eländig i livet så jag grät till min syster och berättade för henne mitt problem och sa att hon visste om en kraftfull stavstång som hjälpte henne när hon inte kunde bli gravid. Jag kontaktade honom via e-post och han sa att han skulle hjälpa mig och berättade för mig att en kvinna kastade en besvärjelse på min man och sa att han skulle hjälpa mig att bryta trolldomen så min man kommer tillbaka till mig och blir min för alltid. Det var en stor överraskning för mig att allt det han sa kom till. Min man kom tillbaka till mig omedelbart och sa att jag skulle förlåta honom. Jag skickar ett mycket stort tack till den här kraftfulla och riktiga stavskäraren. Jag ber för honom att leva länge och göra mer av hans underbara arbete. Om du har någon form av problem som stör dig i livet måste du kontakta den här kraftfulla stavskäraren! Han kan hjälpa dig. Han kommer inte att göra dig besviken, jag ger dig 100% garanti för att han hjälper dig. Här är hans kontakt: Skicka e-post till honom på: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196

Alessandro Rose sa...

Min berättelse är förmodligen typisk, men jag hittade en lösning för att lösa min relationskris. Min man föll i en affär med en annan kvinna på jobbet och lämnade mig.
Jag fick äktenskapet Spell casting-programmet av en andlig far Dr.Oduduwa var mycket hjälpsam som min äktenskap healer
Han kunde föra tillbaka min ex man hem till mig, det var en överraskning för mig, jag vill gärna förklara hur det hela händer,
Min make var väldigt kärleksfull och omtänksam till en början, men han ändrade för några månader sedan han fick ett nytt jobb i Stockholm stad och han flyttade till att bo där han träffade en ny dam, de blev kär och började fuska på mig varje gång han flyttade in att bo med henne i ringde mig på telefon för att be om ursäkt precis omedelbart efter den dag kärleksförtrollen lanserades, mitt ex kom tillbaka hem för att be om ursäkt och be om min förlåtelse, idag är vi lyckligare än någonsin tidigare, saker blir mer bättre, intressant och söt. Jag kunde inte ha gjort det utan hjälp av denna Baba. Jag skulle ha gett upp och trodde att eftersom min man såg någon annan, så sa han att vi var klara. Efter lunch av Love spell, ringde min man mig på mobiltelefon och han återvänder hemma en dag efter. Jag är tacksam, jag rekommenderar honom för alla som har problem med äktenskap eller förhållanden för att lösa idag snabbt konsultera denna spirituella stavhjul för att återvända ex kärlek, snälla finns det ingen anledning att tveka eller tvivla bara meddela honom på e-post: (dr.oduduwaspellcaster@gmail com)
Idag är alla mina bekymmer över. detta är en positiv avsikt jag måste dela här här, eftersom jag tror så mycket att Dr.Oduduwa kärlek stavkanal kommer att hjälpa någon här att återställa tillbaka förlorade kärleksförhållanden.

Anonymous sa...

Efter att ha varit i relation med honom i sju år, gick han upp med mig. Jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves. Jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom och jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för någon på nätet och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavagare DR ILEKHOJIE som skulle kunna hjälpa mig att förtrolla för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde på stava, jag hade inget annat val än att prova det . Jag skickade med trollstavarna och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej innan två dagar att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig och jag blev så förvånad så jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom, det var så vi började bo tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett förhållande problem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla stavagaren som hjälpte mig med mitt eget problem och som skiljer sig från alla falska där ute. Vem som helst kan behöva hjälp av stavaggregatet, hans e-post: gethelp05@gmail.com eller hans WhatsApp / Viber honom på: +2348147400259

Anonymous sa...

He regresado con mi ex novio con la ayuda del Dr. AJAYI, el mejor lanzador de hechizos en línea, y recomiendo al Dr. AJAYI a cualquiera que necesite ayuda. Quiero testificar cómo recuperé a mi novio después de que él rompió conmigo, hemos estado juntos durante 4 años, recientemente descubrí que mi novio estaba teniendo una aventura con otra chica, cuando lo enfrenté, me llevó a peleas y él finalmente rompí conmigo, intenté todo lo posible para recuperarlo, pero fue en vano hasta que vi una publicación en un foro de relaciones sobre un lanzador de hechizos que ayuda a las personas a recuperar su amor perdido a través del hechizo de amor, al principio lo dudaba pero decidí intentarlo, cuando contacté a este lanzador de hechizos a través de su correo electrónico, y él me dijo qué hacer y lo hice. Luego hizo un hechizo de amor por mí. 48 horas después, mi novio realmente me llamó y me dijo que me echaba mucho de menos, ¡tan increíble! Así fue como regresó ese mismo día, con mucho amor y alegría, y se disculpó por su error y por el dolor que me causó. Entonces, a partir de ese día, nuestra relación ahora era más fuerte que antes, todo gracias al Dr. AJAYI. Él es tan poderoso y decidí compartir mi historia en Internet que el Dr. AJAYI lanzador de hechizos real y poderoso a quien siempre rezaré para vivir mucho tiempo para ayudar a sus hijos en el momento de problemas, si estás aquí y necesitas que tu Ex vuelva o tu esposo se mudó a otra mujer, no llores más, contacta a este poderoso lanzador de hechizos ahora. Aquí está su contacto: envíele un correo electrónico a: Drajayi1990@gmail.com También puede Whatsapp en + 2347084887094, GRACIAS al Dr. AJAYI.

mercy lynch sa...

mitt namn är nåd från Seattle WA. Jag har varit frånskild i 2 månader efter att jag var gift i 3 år. min man lämnade mig och gick tillbaka till sin ex fru som faktiskt lämnade honom för sin ex make. Hon lämnade sin man och kom sedan för att förstöra mitt äktenskap, jag och våra fyra barn är ledsna och deprimerade och tittar på dörren och fönstret varje dag och väntar och tänkte att min make skulle komma till sinnet ... men det gjorde han aldrig. Vad? min syster som bodde i Kalifornien berättade för mig om en psykisk som heter 1 (505) 900-0853 eller emil agadagaspiritualhome@gmail.com denna stavmästare gjorde en trollformel för mig som fungerade på 24 timmar. min man kom tillbaka nästa dag och vägrade att lämna tills jag förlåt honom. Jag ringde polisen på honom och han började gråta att han vill ha mig tillbaka att han är ledsen för att han försummat sin familj för en kvinna som lämnade honom för en annan man. Det har gått fyra dagar nu och han vill ha mig tillbaka eller så skulle han inte äta alls. Han sa att han skulle dö och om jag inte skulle ta tillbaka honom. det här spelljudandet är fantastiskt, jag är så glad att min man vill komma tillbaka med alla medel. Jag älskar det här stavhjulet för att hjälpa min familj.

Condilla Vincent sa...

Jag är fru CONDILLA VINCENT från Förenta staterna, jag vill dela ett vittnesbörd om mitt liv till var och en. Jag var gift med min man VINCENT, jag älskar honom så mycket att vi har varit gift i sju år med två barn. När han åkte på semester till Frankrike, hänvisade han till en kvinna som heter Ashley, han sa till mig att han inte längre är intresserad av vårt äktenskap. Jag var så förvirrad och letade efter hjälp, jag vet inte vad jag ska göra förrän jag träffade min vän Maria, och jag berättade för henne mitt problem. Hon berättade för mig att inte oroa mig för att hon hade ett liknande problem förut och presenterade mig för en man som heter Dr. OMON som kastade en förtrollning på sin ex-pojkvän och förde honom tillbaka till henne efter tre dagar. Maria ber mig att kommunicera med Dr. OMON. Jag kontaktade honom för att hjälpa mig få min man tillbaka och han ber mig att inte oroa mig för att hans förfäder gudar slåss för mig. Han berättade för mig att han efter tre dagar skulle gå med mig och min man tillsammans. Efter tre dagar ringde min man till mig och berättade för mig att han letade efter saker med mig igen, han förvånade mig när jag såg honom och han började gråta förlåtelse. För närvarande är jag den lyckligaste kvinnan i världen av vad den här stora profeten gjorde för mig och min man, du kan kontakta hans e-post: (omonbabalola@gmail.com) .eller whatsapp .. honom i detta nummer. (+ 2348134046638) . Kontakta honom om alla problem, till exempel: (1) Om du vill att ditt ex ska komma tillbaka (2) om du alltid har dåliga drömmar. (3) Du vill bli befordrad på ditt kontor. (4) Om du vill ha ett barn. (5) växtbaserade läkemedel (6) Du vill bli rik. (7) Du vill binda din man / hustru för att vara hans för alltid. (8) Om du behöver ekonomisk hjälp. (9) Låt människor lyda dina ord och göra vad de vill (10) ETC-fall-lösning Kontakta honom igen på (omonbabalola@gmail.com) eller whatsApp .. honom på detta nummer. (+ 2348134046638). och välsigna

Anonymous sa...

Efter 12 års äktenskap har jag och min man varit i en gräl eller den andra tills han äntligen lämnade mig och flyttade till Kalifornien för att vara med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var över och mina barn trodde att de aldrig skulle se sin far igen. Jag försökte vara stark bara för barnen men jag kunde inte kontrollera de smärta som plågar mitt hjärta, mitt hjärta fylldes av sorg och smärta eftersom jag verkligen var kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och önskar alltid att han skulle komma tillbaka till mig, jag var verkligen upprörd och jag behövde hjälp, så jag sökte efter hjälp på nätet och jag stötte på en webbplats som föreslog att Dr Ilekhojie kan hjälpa till att få tillbaka ex snabbt . Så jag kände att jag skulle prova honom. Jag kontaktade honom och han berättade för mig vad jag skulle göra och jag gjorde det sedan gjorde han en (Love spell) för mig. 28 timmar senare ringde min man verkligen till mig och sa till mig att han saknar mig och barnen så mycket, så fantastiskt !! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med massor av kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för den smärta han orsakade mig och barnen. Sedan från och med den dagen var vårt äktenskap nu starkare än hur det var tidigare, allt tack vare Dr Ilekhojie. han är så kraftfull och jag bestämde mig för att dela min berättelse på internet att Dr.Ilekhojie verkliga och kraftfulla stava caster som jag alltid kommer att be för att leva länge för att hjälpa sina barn i en tid av problem, om du är här och du behöver din Ex tillbaka eller att din man flyttade till en annan kvinna, gråt inte längre, kontakta den här kraftfulla stavagern nu. Här är hans kontakt: Skicka e-post till honom på: gethelp05@gmail.com eller ring / WhatsApp honom +2348147400259

Elena Branko sa...

Min pojkvän lämnade mig för en annan tjej. Jag behövde honom desperat tillbaka eftersom jag älskade honom så mycket. Jag blev mycket orolig och behövde hjälp. när jag bläddrade via internet, stötte jag på ett särskilt vittnesbörd om denna bra DR EDO-hjälp att få ex tillbaka snabbt och stoppa en skilsmässa eller uppdelning och så vidare, så jag kände att jag borde prova honom. Jag kontaktade honom och han berättade för mig vad jag skulle göra och jag gjorde det sedan gjorde han en (return Love spell) för mig. 28 timmar senare kom min pojkvän tillbaka till mig och grät och bad om min förlåtelse. Idag är jag så lycklig och jag vill rekommendera den här stava spellisten för alla som verkligen behöver en brådskande lösning på hans eller hennes trasiga relationer och äktenskapet skicka e-post till honom på: edolovespelltemple@gmail.com. Kontakta helt enkelt den stora "DR EDO". Om du har problem kontaktar du honom och jag garanterar att han kommer att hjälpa dig. gråt inte längre - kontakta den här kraftfulla stavhjulet nu. Tack DR EDO för att du har räddat mina trasiga relationer och tagit min pojkvän tillbaka till mig! ”Maila honom till: edolovespelltemple@gmail.com, du kan också ringa honom eller lägga till honom på WhatsApp: +2348159452497

Unknown sa...

Äkta stavhjul som heter DR ISIKOLO
Jag var så deprimerad när min älskare lämnade mig till en annan kille efter att vi har daterat i 5 år, jag försökte be henne att komma tillbaka till mig att hon vägrade och sa att hon inte längre har känslor för mig. Jag blev en sorglig man trots allt vi varit genom tillsammans, efter all den kärlek vi har delat i det förflutna kunde jag inte föreställa mig mitt liv utan henne eftersom min kärlek till henne var ovärderlig att handla av någon anledning en dag när jag gick via internet såg jag en kommentar om att han har makt att föra tillbaka exälskare och jag bestämde mig för att försöka se mig själv genom att kontakta honom och omedelbart svarade jag och jag förklarar vad som går igenom och han berättade att den andra killen använde voodoo-stava på henne var det därför hon lämnade mig för honom trots min omsorg för henne och lovar att hjälpa mig att återfå min älskare och kommer också att hjälpa mig att sätta en död förtrollning på honom så att han inte kan slå tillbaka mig i framtiden, på mindre än tre dagar blev killen skjuten av okänd kille män i Florida och inom fem dagar var min flickvän på mitt hus väntar på att jag skulle återvända från jobbet och när jag gjorde började hon tigga och sa att hon var ledsen att hon aldrig visste vad som kom över henne. tack DR ISIKOLO nu är jag nöjd med min flickvän och allt går nu smidigt. kontakta Peter för eventuell hämndstavning och ex back spell via isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196.

Unknown sa...

Jag och min pojkvän var tillsammans i 8 månader och det har gått 6 månader sedan vi separerade. Jag älskar fortfarande honom, men vissa känner att det är orättvist. Varför älskar någon som ovb inte älskar dig tillbaka? Jag har bett och bad för dessa månader och ingenting. Han är fortfarande med sin nya flickvän (som han bor med) men det betyder inte att jag måste leta efter hjälp De första veckorna efter uppbrytningen var jag i knäna och bad om hjälp, dem jag böter en kommentar på nätet hur en stava caster Hjälp till att återställa relationen få ex-älskare tillbaka, ”så jag bestämde mig för att prova, för jag älskar min pojkvän så mycket. så jag kontaktade Dr Isikolo och berättade för honom allt mitt problem och han gav mig 100% garanti för att jag kommer att få min pojkvän tillbaka efter trollformuläret så jag var begåvad och tur att ha kontaktat honom jag gjorde allt han bad om mig och till min största överraskning 2 dagar efter stavningen ringde min pojkvän till mig och bad om ursäkt för vad han gjorde mot mig och bad om min förlåtelse för att komma hem igen för mig, jag blev riktigt skadad och gå igenom de stunder där han lämnade mig, trots allt dr Isikolo gjorde för mig, jag förlåtit honom och han kom hem igen med mer kärlek och lycka allt tack vare Dr Isikolo, den riktiga Afrikanska stavmästaren hittills google rekommenderade i år .. Så plz, om du behöver hjälp kontakta honom också om detta. Avslutningsvis ser du att du bara måste lita på processen, Dr Isikolo är en bra riktig stavagare så ring honom eller lägg till honom på Whats-app: +2348133261196 eller e-post honom på hans e-postadress: isikolosolutionhome@gmail.com.

Elena Branko sa...

Är du hjärtbruten? Var inte upprörd, låt DR EDO hjälpa dig att få din ex tillbaka "Jag var gift i 5 år med 2 barn och jag har levt lyckligt med min familj tills saker började bli ful med mig och min man som leder oss till slagsmål och argumenterar nästan varje gång ... det blev värre vid en tidpunkt som min man ansökte om skilsmässa. Jag försökte mitt bästa för att få honom att ändra tanken och stanna hos mig eftersom jag älskade honom av hela mitt hjärta och ville inte förlora min man men allt fungerade bara inte ... Han flyttade ut ur huset och fortsatte fortfarande för att ansöka om skilsmässa. Jag vädjade och försökte allt men ingenting fungerade. Genombrottet kom när någon introducerade mig för den här underbara, storspelare som heter DR EDO , Som så småningom hjälpte mig ... Jag har aldrig varit en fan av saker som det här men bestämde mig bara för att prova det eftersom jag var desperat och lämnade inget val ... Han gjorde trollkarlen för mig och saker fungerar verkligen som han lovade och min man har ett sinnesbyte och kom hem igen för att stanna hos mig och barnen. Och lovar att aldrig skada mig igen. vi lever lyckligt som det var med hjälp av DR EDO. Om du behöver hjälp kan du kontakta DR EDO via e-post edolovespelltemple@gmail.com, du kan också ringa honom eller lägga till honom på WhatsApp: +2348159452497.

Elena Branko sa...

Min pojkvän lämnade mig för en annan tjej. Jag behövde honom desperat tillbaka eftersom jag älskade honom så mycket. Jag blev mycket orolig och behövde hjälp. när jag bläddrade via internet, stötte jag på ett särskilt vittnesbörd om denna bra Dr Edo-hjälp att få ex tillbaka snabbt och stoppa en skilsmässa eller uppdelning och så vidare, så jag kände att jag borde prova honom. Jag kontaktade honom och han berättade för mig vad jag skulle göra och jag gjorde det sedan gjorde han en (tillbaka Kärlek spell) för mig. 28 timmar senare kom min pojkvän tillbaka till mig och grät och bad om min förlåtelse. Idag är jag så lycklig och jag vill rekommendera denna fantastiska stavbeslag till alla som verkligen behöver en brådskande lösning på hans eller hennes trasiga förhållanden och äktenskap maila honom till: edolovespelltemple@gmail.com. Kontakta helt enkelt den fantastiska "Dr Edo". Om du har problem kontaktar du honom och jag garanterar att han kommer att hjälpa dig. Gråt inte längre - kontakta den kraftfulla stavskärmaren nu. Tack Dr Edo för att du har räddat mina trasiga relationer och tagit min pojkvän tillbaka till mig! ”Maila honom till: edolovespelltemple@gmail.com, du kan också ringa honom eller lägga till honom på WhatsApp: +2348159452497

Elena Branko sa...

Jag har kommit tillbaka med min ex pojkvän med hjälp av DR.EDO, den bästa spell spellisten på nätet och jag rekommenderar DR.EDO till alla som behöver hjälp! Jag vill vittna om hur jag fick tillbaka min pojkvän efter att han hade gått i kontakt med mig, vi har varit tillsammans i 3 år, nyligen fick jag reda på att min pojkvän hade en affär med en annan flickvän, när jag konfronterade honom ledde det till gräl och han slutligen slutade med mig, jag försökte allt jag kunde för att få honom tillbaka men helt till ingen nytta förrän jag såg ett inlägg i ett förhållande forum om en stava caster som hjälper människor att få tillbaka sin förlorade kärlek genom Love spell, först tvivlade jag på det men bestämde mig för att försöka, när jag kontaktade denna spell via hans e-post, och han berättade vad jag skulle göra och jag gjorde det. Då gjorde han en Love spell för mig. 36 timmar senare ringde min pojkvän verkligen till mig och sa till mig att han saknar mig så mycket, så fantastiskt !! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med massor av kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för den smärta han orsakade mig. Sedan från och med den dagen var vårt förhållande nu starkare än hur det var tidigare, allt tack vare DR.EDO. han är så kraftfull och jag bestämde mig för att dela min berättelse på internet som DR.EDOreal och kraftfull stavagare som jag alltid kommer att be för att leva länge för att hjälpa sina barn i tidens problem, om du är här och du behöver din ex tillbaka eller din man flyttade till en annan kvinna, gråt inte längre, kontakta den här kraftfulla stavagern nu. Här är hans kontakt: Skicka e-post till honom på: edolovespelltemple@gmail.com, du kan också ringa honom eller lägga till honom på WhatsApp: +2348159452497.

Lava Showan sa...

Jag läste nyligen liknande kommentarpost på samma blogg, en svensk dam som heter Katie sa att hon hittar brådskande lösning på lunch en Love-spell som förde tillbaka ex-pojkvän inom 2 dagar, några veckor efter att hon hittade sann kärlek, och idag är hon engagerad att förbereda sig att gifta sig i slutet av månaden. Jag kontaktar kommunikation med Dr. Oduduwa (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com) adress för att återställa ditt äktenskap, lockar också ny kärlek och förtroende till mitt förhållande idag, Dr.Oduduwa Kraftfull spellcaster sparade trasigt äktenskap och idag är jag mycket lycklig att leva tillsammans med min pojkvän i kärlek mer än någonsin tidigare.
Jag kunde inte ha gjort detta möjligt utan Baba Oduduwas hjälp. Jag skulle ha gett upp och trodde att eftersom min man såg någon annan, så sa han att vi var klara. Efter lunch av Love spell, ringde min man mig på mobiltelefon och han återvänder hemma en dag efter.
Jag är tacksam för denna andliga äktenskapshealer som hjälpte mig. Jag rekommenderar honom för alla som har äktenskap eller förhållandekris idag, snabbt konsultera denna andliga stavhjul för att återvända ex love.
här är hans personliga e-postadress: dr.oduduwaspellcaster@gmail.com
den här mannen är mer än en mentor, han är faktiskt en far som hjälper till att guilda dig genomgående förfaranden för kärleksstava ...
Hur man bygger upp bruten förtroende
Hur man hanterar "Jag älskar dig inte"
Hur man förlåter och förlåtes
Hur du ansluter till din make igen
Hur du får din make att ändra
Hur du förstör deras affärer
Hur man kommer över det förflutna
Hur man undviker en separation
Hur man stoppar en skilsmässa
Plus 5 bedömningar av äktenskap
Endast WhatsApp: +79268011965

Unknown sa...

Min pojkvän gick upp med mig för 2 månader sedan, eftersom han kände att jag fuskade med honom med en manlig vän till mig, jag försökte allt jag kunde för att förklara för honom men han betalade döva öron, jag var känslomässigt förintad eftersom jag verkligen älskade honom tills Jag såg ett inlägg på internet om DR ISIKOLO, som hjälper människor att få tillbaka sin förlorade älskare, till att börja med tvivlade jag på om det var riktigt eftersom jag aldrig trodde på sådana saker men jag bestämde mig för att prova honom, jag kontaktade honom och han sa mig vad jag ska göra och jag gjorde det då han gjorde en Love spell för mig. Stavan för att återförena älskare är mycket enkel och han arbetar osjälviskt människor på samma sätt som han återställde mitt förhållande inom 48 timmar och min pojkvän ropade och tigger om kompensera mig igen, om du behöver hjälp för att reparera ditt förhållande eller äktenskapsproblem. Här är hans kontakt, WhatsApp/Viber honom på: +2348133261196, e-post honom (isikolosolutionhome@gmail.com).

Elena Branko sa...

DR EDO GÖR DET MÖJLIGT FÖR MIG ATT HAR MITT HUSBAND TILLBAKA
Jag heter Anna Šime med namnet. Hälsningar till alla som läser detta vittnesbörd. Jag har blivit avvisad av min make efter tre (7) års äktenskap bara för att en annan kvinna hade en förtrollning på honom och han lämnade mig och barnet. en dag när jag läste via webben såg jag ett inlägg om hur denna stavagare på denna DR EDO har hjälpt en dam i hennes äktenskap med sin adress (edolovespelltemple@gmail.com), att få tillbaka sin man och jag gav honom ett svar på hans adress och han berättade för mig att en kvinna hade en stava på min man och han berättade för mig att han skulle hjälpa mig och inom två dagar kommer jag att få min man tillbaka. Jag trodde på honom och idag är jag glad att låta er alla veta att den här stavskärmaren har kraften att föra älskare tillbaka. för jag bor med min man. Tack för DR EDO. Hans e-post: (edolovespelltemple@gmail.com) du kan också ringa honom eller lägga till honom på WhatsApp: +2348159452497

Elena Branko sa...

Hej vänner, det här var hur jag kunde rädda mitt äktenskap med hjälp av en stor caster som heter DR EDO.
Min man lämnade mig för en annan kvinna för tre månader sedan och sedan dess har mitt liv fyllts av smärta, sorg och ett trasigt hjärta eftersom det var min första kärlek som jag tillbringade hela mitt liv. mitt liv. En vän till mig berättade för mig att han hade sett bevis för en stavsamlare som heter DR EDO att han kunde få tillbaka min älskare på några dagar. Jag skrattar och säger att det inte intresserade mig men på grund av den kärlek som min vän hade för mig, konsulterade hon högpräst i mitt namn och till min överraskning 36 timmar senare ringde min man mig för första gången. efter tre månader saknar jag honom och han är ledsen för allt han gjorde mot mig. Han kom tillbaka till mig och nu är vi glada tillsammans. Jag kan fortfarande inte tro det, för det är väldigt otroligt. Tack DR EDO för att du fick tillbaka min kärlek och även till min kära vän som kontaktade honom för min räkning, för alla de som genomgår svåra tider i sina relationer. Jag rekommenderar att DR EDO är den stora casteren för en hållbar lösning. Du kan komma åt hans edolovespelltemple@gmail.com, du kan också ringa honom eller lägga till honom på WhatsApp: +2348159452497

Jessica L. Smith sa...

Jag vill tacka chef Dr Rika för den växtbaserade HIV-medicinen han gav mig och min dotter, jag led av HIV när jag födde min dotter och det var så min dotter fick sjukdomen indirekt från mig, men till Gud vara härlighet att jag läker med örtmedicinen som Chief Dr Wealthy gav mig när jag mailade honom. Jag vill använda detta medium för att berätta för alla att lösningen på vår sjukdom har kommit, så jag vill att du ska kontakta denna stora healer på hans e-postadress: wealthylovespell@gmail.com med honom alla dina smärta kommer att försvinna, jag är verkligen glad idag att jag och min dotter botas av hiv, vi är nu negativa efter att ha använt hans örtmedicin, min specialistläkare bekräftar det. än en gång säger jag ett stort tack till dig chef Dr Rika för att läka händerna på mitt liv och min dotter, jag säger att Gud fortsätter att välsigna dig rikligt och ge dig mer kraft att fortsätta hjälpa dem som behöver din hjälp. e-post honom nu väntar han på att ta emot dig. {wealthylovespell@gmail.com} eller What's App +2348105150446

Unknown sa...

Det här är webbplatsen jag läste om DR ISIKOLO och kontaktade honom för att hjälpa mig få min ex-pojkvän tillbaka för att gifta sig med mig i juni i år och jag har kommit tillbaka hit för att skriva om honom. DR ISIKOLO hjälper dig att lösa ditt problem oavsett vad du går igenom. Jag heter Alenka Egon från Schweiz. Det är väldigt konstigt för mig att skriva om ett stavaggregat eftersom jag aldrig trodde att jag skulle kunna säga att jag fick hjälp av en stavdrivare när jag fick min ex-pojkvän tillbaka till mig efter 3 års kontakt. Jag läste om DR ISIKOLO från andra webbplatser och kontaktade honom för att hjälpa mig och på mindre än 48 timmar ringde min ex pojkvän till mig och jag var glad att han ville komma tillbaka till mig. Vi träffades på fredag ​​och han föreslog mig ... Det var den vackraste ringen. Snälla alla här ute, Kontakta DR ISIKOLO för att lösa ditt problem för dig och göra dig lycklig med ditt förhållande som skadar dig. Kärlek är den bästa känslan som någonsin upplevts. Maila honom på isikolosolutionhome@gmail.com eller hans WhatsApp honom på: +2348133261196.

Elena Branko sa...

Alla tack till Dr Edo för att ha räddat mitt äktenskap från bakslag och skilsmässa.
Jag heter Sarah Duje. Allt tack till Dr Edo för att ha räddat mitt äktenskap från att skära ihop. Jag känner mig så tacksam och har bara goda ord om en kraftfull stavspelare som heter Dr Edo som hjälpte mig att få tillbaka min man. Vi hade varit isär i 2 år, till att börja med tänkte jag om jag gjorde det rätta genom att kontakta en stavbeslag, men jag älskar så mycket min man och kommer inte att ge upp honom för någonting i den här världen. Jag bestämde mig för att kontakta Dr Edo via hans e-postadress som jag hittade i flera vittnesmeddelanden online, och jag berättade för honom om min situation, han skrattade och sa att min man kommer tillbaka till mig de kommande 48 timmarna. Jag kände att det inte skulle hända till en början Dr Edo som min man ringde till mig och var så angelägen att få mig tillbaka mer än någonting på jorden ... Nu är vi tillsammans och han kan inte göra utan mig och vi båda är glada . Jag känner mig så glad att dela detta vittnesbörd eftersom det inte fanns någon negativ handling i hans arbete. Hans arbete var smidigt och snabbt. Tack till Dr Edo för att jag fick tillbaka lyckan till mitt liv. Jag svär med mitt liv att Dr Edo är en man att lita på och ta dina problem till. Du kan kontakta honom på hans edolovespelltemple@gmail.com, du kan också ringa honom eller lägga till honom på WhatsApp: +2348159452497

Anonymous sa...

Jag kunde få min man med hjälp av en stavläkare som heter dr Ajayi när jag upptäckte att han blev charmad av en annan kvinna, jag var väldigt glad att jag kontaktade stavskärmaren eftersom han var anledningen till att jag kunde vinna min man tillbaka och vi lever i fred nu. Kontakta dr Ajayi för allt ditt stavarbete han hjälpte mig att få tillbaka min hus och jag tror att han kommer att hjälpa dig med det som stör dig. E-post: drajayi1990@gmail.com eller whatsapp: +2347084887094.

martinmarisa sa...

Jag vill snabbt berätta för världen att det finns en verklig stavstång som är kraftfull och äkta. Hans namn är Dr ozalogbo. Han hjälpte mig nyligen att återförena min relation med min man som lämnade mig. När jag kontaktade Dr ozalogbo kastade han en kärlek för mig, och min man som sa att han inte har något att göra med mig igen ringde mig och började be mig att komma tillbaka. han är tillbaka nu med så mycket kärlek och omsorg. idag är jag glad att låta er alla veta att det här stavaggregatet har befogenheter att återställa bruten relation igen. eftersom jag nu är nöjd med min man. För alla som läser den här artikeln och behöver all hjälp, kan Dr ozalogbo också erbjuda alla typer av hjälp som, botande av alla typer av sjukdomar, domstolssak, graviditetstavning, andligt skydd och mycket mer. Du kan kontakta honom via hans e-post ozalogboshrine@gmail.com ringa eller lägga till honom på whatsapp med hans telefonnummer +2348162562991

martinmarisa sa...

Jag vill snabbt berätta för världen att det finns en verklig stavstång som är kraftfull och äkta. Hans namn är Dr ozalogbo. Han hjälpte mig nyligen att återförena min relation med min man som lämnade mig. När jag kontaktade Dr ozalogbo kastade han en kärlek för mig, och min man som sa att han inte har något att göra med mig igen ringde mig och började be mig att komma tillbaka. han är tillbaka nu med så mycket kärlek och omsorg. idag är jag glad att låta er alla veta att det här stavaggregatet har befogenheter att återställa bruten relation igen. eftersom jag nu är nöjd med min man. För alla som läser den här artikeln och behöver all hjälp, kan Dr ozalogbo också erbjuda alla typer av hjälp som, botande av alla typer av sjukdomar, domstolssak, graviditetstavning, andligt skydd och mycket mer. Du kan kontakta honom via hans e-post ozalogboshrine@gmail.com ringa eller lägga till honom på whatsapp med hans telefonnummer +2348162562991

Andersson Jesica sa...

Gott nytt år hälsning mina vänner ...
Idag delar jag mitt verkliga liv genombrott vittnesbörd om hur jag fick min ex tillbaka till älska mig ...
Jag vill att ni alla ska gå med mig för att tacka en fantastisk man. Gudar använder honom för att återställa mitt äktenskap hem från skilsmässa, för några veckor sedan kom min man som släpper mig för en annan kvinna tillbaka för att be om ursäkt för mig för försoning tillbaka till äktenskapet.
Till att börja med trodde jag aldrig att Dr.Oduduwa (dr.oduduwaspellcaster@gmail. Com) kan hjälpa mig att vinna tillbaka min ex-kärlek tillbaka från en annan kvinna, jag provade, jag följde uppriktigt följde Dr.ODUDUWA kärlek stavinstruktioner och det överraskar mig att efter tre dagar av att ha kastat kärleksförtrycksförbättringen, den andra dagen efter
min man ringde mig på telefon, vi talar snyggt, han ber om ursäkt ber mig förlåtelse, han tycker så ledsen över allt han har gjort fel mot mig, min man älskar mig fortfarande lika mycket som jag älskar honom mer. just nu är vi helt tillbaka tillsammans i kärlek, jag är väldigt nöjd med mitt nya liv som familj ... allt mitt tack till dr.Oduduwa.
Jag lovar Oduduwa att dela detta bra arbete med världen, verkligen Love-Spell-arbetet till mitt bästa. Jag rekommenderar starkt vänligen kontakta honom för lösning på varje kärleksförhållandekris idag ...
- Kärlek stava inkantationsbön för att få tillbaka ex kärlekspartner,
- Stava bön för att stoppa skilsmässa
- Stava bön för att vinna tillbaka Förtroende till förhållande
- Stava böner för att stoppa mardrömmar eller dåliga drömmar på natten.
- Kärleksförtryck för att locka nya kärlekskvinnor / män
- Om du vill få ditt eget barn.
- Stave Talisman ring för makter, rikedom och berömmelse.
- Örtvård och läkning mot alla blodsjukdomar.
 Jag bekräftar detta själv, det magiska kärlekstämningen fungerar. Det fungerar för mig och det kommer säkert att fungera till ditt bästa.
(dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)

Safa Sadat sa...

Hej alla, jag heter Aisha Sadat, jag är gift i 20 år med min make och vi har två son, äldre en 16 och yngre är 11 år. Min man älskade mig mycket men det kom till en punkt när han engagerade sig i en relation med en kvinna som är hennes kollega. Jag föreställde mig det aldrig men på något sätt förändrade hans inställning till mig och barn, hans sena kom från jobbet fick mig att tänka på saken, även på mitt 20-årsdag i mars håller jag mig borta från sex eftersom vi lovar att göra det på bröllopet jubileumsdagen, 15 dagar före bröllopsdagen, medgav han att han hade sex med sin kollega.
Han förde henne i min säng när jag var ute på jobbet, det betyder att mina känslor var helt värdelösa för honom, mitt mentala tillstånd är full av ångest, jag tror att jag inte kan glömma och återhämta smärtan, den här kvinnan var i full kontroll över henne och jag ville aldrig göra det med våld, hon vill vinna över mig när hon är skild, hon sa att hon var avundsjuk på vårt förhållande och att hon kommer att förstöra mig genom att ta min man. Jag var tvungen att diskutera det med en vän som bad mig hitta ett bra stavaggregat, för det första trodde jag aldrig på denna Cast-stavning men jag måste prova förrän när jag kom över BABA NOSA UGO-e-post på internet om hur han har hjälpt så många människor att få tillbaka sitt ex och hjälpa till att fixa förhållandet och göra människor lyckliga i sin relation och några andra berättelser om andlig sjukdom.
Jag förklarade min situation för honom och han hjälpte mig att utföra några böner, några örter och rötter och ett litet offer som jag gjorde, och inom sju dagar kom han tillbaka för att be om ursäkt och det var bara ett mirakel för mig, jag är glad idag att han hjälpte mig och jag kan stolt säga att min man nu är med mig igen och att han nu är kär i mig som aldrig tidigare.
Behöver du någon hjälp i ditt förhållande som att få tillbaka din man, hustru, pojkvän, flickvän, vinna lotterier, örtmedicin mot sjukdom, HIV, könssjukdomar, astma, artrit, könsbräcka, stroke eller någon slags sjukdom, andligt problem , Jobbfrämjande, Lider du av potensproblem, erektionsproblem, tittare som läser mitt inlägg som behöver någon hjälp angående livsutmaningar bör kontakta BABA NOSA UGO och du kommer att vara glad att du gjorde det.

E-post: nosaugotemple@gmail.com
WhatsApp: +37258031247
https://karnatakatemple.wixsite.com/karnataka

Alice Foster sa...

Hej god dag.
Jag är här för att hjälpa dig lösa dina andliga och fysiska problem med hjälp av de förfäder krafter som jag verkligen ärvt från min farfar. Jag kan hjälpa dig att återförenas med ditt ex, återställa dina äktenskapsproblem, bota för HIV {AIDS} och alla typer av sjukdomar, jag kan också hjälpa dig att återfå din förlorade älskare och också kassera följande stavningar som skilsmässa, äktenskapspell, bindande staveform, sluta med fusk, skyddsform, hämnd och dödsstava. Du kan kontakta min e-post idag via: okosunhomeofsolution@gmail.com eller whatsapp +2348159058141

Anonymous sa...

Hej mina kollegor online Jag är Monica Gilbert från Frankrike, jag vill använda detta medium för att tacka Dr Ajayi den stora spell spellisten för att han tog tillbaka min man. min man lämnade mig för sin exflickvän som han hade innan han gifte sig med mig det är en svår situation för mig jag ringde och bad honom att komma tillbaka han vägrade att han sa att han inte älskar mig längre jag försökte alla möjliga sätt att få honom tillbaka förgäves uppförde han sig som en person under manipulativ kontroll. Jag berättade för min vän vad jag passerade och hon gav mig Dr Ajayi WhatsApp-nummer: +2347084887094 och hon förklarade för mig hur Dr Ajayi hade förberett en ört för att hon skulle bli gravid efter 15 års äktenskap utan livmodern. Jag var i behov av hjälp så jag kontaktade Dr Ajayi genom whatsApp-numret som min vän gav mig, och jag sa till honom mitt problem, han berättade vad jag skulle göra som jag gjorde när han instruerade och han kastade en kärleksförtryck som gav tillbaka min make inom 72 timmar. Om du behöver hjälp med att få din älskare tillbaka eller något annat livsproblem, kontakta Dr Ajayi via e-post: drajayi1990@gmail.com WhatsApp: +2347084887094

Bektesh Jehona Sjostrom sa...

Drygt ett år trodde jag att mitt äktenskap var över efter en enorm kamp med min fru, hon tittade på mig i ögonen och sa att det var över mellan oss, jag var deprimerad i mer än en månad jag kunde inte göra någonting, jag kunde inte gå till mitt arbete heller. min fru flyttade ut och umgås med en annan man i en grannstad, jag bad om ursäkt och pratade förnuft i henne men hon skulle inte lyssna på mig längre. Jag älskar henne så mycket och vi hade två vackra barn tillsammans, jag vill ha henne tillbaka men jag visste inte hur möjligt det kommer att bli. Jag fortsätter söka överallt och söker råd och råd för äktenskap för att vinna tillbaka hennes kärlek. Jag har spenderat så mycket pengar på trollspelare att de alla misslyckades mig förrän nyligen, en vän till mig som heter Maria från USA, introducerade mig för en riktig magisk kärlek spellcaster Oduduwa från Afrikan nation. Jag har också läst bra kommentarer på bloggar om Oduduwas stora krafter för att återställa tillbaka kärlek och förtroende för äktenskap, få tillbaka förlorad kärlek och sluta skilja sig. Jag skickar e-postmeddelande till Oduduwa för att få tillbaka min fru hem. Jag tackar Oduduwa, en spirituell helare för att ha gett mig de verktyg och hjälp som jag behövde för att rädda mitt äktenskap. Två dagar senare efter spell lunch, ringde min fru på telefon för att be om ursäkt, hon kom tillbaka exakt som Oduduwa sa det. Idag är jag själv och fru, vi är glada i kärlek mer än någonsin tidigare, vi är tillbaka tillsammans som lycklig familj.
Vilken underbar upplevelse att dela kärlek med min själsfrände. Oduduwa är den som gjorde detta möjligt med sin magiska kärleksstava som kan utföra följande magiska stavläkning och restaurering; ...
* Love Spells Win-Back Ex-älskare
- Tända ljus Kärleksförtroll för att föra tillbaka ex make / return ex fru
- Honey Spell för att sluta fuska och sluta ligga i ett förhållande
- Fred Love Spell för att få tillbaka Förtroende för din relation
- Stavekrafter om du vill föda ditt eget barn
- Vit magisk trollformulering för att stoppa skilsmässa / separationsformulär.
- röda ljusstakar stavar för att betala tillbaka pengar som någon äger dig
- Goog-luck spell spell.
- stavning för att få snabb jobbfrämjande på kontoret.
- Examinationsframgång Stava.
- Traditionella örter och rötter för att bota cancersjukdomar och botas mot HIV / AIDS
Dr.oduduwa personlig på en kommunikationskanal via; dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

Unknown sa...

Hälsningar till alla som läser detta vittnesbörd. Jag har blivit avvisad av min make efter tio års äktenskap bara för att en annan kvinna hade en förtrollning på honom och han lämnade mig och barnet att lida. en dag när jag läste via webben såg jag ett inlägg om hur denna stavagare på den här adressen gethelp05@gmail.com, har hjälpt en kvinna att få tillbaka sin man och jag gav honom ett svar på hans adress och han sa till mig att en kvinna hade en stava på min man och han sa till mig att han skulle hjälpa mig och efter 3 dagar att jag kommer att få min man tillbaka. Jag trodde på honom och idag är jag glad att låta er alla veta att den här stavskärmaren har kraften att föra älskare tillbaka. eftersom jag nu är nöjd med min man. Tack för Ilekhojie Hans e-post: gethelp05@gmail.com eller Hans WhatsApp-nummer: +2348147400259

Anonymous sa...

Hej vänner, det här är mitt vittnesbörd. vi är gifta i 5 år och tillsammans i 9 år. vi var separerade i 4 månader. Han vill ut och är inte villig att rädda vårt äktenskap. Vi har varit ett fantastiskt par (åtminstone trodde jag detta) och argumenterar sällan. Månader innan han lämnade hemmet var han så inaktiv och sov mycket. Jag insåg att han hade en känslomässig affär med någon och han bekräftade att han var lockad av henne. Sedan sa han att han inte är kär i mig längre och inte kan leva med mig. Jag tigger, grät och så vidare i månader. Jag behövde hjälp så mycket och jag vill att min man ska återvända till mig. Jag surfade på internet när jag såg ett vittnesbörd om damen om hur Dr Ajayi, den stora stava caster som hjälpte till att bota fibroid och hon kunde få ett eget barn som i vända återställd fred i hemmet. hon tappar hans kontakt och jag kopierade det, till att börja med var jag skeptisk när det gäller att kontakta men jag behöver verkligen en varaktig lösning på mitt problem så jag skickar ett meddelande till honom om han förklarade min situation. Han sa att jag skulle vara säker på att min man kommer tillbaka till mig om jag skulle göra som han instruerade, jag gjorde allt han berättade för mig att göra och på den fjärde dagen fick jag en ursäktande text från honom som säger att han inte vet vad som kom över honom, den kvällen kom han hem igen och bad för alla hans felaktigheter och sedan dess har vår kärlek och äktenskap varit starkare. Jag vill tacka den stora stavspelaren Dr Ajayai för hans bra jobb och för att göra sig glad igen i livet. Om du upplever samma äktenskapliga problem eller om du har andra problem som trycker på dig, kontakta Dr Ajayi idag via e-post: Drajayi1990@gmail.com eller Whatsapp-nummer: +2347084887094. Han kan utföra alla slags förtrollningar du kan tänka på, jag är ett levande vittnesbörd.

Anonymous sa...

Hej alla jag är glad att sprida mitt vittnesbörd om en stark stavspelare som heter Dr Ilekhojie. Jag är Caroline och jag bor i USA, min man och jag hade lite slagsmål på grund av att han ville skilja mig, jag var så rädd för att förlora honom eftersom jag älskar honom väldigt mycket så jag söker på nätet efter hjälp och jag såg mycket människors vittnesmål om hur Dr Ilekhojie hjälper dem och kom med positiva resultat som skilsmässor, cancer, lotterier, fertilitet och andra. Så jag mailade honom och berättade för honom mitt problem och han berättade för mig vad jag skulle göra och jag gjorde det som han instruerade, 28 timmar sa han till mig att han är klar med trollformeln och min man kommer inte längre att skilja mig och när min man kom tillbaka från arbete han sa till mig att han inte kommer att skilja mig mer han sa att han inte visste vad som kom över honom att han är ledsen att jag var så glad och jag tackar Dr Ilekhojie för hans hjälp Om du behöver Dr Ilekhojie hjälp maila honom på gethelp05@gmail.com eller WhatsApp eller ring honom nu: +2348147400259

Bektesh Jehona Sjostrom sa...

Sedan 1 mars 2019 var mitt kärleksförhållande stort kärleksfullt och förtroende, strax efter det att Covid-19 hade gått ut har min make varit så hemsk, det finns ingen öppenhet och sanning i äktenskapet från min kärlekspartner som lurar och ser några andra kvinnor där ute, jag älskade honom så kära och jag vill att han ska älska mig på samma sätt, men han fortsätter att fuska, han är inte konsekvent och tar ansvar som mannen i hemmet, inget barnstöd, vi har två barn tillsammans, Jane och Terry är så härliga barn, de frågar mig hela tiden när kommer pappa att återvända hem, jag måste övertyga dem om att deras far gudar ett jobb i västra länder och de har velat se sin far igen, jag försökte alla mina möjligt bäst att söka hjälp för att få honom hem, min man lämnade hemmet för cirka 11 månader sedan, inga textmeddelanden och inga telefonsamtal från honom och han blockerade mig, jag kan inte kontakta honom igen, jag trodde aldrig på kärlek stava med ljus ljus och andra material kan b ring tillbaka min man hemma, tills min mycket goda vän introducerade mig för en stor man som heter Dr.Oduduwa kärlek stavkanal, jag kontaktade honom och inom några minuter fick jag svar och han berättade för mig allt som krävs och procedur att ta del i kärlek stavning framgångsrikt. Jag följde noggrant alla hans instruktioner och vägledning under bönprocessen för förtrollning av kärlek. det var enkelt och enkelt att förstå snabba svar är säkra. inom några timmar är det gjort och jag fick ett telefonsamtal från min kärleksman som har så länge inte kunde ringa mig på telefon och han ringde mig direkt omedelbart efter att all kärlek stavaktivering är framgångsrik. detta kan hända med någon om du tror att prova idag. Jag är väldigt nöjd med min familj tillsammans eftersom jag gör alla åtgärder för att få honom tillbaka. Jag älskar min man så mycket, jag var redo att göra allt mänskligt möjligt för att få honom tillbaka till mig. vi har båda framtiden tillsammans och jag kan inte släppa honom. Idag är jag väldigt glad att jag har honom mycket nära mig just nu med mer kärlek och förtroende för vårt kärleksförhållande mer än någonsin tidigare. Allt tack till Dr.oduduwa kärlekstempel för brådskande lösning för att få tillbaka ex kärlekspartner. han hjälper dig att lära dig och utveckla bättre sätt att hantera de frågor som står i vägen för dina kärlekslivsmål.
kommunicera e-postmeddelande till Dr.Oduduwa nu dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

mary frank sa...

Jag är här för att ge vittnesbörd om hur den här starka stavagaren som heter Dr Peter hjälpte mig att fixa mitt förhållande. Jag var hjärtbruten när min fästmö sa till mig att han inte längre är intresserad av att gifta sig med mig eftersom han hade en affär med den andra kvinnan. Jag grät och grät varje dag, tills det blev så illa att jag räckte till Internet för att få hjälp, det var när jag läste en recension om Dr Peters fantastiska verk, då kontaktade jag honom för att få min älskare tillbaka, han hjälpte mig att kasta en kraftfull (försonings kärleksstava) och till min största överraskning efter 48 timmar med att göra den kärleksförtrollen kom min fästman tillbaka på knä och bad mig förlåta honom. Vi är nu lyckligt gift och all tack till Dr Peter Wonders för att hjälpa mig spara min relation kan du kontakta Dr Peter via hans e-postadress: ikhalealovespelltemple@gmail.com eller WHATSAPP honom på +2348033101068

Unknown sa...

Fantastisk kärleksformulär för att komma tillbaka med din partner och fixa ditt trasiga förhållande
Min man gick upp med mig för 3 månader sedan, och tvingade mig att skriva under skilsmässa papper, och jag var helt hjärtsjuk. Och jag kunde inte komma tillbaka i någon form emotionellt. Jag tackar Gud för denna häpnadsväckande och lysande trollspelare som kom till min räddning. Wow! Det här stavhjulet har hjälpt mig så mycket. Dr Isikolo garanterade mig en brådskande 24-timmars spell-casting, varav jag accepterade det. Chockerande! den här månaden den 5 september 2019, ringde min man mig tillbaka med massor av ursäkter efter 48 timmar som han försäkrade mig, och han gjorde allt för att dra tillbaka skilsmässopapper som tidigare pågått med kraften i detta mirakel fungerande stava caster. Vissa vittnade om att han förde tillbaka sin ex-älskare, vissa vittnade om att han återställer livmoder, botade cancer, herpes simplex-virus och annan sjukdom. uttryck räcker inte för att säga tack. E-post Dr Isikolo Nu för brådskande kärlek Stava isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196.

Unknown sa...

Min ex och jag slogs upp för 1 år och 2 månader sedan och jag var sex månader gravid. Vi båda älskar varandra och det var en chock för mig och det bröt verkligen mitt hjärta. Jag försökte ringa honom och båda hans linjer kopplades bort. Jag försökte nå honom på sociala nätverk men han raderade mig från dem. Jag försökte nå hans föräldrar och de sa till mig att deras son sa att han inte älskar mig och inte vill se mig och att de inte vet vad som är fel. Jag grät och grät varje dag för jag älskade honom väldigt mycket. Tills jag födde och barnet var ett år gammalt kunde jag inte få min kärlek tillbaka. Återigen var jag förvirrad. Jag vet inte vad jag ska göra och jag tappade också jobbet och jag har inga pengar att ta hand om barnet. Jag var olycklig i livet så jag grät till min syster och berättade för henne mitt problem och sa att hon visste om en kraftfull stavhjul som hjälpte henne när hon inte kunde bli gravid. Jag kontaktade honom via e-post och han sa att han skulle hjälpa mig och berättade för mig att en kvinna kastade en besvärjelse på min man och sa att han skulle hjälpa mig att bryta stava så min man kommer tillbaka till mig och blir min för alltid. Det var en stor överraskning för mig att allt det han sa kom till. Min man kom tillbaka till mig omedelbart och sa att jag skulle förlåta honom. Jag skickar ett mycket stort tack till den här kraftfulla och riktiga stavskäraren. Jag ber för honom att leva länge och göra mer av hans underbara arbete. Om du har någon form av problem som stör dig i livet måste du kontakta den här kraftfulla stavskäraren! Han kan hjälpa dig. Han kommer inte att göra dig besviken, jag ger dig 100% garanti för att han hjälper dig. Här är hans kontakt: Skicka e-post till honom på: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196.

Bektesh Jehona Sjostrom sa...

Jag är Antonio Laura från Stockholm, jag tror att vittnesbörd är ett verkligt liv som bevisar mäktiga goda verk i verkligheten som gör människor lyckliga och finner fred i äktenskapsförhållanden som jag har hittat samma i mitt äktenskap, idag är jag väldigt glad att dela mitt vittnesmål här ute för att alla ska kunna läsa och också lära sig att dra nytta av det. Jag läste ett vittnesbörd från blogginlägg från olika människor över hela världen och pratade bra om mannen Dr.Oduduwa Love-spell caster, jag tappade hoppet på spellcasters på grund av mina tidigare erfarenheter, jag kontaktade kommunikation från andra stav-casters. Jag älskade stava charm tidigare för att föra tillbaka min ex man hem men fungerade inte bra, förrän för några dagar sedan gav jag Dr.Oduduwa det sista försöket att föra tillbaka min kärleksman tillbaka till mig, jag meddelar Dr.Oduduwa på hans personliga e-post för att lösa min äktenskapskris.
Jag älskar min man så mycket, jag vill ha honom tillbaka till mig och våra två barn. Jag vill att mina barn ska växa upp med sin pappa och vara lyckliga som en familj.
Jag skickar e-postmeddelande till Oduduwa-adress, några ögonblick senare fick jag svar från dr.oduduwa, jag var så glad eftersom e-postmeddelandet var giltigt.
Jag förklarade alla mina relationsproblem till Dr.Oduduwa, jag ber om hans hjälp för att föra tillbaka min kärleksman hem och återvända kärlek och förtroende.
Dr.Oduduwa gav mig sitt arbete 100% löfte mig med försäkringsgaranti resultat efter att ha lanserat magiska kärleksförtryck för att få tillbaka min kärleksman Antionio hem, sa han att mitt fall är lätt för honom att lösa. han förklarade alla Love-spell-processerna och rutinerna för mig och han berättade om materialen att köpa för att stämma lunchen inkantationsbön,
Jag följde noggrant alla instruktioner. Så tidigt på morgonen, det är nästa dag efter Oduduwa lunch Kärleks-magi-förtrollning för min räkning, min ex man taht har inte ringt mig på över två månader, ringde mig nästa dag, på morgonen ringer min mobiltelefon med ett okänt nummer, så jag tog upp samtalet och se, åh jag var så förvånad i mer än 2 månader nu har jag inte fått textmeddelanden, inga samtal och inget mail skickat till mig. Wow jag är väldigt glad idag, plötsligt precis som Oduduwa lovade mig. Jag är överväldigad av glädje och glädje i mitt hjärta som delar detta vittnesmål här ute idag, min kärleksman Antonio på väg tillbaka hem för att träffa mig dagen efter,
Jag använder detta medium för att säga ett stort tack till den stora mannen Dr.Oduduwa som utan detta inte skulle ha varit möjligt.
Alla som läser denna artikel här ute genom äktenskapskris, och för dem som delar hemliga tårar av hjärtsvängningar, idag är alla dina problem över, bara ett enkelt e-postmeddelande till den stora Dr.Oduduwa Love Spell Temple i dag (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)
Mina böner är att vi alla förtjänar att vara lyckliga i vår kärleksförhållande och äktenskap, oavsett vad som händer i våra äktenskap, vi bör alltid försöka göra rätt sak och uppskatta det vi har. kämpa för att ditt äktenskap ska fungera med alla nödvändiga medel och tillgänglig hjälp är här för dig nu.
Jag har denna kraftfulla avsikt att dela detta fantastiska vittnesmål här ute kommer det att motivera att hjälpa så många unga eller gamla par att lösa sina äktenskapsproblem.
När två människor verkligen bryr sig om varandra, kommer de alltid att leta efter ett sätt att få det att fungera, oavsett hur hårt och svårt sättet att lösa problemet är att söka lycka är den verkliga kärnan i existensen.
Jag vet att Dr.Oduduwa kan vara till god hjälp för dig idag, kontakta hans personliga adress via: (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)
Endast WhatsApp-meddelande: +79268011965

Nina Darko sa...

Det är fantastiskt och fantastiskt att DR ISIKOLO tog tillbaka min man till mig. Jag heter Maria Leonardo. Att få min man tillbaka är vad jag minst förväntade mig och aldrig kunde föreställa mig. Jag och min man har varit gift i fem år och vi har levt lyckligt men plötsligt ändrade han sig helt och vände mig från mig men jag visste aldrig vad som hände, och jag försökte fråga honom men han vägrade att berätta för mig vad problemet är, och när tiden gick han sökte en skilsmässa. Jag var så orolig och förvirrad. Under min sökning efter en utväg berättade en vän till mig som hade liknande problem om en stor stavagare som heter DR ISIKOLO som hjälpte henne med sin situation. Jag brukar aldrig tro på trollspel i hela mitt liv för jag trodde aldrig att det skulle fungera men jag försökte ge den här mannen en chans och till min största överraskning fick DR ISIKOLO mig ett positivt resultat och han kunde få min man tillbaka till mig. Efter att stavspelaren gjorde sitt arbete upptäckte jag strax efter 48 timmar att min man blev så kär i mig till skillnad från tidigare. Det här trollspel är inte hjärntvätt men han öppnade ögonen för att se hur mycket jag älskar och behövde honom. Nu är jag en glad kvinna igen och jag vet inte hur jag ska tacka DR ISIKOLO så jag använder denna möjlighet för att berätta för alla som har liknande problem att besöka honom på isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196

Renata Tijana sa...

Jag heter Lara Ortis och jag vill tacka doktor Isikolo, en väldigt kraftfull stavmästare som hjälper mig att föra tillbaka min man till mig, för några månader sedan har jag ett allvarligt problem med min man, så länge han lämnade huset, och han började träffa en annan kvinna och han stannade kvar med kvinnan, jag försökte allt jag kan för att få honom tillbaka, men all min ansträngning var värdelös tills den dag då min vän kom till mitt hus och jag berättade för henne allt som hade hänt mellan mig och min man, sedan berättade hon för mig om en kraftfull stavagare som hjälper henne när hon var i samma problem. Jag kontaktade sedan doktor Isikolo och berättade för honom varje tänkande och han sa att jag inte skulle oroa mig själv igen att min man kommer tillbaka till mig efter att han har kastat en trollformel på honom, jag trodde att det var ett skämt, efter att han hade avslutat kasta trycket, berättade han för mig att han just hade slutat kasta trycket, till min största överraskning inom de två dagarna, min man kom verkligen tillbaka ber mig att förlåta honom, om du behöver hans hjälp kan du kontakta honom med hans e e-postadress: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196. han är villig att hjälpa alla organ som behöver hans hjälp.

Unknown sa...

Jag är förvånad med de goda arbetena i DR ISIKOLO
Jag är en av de människor som sa: "Jag kommer aldrig att ringa en psykiker eller en trollkarl eller vad som helst" för att hjälpa mig med mina problem - minst av alla mina kärleksproblem, men jag nådde den punkt där jag visste att jag behövde lite vägledning, och jag är så glad att jag hittade den här mannen som heter DR ISIKOLO. När jag nästan förlorade David i en av dumma, slagsmål (han slöt mig) trodde jag att jag hade tappat allt. Jag grät hela dagen och tror att han aldrig kommer att komma tillbaka till mig igen. Jag läste så många vittnesbörd om DR ISIKOLO älskar stava, hur han hjälper till att föra tillbaka exälskaren tillbaka. Jag skickar snabbt e-post till honom och får tillbaka min man med sin kärleksförtroll inom 48 timmar när jag följde honom. Och när jag var som mest desperat utnyttjade han inte mig. Du utförde en mycket bra tjänst för en person i verkligt behov. Jag vet inte hur du gjorde det eller hur denna magi fungerar, men allt jag vet är att det fungerar !! Min man David och jag är lyckligt tillbaka tillsammans, och jag är alltid tacksam för DR ISIKOLO e-post honom för alla typer av hjälp är mycket kapabel och pålitlig för hjälp e-post: (isikolosolutionhome@gmail.com) Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196.

carlos oscar sa...

Är du intresserad av att handla bitcoin-och forex-handel där du kan tjäna 100% av din investering dagligen Om du investerar så lågt som $ 200 får du en vinst på $ 2000 efter 72 timmar. om du är intresserad kan du kontakta oss via e-post: tradewithcarlos2156@gmail.com eller whatsapp: +1 (502) 2064419

Angelika sa...

Jag kan inte tacka Dr EKPEN TEMPEL tillräckligt för att hjälpa mig återställa glädje och sinnesfrid i mitt äktenskap efter många frågor som nästan leder till skilsmässa, tack gud för att jag menade Dr EKPEN TEMPEL vid rätt tidpunkt. Idag kan jag säga till dig att Dr EKPEN TEMPLE är lösningen på det problemet i ditt äktenskap / förhållande, med Dr EKPEN TEMPLE kärleksförtryck kommer du säkert att le mer i din relation. Kontakta honom på (ekpentemple@gmail.com)

Unknown sa...

Effektiv kraftfull kärleksförtryck för att få din Ex-älskare tillbaka nu: Kontrollera DR ISIKOLO
Jag har bara upplevt underverk av Dr.Isikolo-kärleksförtryck, som har spridits på internet och över hela världen. Hur han underbart hjälpte människor över hela världen att återställa sina äktenskap och få tillbaka förlorade älskare, och också hjälpa till att vinna lotteri. Jag kontaktade honom efter att ha gått igenom så många vittnesmål från olika människor hur han hjälper till att föra tillbaka exälskaren tillbaka, jag berättade för honom om min man som övergav mig för 8 månader sedan och lämnade hemmet med allt jag hade. DR ISIKOLO sa bara till mig att le 3 gånger och ha en vila att han kommer att hantera allt på bara 48 timmar, Efter den andra dagen Toni ringde mig, jag var bara så chockad, jag valde samtalet och kunde inte tro mina öron, han var verkligen tigger mig att förlåta honom och lova på telefon. Han kom hem och fick mig en ny bil bara för att bevisa att han älskar mig. Jag var så glad och ringde DR ISIKOLO och tackade honom, han berättade bara för mig att dela de goda nyheterna över hela världen .. Tja om du behöver en effektiv och verklig stavagare för alla problem i ditt liv kan du kontakta DR ISIKOLO hans e-post : isikolosolutionhome@gmail.com eller så kan du också Whatsapp honom på +2348133261196.

Unknown sa...

Jag läste några vittnesbörd om en kärleksstava av Dr Isikolo om hur han har hjälpt många människor att få tillbaka sina exälskare inom 48 timmar. Med vänlig hälsning tänkte jag bara om det var verkligt och om den här mannen verkligen skulle kunna hjälpa till att få tillbaka min älskare som jag älskar så mycket. Jag bestämde mig för att kontakta honom eftersom jag älskar min pojkvän väldigt mycket och vi har varit isär i ett par månader. Jag saknade verkligen så mycket, jag har försökt alla andra sätt att få tillbaka honom men kunde inte. Jag kontaktade Dr Isikolo och han berättade för mig att mitt ex kommer tillbaka till mig under de kommande 48 timmarna, Dr Isikolo släppte honom för att veta hur mycket jag älskade och ville ha honom. Och öppnade hans ögon för att föreställa sig hur mycket vi har tillsammans. Mitt ex är nu tillbaka till mig igen. Som jag skriver detta vittnesbörd just nu är jag den lyckligaste tjejen på jorden och jag och min pojkvän lever ett lyckligt liv och vår kärlek är nu starkare än hur det var till och med innan vår bryt upp. Allt tack till Dr Isikolot för det överdrivna arbete som han har gjort för mig genom att hjälpa mig att komma tillbaka med min ex pojkvän. Jag skulle vilja släppa Dr Isikolo postadress och hoppas att du ser detta vittnesbörd och kontakta honom om du har en älskare som du verkligen vill ha så illa tillbaka, Hans mail: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196

Unknown sa...

Mitt liv är fullt av lycka eftersom DR ISIKOLO får mig att vara lycklig. Mitt namn är Roxana Anda. Det som hände mig är inte det jag bara kan hålla mig själv utan också att berätta för världen så att de som har problem med deras förhållande eller äktenskap kommer att få tillbaka sina kärleksfulla och vara lyckliga igen. Jag och min älskare hade några allvarliga problem som leder till att vi brytts upp, eftersom jag sedan aldrig har varit densamma, jag försökte alla metoder för att få honom tillbaka. men de var bara slöseri med ansträngning och slöseri med tid. Men en dag under min sökning på internet stötte jag på vittnesbörd om DR ISIKOLO. Jag kontaktar honom och förklarar mitt problem för honom är fortfarande mycket överraskande tills nu hur han kunde återföra min älskare inom 48 timmar. Med den här stora saken som hände i mitt liv bestämde jag mig för att berätta för hela världen om denna stora man som heter DR ISIKOLO. För dem som behöver någonting berättade han för mig att i hans tempel finns det inget omöjligt. Jag tror honom så mycket. Vänner eller till någon som läser mitt vittnesbörd, om du behöver hjälp för att få tillbaka din ex-älskare / ex-make eller om du vill få ditt barn, vänligen kontakta honom via e-post; Skicka e-post till honom på (isikolosolutionhome@gmail.com) eller hans WhatsApp/Viber honom på: +2348133261196. Och jag lovar dig att din älskare definitivt kommer tillbaka till dig.

Anonym sa...

ÄLSKAR STAVNINGAR SOM FUNKERAR PERFEKT OCH BLIR FOREVER.
Jag delar detta vittnesbörd med lidande partners i deras relationer eftersom det finns en permanent lösning. Min man lämnade mig och våra 2 barn för en annan kvinna i 2 år. Jag försökte bara vara stark för mina barn, men jag kunde inte kontrollera smärtan som plågade mitt hjärta. Jag var sårad och förvirrad. Jag behövde hjälp, så jag sökte på internet och kom över en sida där jag såg att spellcasting Dr.Pellar kan hjälpa till att få tillbaka älskarna. Jag kontaktade honom och han gjorde en speciell bön och trollformler åt mig. Till min förvåning återvände min man hem efter två dagar. På det här sättet återförenades vi och det fanns mycket kärlek, glädje och fred i familjen. Du kan också kontakta Dr.Pellar, en kraftfull stavningsförfattare, för lösningar på hans e-postadress: drpellar@gmail.com

Anonym sa...

Hej, jag heter Mark Steve, min pojkvän gick av med mig förra veckan. Jag var så ledsen, helt förändrad och pratade inte med någon, jag grät hela natten, jag var så deprimerad och stressad. Fram till igår hade jag i åtanke historien om Dr.Pellar som kastade trollformler på internet som en annan kvinna delade och kontaktade honom, jag älskar och bryr mig mycket om min pojkvän och jag vill bara att vi ska vara tillsammans igen som ett par och jag vill oss för att överleva för evigt förklarade jag allt för Dr.Pellar och han sa att jag skulle ha min pojkvän tillbaka om 24 timmar, han gjorde detsamma med många relationer som om jag såg ett vittnesbörd på internet trodde aldrig att min pojkvän skulle komma tillbaka när Dr.Pellar slutade med att besegra min pojkvän ringde mig i telefon och sa att hon ville att vi skulle komma tillbaka och leva lyckligt tillsammans för alltid efter 24 timmar. Jag är väldigt glad nu, jag vill att folk ska tacka honom för mig och om du behöver hjälp, kontakta honom på hans e-post. drpellar@gmail.com han kan också hjälpa dig. Han är riktig och cool.

Anonym sa...

HUR Dr.Sango returnerar min ex-älskare till mig
Jag heter Maris, jag kommer från USA i Washington. Jag lovar alltid att rekommendera dig till personer som också kan behöva din hjälp, eftersom det var en givande sak att hitta din e-post. Dessutom, Dr.Sango, du är verkligen en underbar och kraftfull trollformell. Jag var så deprimerad efter nästan fem år utan kärlek. Jag bad om en kärleksförtrollning igen och undrade, det fungerade för mig utan kostnad eller biverkningar. Jag lever lyckligt med den snällaste mannen som lever och det är det jag ber om. Tack Dr.Sango med tanke på att det du gjorde för mig inte skulle räcka, så jag kommer att dela detta vittnesbörd om ditt manuella arbete med hela världen för att få veta om ditt goda arbete för mig. Du kan kontakta den här mannen för relationsrelaterade frågor och han kommer också att vara till hjälp för dig, kontakta honom via hans e-postadress: spellspecialistcaster937@gmail.com

Anonym sa...

Detta är ett vittnesbörd om en stor trollkarl "Dr.Sango", som hjälpte mig att återställa mitt kärleksliv. Den dagen min man lämnade mig blev det dyster och stämningen var full av osäkerhet. Allt verkade blekt för mig, så jag bestämde mig för att söka hjälp i skratt av trollformler, som har förmågan att föra min ex-man tillbaka till mig. Som förväntat gick jag på internet och som du såg i din sökning efter en tillförlitlig stava ruta såg jag många vittnesmål gjorda av stava rutor för att återhämta ex-makar och nära och kära. Driven av tro på Dr.Sango kontaktade jag honom och efter att ha förklarat saker för honom gick han med på att möta utmaningarna på marken. Han klarade sig bra. Min före detta make kom tillbaka till mig med mer omsorg och tillgivenhet. Därför vill jag ta tillfället i akt och hyra honom för hans osjälviska service till min situation. Berömvärt, han visade stort mod i att ta på sig den skrämmande uppgiften att hitta lösningar på praktiskt taget varje givet problem. Kontakta honom på, spellspecialistcaster937@gmail.com

Chloe sa...

Hej alla, som fortfarande bryr sig om sin ex-älskare eller har något annat problem, jag är MIA från Sverige, jag trodde aldrig att min ex kommer tillbaka till mig igen, jag är äntligen mycket glad att min ex-älskare nu min man är tillbaka till mig, som lämnade mig sex månader till vårt bröllop bara på grund av lite missförstånd, men idag är vi gifta och vi förväntar oss vår lilla bebis, jag vill uppriktigt tacka Dr ADODO för att han hjälpte mig att besegra honom tillbaka till mig, jag är tacksam och lyckligare än aldrig tidigare, tack doktor för att du hjälpte mig, och om du också har problem i något förhållande eller någon del av livet, kan du också kontakta honom och han kommer att svara på dig. maila adodospelltemple@gmail.com

Unknown sa...

Jag är här för att sprida de goda nyheterna till hela världen om hur jag fick tillbaka min före detta man. Jag blev galen när min man lämnade mig och mina två barn för en annan kvinna förra månaden, men efter att min vän presenterade mig för Dr Kumar stor budbärare av Kala helande hem, jag berättade mitt problem för honom om hur min före detta Man lämnade mig och mina två barn. Han sa bara till mig att jag har kommit till rätt ställe om jag kommer att få mitt hjärtebegär utan någon bieffekt . Han berättade för mig vad han behöver från mig för att besegra och jag ger om för honom och han sa till mig att vänta efter 24 timmar kommer min man att ringa mig. Till min största överraskning ringde min man till mig och bad om förlåtelse för att ha levt mig och barnen och han kom hem för gott. Jag är så glad och överväldigad att min man är tillbaka till mig och jag måste säga detta till hela världen för att låta någon där ute som har äktenskap och förhållandeproblem kontakta Dr Kumar på hans personliga e-post: spellcasttemple@gmail.com eller WhatsApp honom på +2347051705853 och få alla dina problem lösta. Inget problem är för stort för honom att lösa.

Chloe sa...

Detta är ett stort ögonblick i mitt liv på grund av den hjälp som Excel har gett mig genom att hjälpa mig att få tillbaka min man med sin magiska kärleksförtrollning. Jag var gift i 6 år och det var så fruktansvärt eftersom min man verkligen fuskade på mig och sökte skilsmässa men när jag kom över Excels e-post på internet förklarade jag min situation för honom och sökte sedan hans hjälp men till min största överraskning sa han till mig att han kommer att hjälpa mig med mitt fall och här firar jag nu för att min man har förändrats helt för gott. Han vill alltid vara med mig och kan inte göra någonting utan min nuvarande. Jag njuter verkligen av mitt äktenskap, vilket fantastiskt firande. Jag kommer att fortsätta att vittna på internet eftersom Excel verkligen är en riktig stavning. BEHÖVER DU HJÄLP DAN KONTAKTA LÄKARE EXCELERAR NU VIA E-POST: Excellovespell@hotmail.com.com ring / whatsapp +1 (859) 429 1007

Eunice Moore sa...


Jag var deprimerad när läkaren sa till mig att jag fick diagnosen herpes ... Jag tänkte på min familj, jag vet att min familj kommer att ha ett allvarligt problem när jag är borta, jag tappade hoppet och grät hela dagen, men en dag letade efter ett kontaktnummer på internet Dr. Wazobia. +2349074303650 Jag ringde till honom och han ledde mig. Jag frågade honom om lösningar, och han startade medicin för min hälsa. Tack och lov, allt är bra nu, jag har återhämtat mig från örtmedicin, läkare i vasobia, jag är väldigt tacksam läkare i vasobia och mycket nöjd med min man och familj. skicka ett e-postmeddelande till drwazobiatemple@gmail.com eller så kan du kontakta honom på WhatsApp +2349074303650. Han kan också bota många sjukdomar {1} Diabetes {2} Epilepsi {3} Blodcancer {4} HPV {5} ALS {6 Hepatit

Jordan William sa...

Hej.

Jag är profeten Jeremiah, en profetisk spiritistläkare. Jag är här för att informera dig om att du kan få vad du vill så länge du tror. lägg alla dina problem i en kopp och låt mig veta. Min personliga e-postadress: (profeticharimastivism@gmail.com)
Behöver du din Ex tillbaka?
vill du ha en kärleksformulering
Förlorade kärleksformer, skilsmässa,
Äktenskap stavar,
Bindande trollformel,
Radera tidigare älskare,
Du vill bli befordrad på ditt kontor
Lotteri,
Penisförstoring,
Graviditetsproblem,
eller vill du ha pengar?
Behöver du ett jobb och de ger dig stress?
Vill du resa och ha svårt?
Vill du att din man eller din kvinna ska lyda dig?
n Har du problem med ditt äktenskap?
Är du sjuk och vill ha brådskande läkning?
Är du fattig och vill att rikedom ska vara rik och berömd?
Är du väldigt rik och vill du kontrollera rikedomen?
Låt mig bara veta ditt problem och lösa alla dina problem bara om du tror.
Tack.
Profeten Jeremia
Andlig läkare
E-post: profeticharimastivism@gmail.com
Snabbt svar WhatsApp: +1405267 4572

Lava Showan sa...

Jag heter Robert Knight, från Förenta staterna,
Jag är skild från en son och min son heter Felix, han är 12 år nu,
Jag hade en dålig upplevelse i mitt tidigare förhållande, det är en väldigt lång historia men jag kommer att förkorta det för att du ska förstå att vi ibland måste fatta ett personligt beslut för att få det som tillhör dig.
Min fru skildes från mig för att gifta mig med en annan man som bodde i samma stad. Jag bad henne om ursäkt och jag bad henne att återvända till mig och till vår son,
för några dagar sedan läste jag en artikel på förhållandeblogg publicerad av Maria Anderson från Sverige, hon delade en livsrelationsupplevelse på en blogg och hon skrev ut e-postadressen till Dr. Oduduwa Love Spell Caster som kan återställa trasigt kärleksäktenskap och få tillbaka tillbaka ex kärlekspartner inom 3 dagar.
Jag trodde aldrig på magi, förrän min son sa att jag hellre skulle prova att få sin mamma hemma.
Jag skickar ett e-postmeddelande till den e-postadress som anges på bloggen för att kontakta Dr. Oduduwa kärleksstav. Jag förklarade för honom allt som händer mellan mig och min före detta fru.
Jag fick ett svarsmeddelande att han kan hjälpa mig att få henne tillbaka hem för att älska och lita på mig som mer än någonsin tidigare, jag försökte det och jag var glad att följa alla instruktioner från Dr.Oduduwa kärleksstav. Bara några dagar efter att jag fick ett telefonsamtal från min före detta fru Laura, bad hon om ursäkt för mig, Laura gick tillbaka hem, hon grät och ber om ursäkt till vår son Felix för att hon lämnat honom så länge.
det fungerar som magi verkligen för det är så fantastiskt hur kärleksstav fungerar så effektivt inom tre dagar stavningsbön.
Jag rekommenderade starkt alla som läser detta vittnesbörd och som genomgår förhållandeproblem att söka hjälp för att återställa sann kärlek och förtroende till kärleksförhållande. oavsett hur länge din partner lämnade dig kan de fortfarande återvända till dig.
det fungerar för mig och så många andra har sagt bra kommentarer om den här stora mannen Dr. Oduduwa (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

Jennifer woodward sa...

Jag heter Jennifer Woodward och jag kommer från Kanada. här är mitt korta vittnesbörd om hur jag fick tillbaka min kärlek ... Efter fem års äktenskap fick min man och jag krångla tills han äntligen lämnade mig och flyttade till Kalifornien med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var över och mina barn trodde att de aldrig skulle få se sin fladdermus igen. Jag försökte bara vara stark för barn, men jag kunde inte kontrollera smärtan som plågade mitt hjärta, mitt hjärta var fyllt av sorg och smärta, för jag var verkligen kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och vill alltid att han ska komma tillbaka till mig, jag var verkligen upprörd och jag behövde hjälp, så jag letade efter hjälp online och stötte på en webbplats som erbjöd Dr. OGBOKO. kan hjälpa mig att få min man tillbaka med sin erfarenhet och vägledning. Jag kände att jag var tvungen att försöka. Jag kontaktade honom och han berättade för mig vad jag skulle göra och det gjorde jag och jag bar allt in. 48 timmar senare ringde min man verkligen till mig och sa att han saknar mig så mycket och barnen och lovade att aldrig lämna mig och barn igen, så underbart !! Så kom han tillbaka med mycket kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för. Sedan, från och med den dagen, blev vårt äktenskap starkare än tidigare, allt tack vare Dr. OGBOKO. han är så mäktig och jag bestämde mig för att dela min berättelse online att Dr. OGBOKO är en riktig och kraftfull trollkarl till vilken jag alltid kommer att be om att leva länge för att hjälpa mina barn i tider av problem om du är här och du behöver ditt ex tillbaka eller din man har flyttat in hos en annan kvinna, gråter inte längre, vänd dig till den här kraftfulla mannen och fråga
nedan - hans kontaktuppgifter ...
E-post: spellcasterogboko@gmail.com

maria sa...

Good day everybody, This is my testimony on how I won 53,193,914 million pounds on Mega millions lottery. I want to use this opportunity to thank Dr clement,for casting winning spell for me to win the lottery of 53,193,194 million pounds,lottery ticket.I have been playing lotteries for the past 5 years now and i have never won any. Ever since then i have not been able to win any lotto and i was so upset and i needed help to win this mega million lottery. so i decided to go online and search for help, there i saw so many good testimony about this man called Dr Iyaryi,of how he has cast lucky spell lotto for people to win the lottery. I contacted him also and tell him i want to win the Mega millions lottery, he cast a spell for me which i use to play and won 53.193,914 million pounds in mega millions lottery. I am so grateful to this man, just in-case you also need him to help you win, you can contact him through his Email: allmightbazulartemple@gmail.com, and he will surely help you just the way he has helped me. i will forever be grateful to him and always testify the good work of him to the hole world. contact him via Email: allmightbazulartemple@gmail.com, or you can also contact him through his email and he will surely help you to win any kind of lottery And also Reach him on WhatsApp Number +2347051758952 Thanks Dr. clement can also cure all others of infection disease with herbal medicine list of my work
{1}HIV/AIDS
{2}DIABETES
{3}EPILEPSY
{4} CANCER
{5} HPV
{6} ASTHMA
{7} HEPATITIS
{8}LOVE SPELL
{9} MONEY SPELL
10 IMPOTENCE
11 PENIS ENLARGEMENT

Unknown sa...

Tack så mycket LÄKARE ISIKOLO för att du fick min fd pojkvän att komma tillbaka till mig. Jag skriver detta underbara vittnesbörd om den här mannen. Han fick alla mina önskningar att gå i uppfyllelse. Min pojkvän och jag dejtade i mer än 3 år och även om vi hade haft så många bråk men vi tänkte aldrig på ett uppbrott. En dag ringde han mig över telefonen och berättade hur han är trött på förhållandet och inte kan se någonstans som vi är på väg till. Månader har gått och min pojkvän kontaktade mig inte längre och jag hörde inte av honom längre och hans mobiltelefon kopplades bort. Jag visste att jag måste söka hjälp på grund av den så mycket kärlek jag har för honom. Jag kontaktade denna fantastiska stavningshanterare eftersom jag aldrig har kontaktat någon tidigare och jag berättar att efter en två dagars kontakt ringde min ex -pojkvän till mig och bad om att få träffa mig och nästa morgon och vi är glada tillsammans med hjälp av denna fantastiska stavningshjul kallad DOCTOR ISIKOLO. Jag lovade att manifestera dina verk för alla och kontakta den här mannen för att hjälpa dig på: isikolosolutionhome@gmail.com eller hans WhatsApp honom på: +2348133261196.

Unknown sa...

Hej alla, det här är det underbaraste jag någonsin har upplevt och jag måste dela med mig av detta fantastiska vittnesbörd. Jag vill bara tacka DR ISIKOLO för att hon tog sig tid att hjälpa mig med att trycka den trollformel som får tillbaka min ex -älskare som plötsligt tappade intresset för mig efter sex månaders förlovning men idag är vi gifta och lyckligare än aldrig förr. Jag blev verkligen chockad och chockad när han gjorde jobbet åt mig och inom 48 timmar efter återvände Kris till mitt hus och började tigga om förlåtelse och att jag skulle acceptera honom igen .. Jag har verkligen ont om ord och jag vet inte hur mycket att förmedla min uppskattning till dig DR ISIKOLO du är en Gud skickad för att återställa bruten relation. Han tycker mycket om att hjälpa människor att uppnå sina önskningar, hitta sann kärlek, få tillbaka sina exälskare, stoppa kränkande relationer, hitta framgång, locka till sig lycka, hitta själsfränder och mer. Kontakta honom idag och låt honom visa dig underverk och förundran över hans kärleksspellsystem. Han levererar resultat när det är som bäst inom verklig stavning. Skicka ett mejl: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsAppa honom på +2348133261196.

Unknown sa...

Jag är mycket förvånad över Dr Isikolos mirakulösa upplevelse och underverk som har spridits på internet och över hela världen, hur han fantastiskt hjälpte människor över hela världen att återställa sina förlorade älskare. Jag kontaktade honom efter att ha gått igenom så många vittnesmål från olika människor hur han hjälpte till att få tillbaka ex älskare, jag berättade för honom om min man som övergav mig för cirka 8 månader sedan och lämnade hemmet med allt jag hade. Jag blev förbryllad när han bara sa åt mig att le och ha en vila i sinnet och försäkrade mig om att han kommer att klara allt på bara 48 timmar. Efter den andra dagen som min man ringde mig, blev jag bara så chockad att jag valde samtalet och kunde tror inte mina öron. Han bad mig verkligen att förlåta honom och gav löften på telefon, han sa bara till mig att dela de goda nyheterna över hela världen. ell om du behöver en effektiv och verklig trollformler för något problem i ditt liv kan du kontakta DR ISIKOLO på hans e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller hans WhatsApp honom på: +2348133261196

Unknown sa...

Hur den här store mannen som heter Dr Isikolo hjälpte mig att få tillbaka min älskare inom 48 timmar. min älskare gjorde slut med mig tidigare i år och alla mina ansträngningar för att få tillbaka honom visade sig misslyckas. Jag älskar honom så mycket att jag blir arg varje gång jag ser honom med en annan tjej. så en dag gick jag igenom internet på jakt efter hjälp när jag såg ett vittnesmål från så många människor om hur den här stora mannen som heter DR ISIKOLO hjälpte henne att komma tillbaka med sin man, så tur för mig, han fick jag kontakt med mannen. så jag kontaktade honom snabbt och jag förklarade allt för honom och han gav mig fullständig information om processen och vad jag skulle göra. så han sa att han behöver några saker för att göra bönerna åt mig, vilket jag gjorde mitt bästa för att få honom att se till att mina böner är gjorda och inom 48 timmar som han redan försäkrat mig. min älskare kom tillbaka till mig vädjande och hans snabba återkomst förvånar mig fortfarande tills nu. Allt tack vare DR ISIKOLO kan du också maila honom: isikolosolutionhome@gmail.com eller hans WhatsApp: +2348133261196 och vara säker på lösningen eftersom han helt enkelt är den bästa du kan hitta någonstans.

Janice Aliena sa...

Det här är en liknande situation som hände mig för några månader sedan, min manfamilj gillar inte mig, du har ett barn tillsammans men ändå ville hans familj att han skulle gifta sig med en annan kvinna som bor i samma grannskap, och även damen i fråga har redan haft en kärleksrelation med min man och hon hade gått långt för att starta en ond kärleksförtrollning för att avleda min mans uppmärksamhet från mig och vårt barn, så jag har kämpat för att överleva helt ensam de senaste 3 åren och vårt barn är bara två år gammal, jag gjorde allt för att få honom att stanna och ta hand om vårt barn tillsammans men på grund av naturen av den mörka magin har den andra kvinnan redan gjort på honom, min man att inte lyssna på mig eller vilja sätta ögonen på mig och vårt barn, så jag berättade detta för en vän och hon rådde mig att kontakta en andlig mentor och far som Dr.Oduduwa från en afrikansk nation i Sahara, jag kontaktade honom online och vi gjorde gratis konsultation online, efter det försäkrar han mig att han kan vända den onda besvärjelsen på h Jag är borta och då kommer min man att återgå till sina normala sinnen och återvända till mig och vårt barn, så jag gjorde allt han sa åt mig att göra och jag följde noga alla hans instruktioner att be en trollformel bön i mitt hus, och sedan han gjorde all annan andlig rening för min räkning i sitt tempel. bara två dagar efter att den onda besvärjelsen togs bort från min man fick jag ett missat samtal och ett röstmeddelande från min man som grät och bad mig om ursäkt och han sa att han kommer tillbaka för att träffa mig och vår son nästa dag, så jag var lite förvånad och jag sa ok jag kommer att vara hemma. igår kväll kom min man tillbaka hem till mig och han knäade ner och bad mig om ursäkt. Jag förlåter honom och fram till idag lever vi tillsammans som en lycklig familj och han älskar mig mer än någonsin tidigare just nu. Så det finns lösning på alla problem i livet, bara det vi inte vet kan vi få tillgång till. Idag delar jag detta mitt verkliga vittnesbörd med er om någon är här och letar efter en sådan lösning för att få tillbaka ex och kanske återställa ett trasigt äktenskap eller ett trasigt förhållande kan fixas inom två dagar. Jag rekommenderar starkt att du konsulterar Dr.Oduduwa online gratis konsultation via; https://wa.link/q5f107
(dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

Unknown sa...

Jag var så deprimerad när min älskare lämnade mig för en annan kille efter att vi har dejtat i 5 år. Jag försökte tigga henne att komma tillbaka till mig, hon vägrade och sa att hon inte längre har känslor för mig. Jag blev en ledsen man efter allt vi varit med om tillsammans. Efter all kärlek vi har delat tidigare kunde jag inte föreställa mig mitt liv utan henne eftersom min kärlek till henne var ovärderlig att handla av någon anledning. Jag gick igenom internet, jag såg en kommentar om att DR ISIKOLO har makten att få tillbaka ex älskare och jag bestämde mig för att försöka se själv genom att kontakta honom och direkt gjorde jag det, svarade och jag förklarar vad jag går igenom och han berättade att den andra killen använde voodoo-trollformel på henne, det var därför hon lämnade mig för honom trots att jag brydde mig om henne och lovade att hjälpa mig att få tillbaka min älskare. Jag blev ombedd att följa procedurerna och det gjorde jag. Han gjorde sin klapp och kärleken och tillgivenheten återställdes och jag fick tillbaka min kvinna efter några dagar. tack, DR ISIKOLO är nu nöjd med min flickvän, och allt går nu smidigt. kontakta peter för all kärlek och äktenskaplig hjälp via e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller sms:a honom på WhatsApp honom på +2348133261196.

Unknown sa...

Jag förlorade vårt äktenskap och vårt vackra hem som förstördes av olycka när jag såg min fru gå iväg över lögnerna hon matades med och osäkerheter som aldrig var sanna. Jag lovade från början att aldrig vara en fuskare och stod på mig för att säkerställa att jag byggde ett lyckligt hem men tyvärr litade hon aldrig tillräckligt på mig. Jag vandrade i flera månader och försökte få henne tillbaka och sökte hjälp från olika källor, inklusive hennes familjeingripande, men det gav aldrig framgång. Jag kom i kontakt med Dr Isikolo som jag tvivlade på i det tidigare skedet vi kom i kontakt med. Jag var tvungen att hålla hoppet vid liv och följde procedurerna precis som han förklarade allt för mig. Han försäkrade mig om hennes återkomst, vilket hände efter två till tre dagar och jag har ännu inte hittat ord för att uttrycka hur glad och uppskattande jag känner att min son och jag hade hans mamma hem till oss. Jag berättar för alla om Dr Isikolo och hans vänliga hjärta som hjälper människor. Han kommer inte att svika dig om du provar honom. Kontakta honom via e-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196.

Mr Wang Yongli sa...

Behöver du ett lån???? Privatlån eller Företagslån???? Prata med mig om det. KONTAKTNAMN: Mr Petr Buzek, Om du är intresserad, kontakta oss på::::::petrbuzekloanfirm@gmail.com
Whatsapp nu: +639451256230

Unknown sa...

Jag heter Tamara Simonis och jag är här för att tacka DR ISIKOLO för hans hjälp att rädda mitt förhållande. Min pojkvän lämnade mig för att jag var snabb på humöret och slogs mot honom flera gånger på grund av osäkerhet när jag såg honom komma nära någon annan dam. Jag kunde inte hitta något bättre sätt att få honom att komma tillbaka till mig och DR ISIKOLO kom till min räddning. När jag kontaktade honom berättade han allt jag behövde veta om hur kärleken och kontakten mellan mig och min man kommer att återställas. Jag följde det och han gjorde jobbet utan att tveka och strax efter 48 timmar ringde min pojkvän mig. Jag är glad och full av liv tack vare DR ISIKOLOs vänlighet. Jag uppmanar alla som går igenom problem att kontakta honom nu och han kommer säkert att hjälpa dig. E-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller om du föredrar WhatsApp text: +2348133261196

Unknown sa...

Hej allihopa. Jag heter Arabella Matej. Jag är här för att tacka den fantastiska Dr Isikolo för att han fixade mina äktenskapliga problem. Mitt äktenskap kraschade på grund av oändliga problem och svårigheter jag hade med min man. Han gick därifrån utan att se tillbaka och jag var ensam i så många månader. Hans familj ingrep och fortfarande ingenting förändrades. Jag förstördes känslomässigt och tappade hoppet om att hitta kärleken igen eftersom han var allt i en man jag någonsin velat ha. Precis som så många andra lärde jag känna DR ISIKOLO när jag började söka hjälp. Vi diskuterade mina problem länge och han försäkrade mig om att få den lösning jag behövde. Jag hade inget val än att följa hans rutiner och han dröjde inte med något. Han gjorde ett kärleksåterföreningsband för mig och min man och kärleken och lyckan vi delade återställdes och han nådde mig exakt efter 48 timmar som DR ISIKOLO lovade. Han är verkligen en underbar hjälpare och han är pålitlig. om du har några problem, bara sms:a honom via WhatsApp +2348133261196 eller maila honom via: isikolosolutionhome@gmail.com

Daniela Šovagović sa...

Fantastisk kärleksform för att komma tillbaka med din partner och fixa ditt trasiga förhållande
Min man gjorde slut med mig för 3 månader sedan och tvingade mig att skriva på skilsmässopapperen. Jag var helt krossad och jag kunde inte komma tillbaka till någon form känslomässigt. Jag tackar Gud för denna häpnadsväckande och briljanta trollformler som kom till min räddning. Wow! Den här trollformaren har hjälpt mig så mycket. Dr Isikolo garanterade mig en brådskande 48 timmars besvärjelse som jag accepterade det. Chockerande nog ringde min man tillbaka mig med massor av ursäkter efter 48 timmar, vilket han försäkrade mig om och att skilsmässaprocessen kommer att avbrytas. först då visste jag att kärleken och harmonin mellan oss var återställd för alltid. Tack så så mycket Dr Isikolo för dina kraftfulla trollformler. uttryck räcker inte för att säga tack. Maila Dr Isikolo nu för brådskande hjälp via: isikolosolutionhome@gmail.com eller hans WhatsApp: +23481333261196

Unknown sa...

Jag är verkligen förvånad över Dr Isikolos mirakulösa erfarenheter och underverk som har spridits på internet och över hela världen. Hur han fantastiskt hjälpte människor över hela världen att återställa sina förlorade älskare. Jag kontaktade honom efter att ha gått igenom så många vittnesmål från olika människor hur han hjälpte till att få tillbaka sin före detta älskare. Jag berättade för honom om min man som övergav mig för cirka 8 månader sedan och lämnade hemmet med allt jag hade. Jag blev förbryllad när han bara sa åt mig att le och ha en vila i sinnet och försäkrade mig att han kommer att klara allt på bara 48 timmar. Efter den andra dagen som min man ringde mig, blev jag bara så chockad att jag valde samtalet och kunde Om jag inte tror mina öron, bad han mig verkligen att förlåta honom och jag visste att kärleken och lyckan verkligen var återställd. kontakta DR ISIKOLO på hans e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller sms:a honom via WhatsApp på: +23481333261196.

Unknown sa...

TACK DR ISIKOLO SOM KOMMER TILL MIN RÄDDNING PÅ MINA VÄRSTA STUND.
Min man och jag har kämpat mot äktenskapsproblem under de senaste 6 månaderna och jag visste inte att familjen var hjärnan bakom de problem vi någonsin haft. Problemen eskalerade och han flyttade så småningom ut ur huset. Jag var ensam med min dotter och livet var eländigt utan honom vid min sida. Jag gjorde allt jag kunde för att få slut på problemen men utan resultat. Så jag var tvungen att söka hjälp vilket ledde till att jag kontaktade DR ISIKOLO. Precis som jag alltid har velat hörde han mitt rop och kom mig till hjälp. Han löste problemen vi hade och min man och jag kom tillbaka tillsammans och det förvånar mig fortfarande när jag får resultatet inom 2 dagar som han lovade. Om du har problem med din partner, kontakta honom nu och han kommer inte att svika dig lika bra eftersom han är pålitlig och pålitlig. mejla honom: isikolosolutionhome@gmail.com eller sms:a honom via WhatsApp: +2348133261196.

Unknown sa...

Jag förlorade mitt äktenskap och mitt vackra hem som förstördes av olycka när jag såg min fru gå iväg över lögnerna hon matades med och osäkerheter som aldrig var sanna. Jag lovade från början att aldrig vara en fuskare och stod på mig för att säkerställa att jag byggde ett lyckligt hem men tyvärr litade hon aldrig tillräckligt på mig. Jag vandrade i flera månader och försökte få henne tillbaka och sökte hjälp från olika källor, inklusive hennes familjeingripande, men det gav aldrig framgång. Jag kom i kontakt med Dr Isikolo som jag tvivlade på i det tidigare skedet vi kom i kontakt med. Jag var tvungen att hålla hoppet vid liv och följde procedurerna precis som han förklarade allt för mig. Han försäkrade mig om hennes återkomst, vilket hände efter två till tre dagar och jag har ännu inte hittat ord för att uttrycka hur glad och uppskattande jag känner att min son och jag hade hans mamma hem till oss. Jag berättar för alla om Dr Isikolo och hans vänliga hjärta som hjälper människor. Han kommer inte att svika dig om du provar honom. läs mer om Dr Isikolo och kontakta honom via hemsidan: (https://isikolotemple.com) eller WhatsApp +2348133261196

Loan Offer. sa...

Behöver du ett akut lån? Vi ger ut privatlån? Företagslån? Bostadslån? Lantbrukslån? Utbildningslån? Debet konsolideringslån? Lastbilslån? Billån? Hotelllån? Refinansiera lån? och fler skollån? Startlån? .Vi erbjuder till 2% ränta! Kontakta oss via: dakany.endre@gmail.com

anonymous sa...

Jag heter Lydia Kroos. När min man lämnade mig var jag traumatiserad och hjärtkrossad och kunde inte ta mig själv på flera månader. Jag gjorde allt jag kunde för att få tillbaka honom men utan resultat. Jag åkte till en annan stad i hopp om att jag kunde börja om från början. Jag kom i kontakt med en annan man som jag försökte vara med men det gick inte för jag kunde inte älska honom. Jag visste att jag fortfarande älskade och ville ha min man tillbaka till mig. Så jag började söka hjälp och det var då jag hittade DR ISIKOLO från olika åsikter jag läste om honom. Vi pratade och jag fick honom att förstå allt jag behövde veta och jag trodde på honom och följde rutinerna. Han arbetade för mig och återställde kärleken och kopplingen mellan mig och min man och strax efter 48 timmar som han lovade sökte min man efter mig och vi pratade och han kom ner för att se mig var jag är och vi hittade på saker och blev lyckliga tillsammans igen. DR ISIKOLO är pålitlig och han kan hjälpa dig också om du kontaktar honom för något. Sms:a honom bara via WhatsApp +2348133261196 eller maila honom via: isikolosolutionhome@gmail.com

Anonym sa...

Jag har hittat en gudomlig hjälpare som är väldigt verklig, ärlig och gör vad han säger att han kommer att göra, det tog några dagar för min besvärjelse att komma fram och resultaten är fantastiska... välsigne dig och guden håller dig säker och frisk . Jag fick tillbaka mitt ex med hjälp av Dr Ilekhojie. Hela mitt liv har jag aldrig sett något liknande, jag känner mig väldigt glad och nöjd med att jag tog rätt beslut. Det är så verkligt och kraftfullt!! Whatsapp honom direkt +2348147400259). Om du vill ha villkorslös kärlek måste du ge dig själv helt. Kärlek är ett åtagande, inte en känsla. Vet skillnaden. Relationer kräver ett seriöst engagemang som de flesta inte har. Äktenskap är ännu svårare och de flesta är inte kapabla att hantera ansvaret att vara lojala, trogna, engagerade och hängivna till din make och ditt liv tillsammans eftersom det är din prioritet och inget annat spelar roll. Nå ut till Dr Ilekhojie och hitta lösningar på dina äktenskaps- eller relationsproblem E-post: gethelp05@gmail.com

Unknown sa...

Besök Dr Isikolos webbplats och läs mer om hans fantastiska andliga och kärleksförtrollningar (https://isikolotemple.com)
Hej allihopa. Jag heter Shernet stan. Jag är här för att tacka den fantastiska Dr Isikolo för att han fixade mina äktenskapliga problem. Mitt äktenskap kraschade på grund av oändliga problem och svårigheter jag hade med min man. Han gick därifrån utan att se tillbaka och jag var ensam i så många månader. Hans familj ingrep och fortfarande ingenting förändrades. Jag förstördes känslomässigt och tappade hoppet om att hitta kärleken igen eftersom han var allt i en man jag någonsin velat ha. Precis som så många andra lärde jag känna DR ISIKOLO när jag började söka hjälp. Vi diskuterade mina problem länge och han försäkrade mig om att få den lösning jag behövde. Jag hade inget val än att följa hans rutiner och han dröjde inte med något. Han gjorde ett kärleksåterföreningsband för mig och min man och kärleken och lyckan vi delade återställdes och han nådde mig exakt efter 48 timmar som DR ISIKOLO lovade. Han är verkligen en underbar hjälpare och han är pålitlig. om du har några problem, bara sms:a honom via WhatsApp +2348133261196 eller maila honom via: isikolosolutionhome@gmail.com

Unknown sa...

SÖKAR HJÄLP ATT FÅ DITT EX TILLBAKA TILL DIG, KONTAKTA DR ISIKOLO NU
Jag heter Kara Harvey. Av glädjens överflöd talar mitt hjärta mycket om DR ISIKOLO. Han kom till min räddning när mitt liv var förstört i månader. Min älskare lämnade mig för en annan kvinna och jag visste inte att han var sinneskontrollerad och hypnotiserad. Jag gjorde allt jag kunde för att få honom att återvända till mig men utan resultat. Han lämnade staden med damen och jag hörde aldrig från honom eller såg honom ens igen. Jag letade efter hjälp på nätet när jag läste om hur DR ISIKOLO hjälpte andra kvinnor som hade samma problem. Jag kontaktade honom och han berättade för mig allt som behövde göras, vilket jag efterlevde. Precis som han lovade återställdes kärleken och lyckan jag delade med min partner och han rensades från den mörka charmen de lade på honom och återvände till mig efter 48 timmar. DR ISIKOLO är ärlig i att hjälpa människor och han kan hjälpa dig om du idag bestämmer dig för att kontakta honom. Hans e-postkontakt: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196.

Unknown sa...

Kärleken förblir fantastisk när du är med din själsfrände och lycka i alla tider är garanterad för er båda. DR ISIKOLO fick mig att inse att du kan återställa det som gör livet vackert för dig precis när jag tappade hoppet om att få tillbaka min man och han lämnade tillbaka honom till mig. Vi hade ett komplicerat förhållande och bråkade hela tiden och han lämnade hjärtat krossat och jag var olycklig. DR ISIKOLO kom in i bilden efter flera försök att vinna tillbaka honom och misslyckades. Han återställde kärleken och kopplingen mellan mig och min man och strax efter 48 timmar hade vi en dejt och pratade om saker och nu planerar vi att gifta oss och leva lyckligt tillsammans för alltid. Ord kan inte uttrycka min tacksamhet till DR ISIKOLO och alla som har talat mycket om honom har aldrig ljugit om honom eftersom han verkligen är pålitlig. Kontakta honom idag och låt honom hjälpa dig också. mejla: (isikolosolutionhome@gmail.com) eller smsa honom via WhatsApp: +2348133261196

Unknown sa...

MÖJLIGHETEN ATT FÅ DIN EX-PARTNER TILLBAKA GARANTERAS MED DR ISIKOLO. KONTAKTA HONOM NU
Jag heter Ellinor Lava. Jag visste aldrig att det fanns en stor möjlighet för mig att ha min man tillbaka till mig förrän jag träffade DR ISIKOLO. Det var riktigt tufft för mig när min pojkvän lämnade mig för en annan kvinna. Jag var förkrossad och kunde inte ta mig tillbaka. Hans vänner och familj gjorde allt de kunde för att återförena oss men det visade sig misslyckat. Jag var ensam i några månader och kunde inte se mig själv älska en annan. Så jag var tvungen att söka hjälp från DR ISIKOLO som gav mig privilegiet att se till att mina hjärteönskningar blev uppfyllda. Han återförenade oss och kärleken och lyckan återställdes. Hans ord är hans bundna och han misslyckas aldrig när han lovar någon 48 timmar att få resultatet vilket förvånade mig när mitt eget resultat manifesterades. Bry dig inte om att söka hjälp någon annanstans. Kontakta honom nu. Hans e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller sms:a honom via WhatsApp: +2348133261196. Läs mer om honom via hans hemsida (https://isikolotemple.com)

Unknown sa...

Jag heter Edna Ștefan och jag är här för att uppskatta Dr Isikolo. Jag har alltid haft ett komplicerat förhållande till min pojkvän. Vi slogs så många gånger på grund av osäkerhet på båda sidor och vi separerade. Jag visste mycket väl att jag fortfarande älskar honom och behövde honom tillbaka i mitt liv. Han försummade min vädjan och ansträngningar för att göra saker rätt och jag fick information om att han redan träffade en annan kvinna. Jag kunde inte hjälpa situationen så jag var tvungen att kontakta DR ISIKOLO och vi pratade och jag förklarade allt för mig. Han försäkrade mig att han kommer att hjälpa mig och se till att jag får honom tillbaka till mig. Han slösade inte bort någon tid på att hjälpa mig och han återställde kärleken och glädjen vi delade och jag fick min man tillbaka till mig. Jag vet bättre att allt så många människor säger om DR ISIKOLO faktiskt är sant när jag fick resultatet av hans arbete för mig 48 timmar som han lovade. Tro mig han kan hjälpa dig också om du tror. Så bara kontakta honom nu. Hans e-postkontakt: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196.

Unknown sa...

Jag heter Monica Edling och det kommer att förvåna dig att veta att allt så många människor har vittnat om DR ISIKOLO bara är sanningen. Min man lämnade mig och mina barn för att vi hade så många bråk och bråk. Hans folk var också emot mitt äktenskap med honom. Jag älskade honom så mycket och hade ett stort hopp om att vi skulle bygga en ljus framtid tillsammans. Jag väntade i 6 månader och han återvände aldrig till mig. Så jag var tvungen att kontakta DR ISIKOLO som gjorde allt i sin makt för att återförena oss och återställa den kärlek och lycka vi en gång delade. Han återvände hem till oss efter 48 timmar precis som DR ISIKOLO försäkrade mig. Du kan också få denna fantastiska hjälp och leva för att vara tacksam mot honom eftersom han aldrig gör någon besviken. kontakta honom e-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196

Unknown sa...

Hej allihopa. Jag heter Nicolette Elliot. Jag är här för att tacka den fantastiska Dr Isikolo för att han fixade mina äktenskapliga problem. Mitt äktenskap kraschade på grund av oändliga problem och svårigheter jag hade med min man. Han gick därifrån utan att se tillbaka och jag var ensam i så många månader. Hans familj ingrep och fortfarande ingenting förändrades. Jag förstördes känslomässigt och tappade hoppet om att hitta kärleken igen eftersom han var allt i en man jag någonsin velat ha. Precis som så många andra lärde jag känna DR ISIKOLO när jag började söka hjälp. Vi diskuterade mina problem länge och han försäkrade mig om att få den lösning jag behövde. Jag hade inget val än att följa hans rutiner och han dröjde inte med något. Han gjorde ett kärleksåterföreningsband för mig och min man och kärleken och lyckan vi delade återställdes och han nådde mig exakt efter 48 timmar som DR ISIKOLO lovade. Han är verkligen en underbar hjälpare och han är pålitlig. om du har några problem, bara sms:a honom via WhatsApp +2348133261196 eller maila honom via: isikolosolutionhome@gmail.com

Unknown sa...

SÖKAR HJÄLP ATT FÅ DITT EX TILLBAKA TILL DIG, KONTAKTA DR ISIKOLO NU
Jag heter Kara Harvey. Av glädjens överflöd talar mitt hjärta mycket om DR ISIKOLO. Han kom till min räddning när mitt liv var förstört i månader. Min älskare lämnade mig för en annan kvinna och jag visste inte att han var sinneskontrollerad och hypnotiserad. Jag gjorde allt jag kunde för att få honom att återvända till mig men utan resultat. Han lämnade staden med damen och jag hörde aldrig från honom eller såg honom ens igen. Jag letade efter hjälp på nätet när jag läste om hur DR ISIKOLO hjälpte andra kvinnor som hade samma problem. Jag kontaktade honom och han berättade för mig allt som behövde göras, vilket jag efterlevde. Precis som han lovade återställdes kärleken och lyckan jag delade med min partner och han rensades från den mörka charmen de lade på honom och återvände till mig efter 48 timmar. DR ISIKOLO är ärlig i att hjälpa människor och han kan hjälpa dig om du idag bestämmer dig för att kontakta honom. Hans e-postkontakt: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196.

Unknown sa...

MÖJLIGHETEN ATT FÅ DIN EX-PARTNER TILLBAKA GARANTERAS MED DR ISIKOLO. KONTAKTA HONOM NU
Jag är Ellinor Lava och på det hela taget visste jag aldrig att det fanns en stor möjlighet för mig att få tillbaka min man tills jag träffade DR ISIKOLO. Det var riktigt tufft för mig när min pojkvän lämnade mig för en annan kvinna. Jag var förkrossad och kunde inte ta mig tillbaka. Hans vänner och familj gjorde allt de kunde för att återförena oss men det visade sig misslyckat. Jag var ensam i några månader och kunde inte se mig själv älska en annan. Så jag var tvungen att söka hjälp från DR ISIKOLO som gav mig privilegiet att se till att mina hjärteönskningar blev uppfyllda. Han återförenade oss och kärleken och lyckan återställdes. Hans ord är hans bundna och han misslyckas aldrig när han lovar någon 48 timmar att få resultatet vilket förvånade mig när mitt eget resultat manifesterades. Bry dig inte om att söka hjälp någon annanstans. Kontakta honom nu. Hans e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller sms:a honom via WhatsApp: +2348133261196.

Unknown sa...

KONTAKTA DR ISIKOLO NÄR DU LETAR EFTER EN PÅTROLIG STAVNINGSSTYRNING FÖR ATT HJÄLPA DIG ATT FÅ DITT EX TILLBAKA.
God dag allihopa, jag heter Karin Dahlgren och jag kan säga att det var riktigt tungt för mig när min pojkvän lämnade mig för en annan dam. Jag var känslomässigt förstörd och visste inte vad jag skulle göra för att få tillbaka honom. Jag var i nöd i månader och fortsatte att söka hjälp från överallt tills jag fick veta om DR ISIKOLO. Jag kontaktade honom och förklarade mina problem för honom. Han var villig att hjälpa mig och uppmanade mig att följa procedurerna så att han kan återställa kärleken mellan mig och min man och även se till att vi båda var tillbaka till varandra igen. Jag uppfyllde alla krav och han gjorde sitt jobb. Efter 48 timmar fick jag ett sms från min pojkvän som bad om en dejt så att vi kan slänga saker. Nu är vi tillsammans igen och allt tack vare DR ISIKOLO. Han kan hjälpa dig också om du är villig att tro och vara hoppfull. Maila honom bara via: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196

Unknown sa...

Jag heter Giovanni Jahem. Jag har gått igenom svåra tider med olika män och hittat sann kärlek och äkta acceptans tills jag träffade min man som kom in i mitt liv och älskade mig bortom ord kan förklara. Vi bodde tillsammans i 2 år och vi var lyckliga tills för många bråk kom upp och vi splittrade oss. Jag trodde att jag kunde gå vidare men jag insåg att jag var djupt kär i honom och behövde för alltid med honom. Jag hade inget annat val än att söka hjälp, vilket ledde till att jag kontaktade Dr Isikolo med vetskap om hur han har kunnat hjälpa andra. Han gav mig sin uppmärksamhet och gjorde sitt bästa för att försona oss igen och inom 48 timmar visade sig resultatet och han kom tillbaka till mig och vi hittade på saker igen. Nu har kärleken och lyckan återställts och allt jag kan säga är att jag verkligen uppskattar Dr Isikolo för att han är osjälvisk när han hjälper mig och andra. Hans e-postkontakt: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196

Unknown sa...

Hej alla, jag heter Nicole Haraldsson och jag är här för att också tacka Dr Isikolo som Gud använde för att rädda min situation och återställa glädjen och lyckan i mitt hem. Jag förlorade min man till en kvinna utomlands när han arbetade i samma region där hon bor. Jag visste aldrig allt som hände förrän en vän till mig skickade bilder på båda tillsammans och jag visste efter det att det var anledningen till att min man blev kall mot mig och lämnade mig bakom mig. Min man var hypnotiserad och sinneskontrollerad och jag visste allt när jag kontaktade Dr Isikolo när jag sökte efter hjälp och inte hittade någon. Han försäkrade mig om att han återvände och att vår kärlek och lycka återställdes, vilket han gjorde och resultatet började manifestera sig efter 48 timmar. Nu har jag min man tillbaka och jag kan inte tacka Dr Isikolo nog för hans ärlighet och stöd. Sms:a honom bara via WhatsApp +2348133261196 eller maila honom via: isikolosolutionhome@gmail.com

Unknown sa...

Ett stort tack från Marie Levi till DR ISIKOLO för att du hjälpte mig att återställa mitt trasiga hem. Inkonsekvens har varit ordningen för dagen i mitt hem och äktenskap. Min man har haft ett jäkla problem och slitit i mitt kött ända sedan vi började ha för många missförstånd. Vissa dagar gick han bara och kom aldrig tillbaka förrän de senaste veckorna. Jag var förkrossad och försökte allt jag kunde för att åtgärda problemen men lyckades inte. Jag var tvungen att söka efter hjälp och jag blev uppmanad av en vän att kontakta DR ISIKOLO vilket jag gjorde. Jag visste aldrig att det skulle vara möjligt eftersom problemen hade dröjt sig kvar i två hela år. DR ISIKOLO försäkrade mig och sa bara till mig att lita på honom och tro på att få mina önskningar uppfyllda. Han fixade mitt äktenskap med sitt kraftfulla kärleksåterföreningsband och mitt hem är fantastiskt igen och min man är med mig för att aldrig lämna längre. Kontakta honom också och tro att han kan hjälpa dig eftersom han inte har några dåliga uppgifter. Sms:a honom bara via WhatsApp +2348133261196 eller maila honom via: isikolosolutionhome@gmail.com

Unknown sa...

Jag heter Barbara Dahlström och allt jag kan säga är att kärleken förblir fantastisk när du är med din själsfrände och lycka till alla dagar är garanterad för er båda. DR ISIKOLO fick mig att inse att du kan återställa det som gör livet vackert för dig precis när jag tappade hoppet om att få tillbaka min man och han lämnade tillbaka honom till mig. Vi hade ett komplicerat förhållande och bråkade hela tiden och han lämnade hjärtat krossat och jag var olycklig. DR ISIKOLO kom in i bilden efter flera försök att vinna tillbaka honom och misslyckades. Han återställde kärleken och kopplingen mellan mig och min man och strax efter 48 timmar hade vi en dejt och pratade om saker och nu planerar vi att gifta oss och leva lyckligt tillsammans för alltid. Ord kan inte uttrycka min tacksamhet till DR ISIKOLO och alla som har talat mycket om honom har aldrig ljugit om honom eftersom han verkligen är pålitlig. Kontakta honom idag och låt honom hjälpa dig också. mejla: (isikolosolutionhome@gmail.com) eller smsa honom via WhatsApp: +2348133261196

Unknown sa...

MITT ÄKTENSKAP FUNGERADE IGEN MED HJÄLP AV DR ISIKOLO SOM ÄR DEN ÄRLIGA STAVNINGSSATSER DU KAN HITTA
Jag är Helen Fernholm. Mitt hem har varit fyllt av oändliga problem och misär som ledde till skilsmässan som jag aldrig ville ha med min man. Allt kraschade och vi gick skilda vägar. Jag försökte gå vidare men det var så svårt för mig eftersom jag fortfarande älskade min man och min dotter har alltid gråtit efter att ha fått tillbaka sin pappa. Jag hade inget val snarare än att söka hjälp, vilket ledde till att jag kontaktade DR ISIKOLO efter att ha sett så många bra kommentarer om hans arbete. Han försäkrade mig om att försona mig och min man med hans försoningsbesvär, vilket han gjorde. Jag är glad över att kunna berätta för er alla att kärleken och lyckan har återställts och vi blev tillsammans igen och jag tror att det är för alltid för oss och allt tack vare DR ISIKOLO för att han gjorde så mycket för att rädda min familj. Han är aldrig för upptagen för att hjälpa någon. Så kontakta honom nu om du också behöver hjälp. mejla honom nu via: isikolosolutionhome@gmail.com eller sms:a honom via WhatsApp: +2348133261196

Unknown sa...

Jag heter Edna Brewster och jag är här för att uppskatta Dr Isikolo. Jag har alltid haft ett komplicerat förhållande till min pojkvän. Vi slogs så många gånger på grund av osäkerhet på båda sidor och vi separerade. Jag visste mycket väl att jag fortfarande älskar honom och behövde honom tillbaka i mitt liv. Han försummade min vädjan och ansträngningar för att göra saker rätt och jag fick information om att han redan träffade en annan kvinna. Jag kunde inte hjälpa situationen så jag var tvungen att kontakta DR ISIKOLO och vi pratade och jag förklarade allt för mig. Han försäkrade mig att han kommer att hjälpa mig och se till att jag får honom tillbaka till mig. Han slösade inte bort någon tid på att hjälpa mig och han återställde kärleken och glädjen vi delade och jag fick min man tillbaka till mig. Jag vet bättre att allt så många människor säger om DR ISIKOLO faktiskt är sant när jag fick resultatet av hans arbete för mig 48 timmar som han lovade. Tro mig han kan hjälpa dig också om du tror. Så bara kontakta honom nu. Hans e-postkontakt: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp/Viber honom på +2348133261196.

Unknown sa...

TACK DR ISIKOLO SOM KOMMER TILL MIN RÄDDNING PÅ MINA VÄRSTA STUND.
Hej alla, jag är Anna Carlsson. Min man och jag har kämpat mot äktenskapsproblem under de senaste 6 månaderna och jag visste inte att familjen var hjärnan bakom de problem vi någonsin haft. Problemen eskalerade och han flyttade så småningom ut ur huset. Jag var ensam med min dotter och livet var eländigt utan honom vid min sida. Jag gjorde allt jag kunde för att få slut på problemen men utan resultat. Så jag var tvungen att söka hjälp vilket ledde till att jag kontaktade DR ISIKOLO. Precis som jag alltid har velat hörde han mitt rop och kom mig till hjälp. Han löste problemen vi hade och min man och jag kom tillbaka tillsammans och det förvånar mig fortfarande när jag får resultatet inom 2 dagar som han lovade. Om du har problem med din partner, kontakta honom nu och han kommer inte att svika dig lika bra eftersom han är pålitlig och pålitlig. mejla honom: isikolosolutionhome@gmail.com eller sms:a honom via WhatsApp: +2348133261196

Unknown sa...

Jag heter Vanessa Arvid. Jag visste aldrig att människor kunde vara så snälla, osjälviska och fantastiska förrän DR ISIKOLO hjälpte mig med mina äktenskapsproblem. Min förening med min man var inte upp till ett år när vi började få problem. Det var så ofta att jag föll i depression och fortsatte att kämpa med det och samtidigt lämnade min man mig och lovade att aldrig återvända. Jag visste inte vad jag skulle göra med mitt liv vid den tidpunkten. Jag var tvungen att fortsätta söka hjälp tills DR ISIKOLO kom till min räddning. Efter att han gjort vederbörliga konsultationer stod det klart för mig att min mans ex älskare fortsatte att manipulera honom så att hon kan få tillbaka honom. Jag fick veta vad jag skulle göra av DR ISIKOLO och med all säkerhet måste jag få resultatet efter 2 dagar vilket jag följde och han hjälpte mig och resultatet var så fantastiskt. Nu är min man tillbaka till mig och vi föder vårt första barn i värme och lycka. om du har liknande eller kärleksproblem, smsa bara till honom via Viber/WhatsApp +2348133261196 eller maila honom via: isikolosolutionhome@gmail.com

Unknown sa...

Hej alla, jag heter Nicole Haraldsson och jag är här för att också tacka Dr Isikolo som Gud använde för att rädda min situation och återställa glädjen och lyckan i mitt hem. Jag förlorade min man till en kvinna utomlands när han arbetade i samma region där hon bor. Jag visste aldrig allt som hände förrän en vän till mig skickade bilder på båda tillsammans och jag visste efter det att det var anledningen till att min man blev kall mot mig och lämnade mig bakom mig. Min man var hypnotiserad och sinneskontrollerad och jag visste allt när jag kontaktade Dr Isikolo när jag sökte efter hjälp och inte hittade någon. Han försäkrade mig om att han återvände och att vår kärlek och lycka återställdes, vilket han gjorde och resultatet började visa sig efter 48 timmar. Nu har jag min man tillbaka och jag kan inte tacka Dr Isikolo nog för hans ärlighet och stöd. Sms:a honom bara via WhatsApp +2348133261196 eller maila honom via: isikolosolutionhome@gmail.com

Unknown sa...

MITT ÄKTENSKAP FUNGERADE IGEN MED HJÄLP AV DR ISIKOLO SOM ÄR DEN ÄRLIGA STAVNINGSSATSER DU KAN HITTA
Jag är Helen Fernholm. Mitt hem har varit fyllt av oändliga problem och misär som ledde till skilsmässan som jag aldrig ville ha med min man. Allt kraschade och vi gick skilda vägar. Jag försökte gå vidare men det var så svårt för mig eftersom jag fortfarande älskade min man och min dotter har alltid gråtit efter att ha fått tillbaka sin pappa. Jag hade inget val snarare än att söka hjälp, vilket ledde till att jag kontaktade DR ISIKOLO efter att ha sett så många bra kommentarer om hans arbete. Han försäkrade mig om att försona mig och min man med hans försoningsbesvär, vilket han gjorde. Jag är glad över att kunna berätta för er alla att kärleken och lyckan har återställts och vi blev tillsammans igen och jag tror att det är för alltid för oss och allt tack vare DR ISIKOLO för att han gjorde så mycket för att rädda min familj. Han är aldrig för upptagen för att hjälpa någon. Så kontakta honom nu om du också behöver hjälp. mejla honom nu via: isikolosolutionhome@gmail.com eller bara sms:a honom via WhatsApp: +23481333261196

Unknown sa...

Jag kom över en webbplats som föreslog att Dr Ilekhojie kan hjälpa till att få tillbaka ex snabbt. Så jag kände att jag borde ge honom ett försök. Jag kontaktade honom och han sa till mig vad jag skulle göra och jag gjorde det sedan gjorde han en försoningsritual för mig. 48 timmar senare återvände min man hem efter så många månader borta från vårt hem, så fantastiskt!! Han bad om ursäkt för sitt misstag, för smärtan han orsakade mig och barnen. Vårt äktenskapsband är nu starkare och hur det var förr. Tack Dr Ilekhojie för att du tog tillbaka min man. Jag rekommenderar Dr Ilekhojie för alla som har problem i sitt äktenskap/förhållande. Här är hans kontakt Ring/Whats-app: +2348147400259 eller maila gethelp05@gmail.com

Unknown sa...

Ingen annan kan hjälpa dig att fixa ditt förhållande och kärleksproblem bättre än Dr Isikolo
Jag heter Elena Berglund. Det kommer att förvåna dig att veta att allt så många människor har vittnat om DR ISIKOLO bara är sanningen. Min man lämnade mig och mina barn för att vi hade så många bråk och bråk. Hans folk var också emot mitt äktenskap med honom. Jag älskade honom så mycket och hade ett stort hopp om att vi ska bygga en ljus framtid tillsammans. Jag väntade i 6 månader och han återvände aldrig till mig. Så jag var tvungen att kontakta DR ISIKOLO som gjorde allt i sin makt för att återförena oss och återställa den kärlek och lycka vi en gång delade. Han återvände hem till oss efter 48 timmar precis som DR ISIKOLO försäkrade mig. Du kan också få denna fantastiska hjälp och leva för att vara tacksam mot honom eftersom han aldrig gör någon besviken. kontakta honom e-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196.

Anonym sa...

Jag kan seriöst inte dölja den glädje och lycka jag känner inom mig just nu. Jag har haft problem med mitt förhållande i över ett år nu. Min man lämnade mig för 2 veckor sedan efter 18 års äktenskap. Han lämnade för en tjej som var över 20 år yngre än han och livet var väldigt svårt för mig känslomässigt men jag fortsatte att be och tro på Gud tills jag kom i kontakt med Dr Ilekhojie och alla problem i mitt förhållande var borta, han utförde en försoningsritual och han tog tillbaka min man efter 48 timmars kontakt med honom... Jag kommer för alltid att vara tacksam mot Dr Ilekhojie för hans hjälp. KONTAKTA HONOM NU WHATSAPP/RING via +2348147400259 E-POST: gethelp05@gmail.com

Unknown sa...

Jag heter Giovanni Jahem. Jag har gått igenom svåra tider med olika män och hittat sann kärlek och äkta acceptans tills jag träffade min man som kom in i mitt liv och älskade mig bortom ord kan förklara. Vi bodde tillsammans i 2 år och vi var lyckliga tills för många bråk kom upp och vi splittrade oss. Jag trodde att jag kunde gå vidare men jag insåg att jag var djupt kär i honom och behövde för alltid med honom. Jag hade inget annat val än att söka hjälp, vilket ledde till att jag kontaktade Dr Isikolo med vetskap om hur han har kunnat hjälpa andra. Han gav mig sin uppmärksamhet och gjorde sitt bästa för att förena oss igen och inom 48 timmar visade sig resultatet och han kom tillbaka till mig och vi hittade på saker igen. Nu har kärleken och lyckan återställts och allt jag kan säga är att jag verkligen uppskattar Dr Isikolo för att han är osjälvisk när han hjälper mig och andra. Hans e-postkontakt: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196

Unknown sa...

Jag är bara upprörd över att jag har blivit lurad så många gånger. Tack Dr Ilekhojie, jag önskade att jag hade hittat dig tidigare, skulle ha sparat mig mycket smärta och pengar. Jag har provat många trollformler, vit magi, energihealers. Jag har försökt och ingen av dem fungerade. De lovade mig månen och att jag skulle få tillbaka min före detta man eftersom det var komplicerat och min man har flyttat. Jag spenderade tillräckligt med pengar för att ta min drömresa till Sydamerika men vad är poängen med att ta en drömresa utan mitt livs kärlek. Dr Ilekhojie har gett mig hopp och hans ärlighet är en frisk fläkt. Nu är jag tillbaka tillsammans med min man och pappa till mina barn och det går smidigt. Tack för din hjälp Dr. Ring/Whats-app: +2348147400259 eller E-post: (gethelp05@gmail.com

Unknown sa...

MITT ÄKTENSKAP FUNGERADE IGEN MED HJÄLP AV DR ISIKOLO SOM ÄR DEN ÄRLIGA STAVNINGSSATSER DU KAN HITTA
Jag är Helen Fernholm. Mitt hem har varit fyllt av oändliga problem och misär som ledde till skilsmässan som jag aldrig ville ha med min man. Allt kraschade och vi gick skilda vägar. Jag försökte gå vidare men det var så svårt för mig eftersom jag fortfarande älskade min man och min dotter har alltid gråtit efter att ha fått tillbaka sin pappa. Jag hade inget val snarare än att söka hjälp, vilket ledde till att jag kontaktade DR ISIKOLO efter att ha sett så många bra kommentarer om hans arbete. Han försäkrade mig om att försona mig och min man med hans försoningsbesvär, vilket han gjorde. Jag är glad över att kunna berätta för er alla att kärleken och lyckan har återställts och vi blev tillsammans igen och jag tror att det är för alltid för oss och allt tack vare DR ISIKOLO för att han gjorde så mycket för att rädda min familj. Han är aldrig för upptagen för att hjälpa någon. Så kontakta honom nu om du också behöver hjälp. mejla honom nu via: isikolosolutionhome@gmail.com Bara sms:a honom via WhatsApp/Telegram: +2348133261196

Unknown sa...

MIN MAN VÄNSTER OCH DR ISIKOLO FICK HONOM TILLBAKA TILL MIG OCH JAG ÄR FÖRBLEVAD OCH MÅSTE SPRIDA DE GODA NYHETERNA
Jag heter Karel Bortelová. När min man lämnade mig var jag traumatiserad och hjärtkrossad och kunde inte ta mig själv på flera månader. Jag gjorde allt jag kunde för att få tillbaka honom men utan resultat. Jag åkte till en annan stad i hopp om att jag kunde börja om från början. Jag kom i kontakt med en annan man som jag försökte vara med men det gick inte för jag kunde inte älska honom. Jag visste att jag fortfarande älskade och ville ha min man tillbaka till mig. Så jag började söka hjälp och det var då jag hittade DR ISIKOLO från olika åsikter jag läste om honom. Vi pratade och jag fick honom att förstå allt jag behövde veta och jag trodde på honom och följde rutinerna. Han arbetade för mig och återställde kärleken och kontakten mellan mig och min man och strax efter 48 timmar som han lovade sökte min man efter mig och vi pratade och han kom ner för att se mig var jag är och vi hittade på saker och blev lyckliga tillsammans igen. DR ISIKOLO är pålitlig och han kan hjälpa dig också om du kontaktar honom för något. Sms:a honom bara via WhatsApp +2348133261196 eller hans e-post: isikolosolutionhome@gmail.com

Unknown sa...

TACK DR ISIKOLO SOM KOMMER TILL MIN RÄDDNING PÅ MINA VÄRSTA STUND.
Jag heter Agata Carlgren och min man och jag har kämpat mot äktenskapsproblem under de senaste 6 månaderna och inte visste jag att familjen var hjärnan bakom de problem vi någonsin haft. Problemen eskalerade och han flyttade så småningom ut ur huset. Jag var ensam med min dotter och livet var eländigt utan honom vid min sida. Jag gjorde allt jag kunde för att få slut på problemen men utan resultat. Så jag var tvungen att söka hjälp vilket ledde till att jag kontaktade DR ISIKOLO. Precis som jag alltid har velat hörde han mitt rop och kom mig till hjälp. Han löste problemen vi hade och min man och jag kom tillbaka tillsammans och det förvånar mig fortfarande när jag får resultatet inom 2 dagar som han lovade. Om du har problem med din partner, kontakta honom nu och han kommer inte att svika dig lika bra eftersom han är pålitlig och pålitlig. mejla honom: isikolosolutionhome@gmail.com eller sms:a honom via WhatsApp: +2348133261196

Unknown sa...

MÖJLIGHETEN ATT FÅ DIN EX-PARTNER TILLBAKA GARANTERAS MED DR ISIKOLO. KONTAKTA HONOM NU
Hej alla, jag heter Ellinor Lava. Jag visste aldrig att det fanns en stor möjlighet för mig att ha min man tillbaka till mig förrän jag träffade DR ISIKOLO. Det var riktigt tufft för mig när min pojkvän lämnade mig för en annan kvinna. Jag var förkrossad och kunde inte ta mig tillbaka. Hans vänner och familj gjorde allt de kunde för att återförena oss men det visade sig misslyckat. Jag var ensam i några månader och kunde inte se mig själv älska en annan. Så jag var tvungen att söka hjälp från DR ISIKOLO som gav mig privilegiet att se till att mina hjärteönskningar blev uppfyllda. Han återförenade oss och kärleken och lyckan återställdes. Hans ord är hans bundna och han misslyckas aldrig när han lovar någon 48 timmar att få resultatet vilket förvånade mig när mitt eget resultat manifesterades. Bry dig inte om att söka hjälp någon annanstans. Kontakta honom nu. Hans e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller sms:a honom via WhatsApp: +2348133261196

Unknown sa...

Hej allihop, jag heter Barbara Dahlström. Kärleken förblir fantastisk när du är med din själsfrände och lycka i alla tider är garanterad för er båda. DR ISIKOLO fick mig att inse att du kan återställa det som gör livet vackert för dig precis när jag tappade hoppet om att få tillbaka min man och han lämnade tillbaka honom till mig. Vi hade ett komplicerat förhållande och bråkade hela tiden och han lämnade hjärtat krossat och jag var olycklig. DR ISIKOLO kom in i bilden efter flera försök att vinna tillbaka honom och misslyckades. Han återställde kärleken och kopplingen mellan mig och min man och strax efter 48 timmar hade vi en dejt och pratade om saker och nu planerar vi att gifta oss och leva lyckligt tillsammans för alltid. Ord kan inte uttrycka min tacksamhet till DR ISIKOLO och alla som har talat mycket om honom har aldrig ljugit om honom eftersom han verkligen är pålitlig. Kontakta honom idag och låt honom hjälpa dig också. mejla: (isikolosolutionhome@gmail.com) eller smsa honom via WhatsApp: +2348133261196

Anonym sa...

Jag hade ett problem med min man tidigare vilket ledde till skilsmässa med min första man. Minnen av min man fanns fortfarande i mig och jag insåg hur mycket jag älskade honom och har saknat honom. Jag grät bittert den natten och tänkte att jag har förlorat mannen som jag har haft så mycket kärlek till. Jag bad om råd om vad jag skulle göra och en vän till mig gav mig en kontakt till DR Ilekhojie, jag rådfrågade honom eftersom han har hjälpt många människor att försonas. På bara 4 dagar hade jag möte med en andlig försoningsbön med honom och allt vände för gott i mitt liv. Jag bor nu lyckligt med min man igen, vi planerar att förnya våra löften och gifta oss igen. Jag vittnar här idag om att Dr Ilekhojie är lösningen på alla problem i ett trasigt förhållande eller äktenskap. kontakta honom för lösningar på eventuella problem. Whatsapp +2348147400259 eller via hans e-post: gethelp05@gmail.com

Anonym sa...

Jag fick diagnosen myom och komplicerad endometrios för 4 år sedan. Mitt medicinska tillstånd var hjärtskärande eftersom det orsakade mensvärk, uppblåsthet före menstruation, lägre buktryck vilket resulterade i kraftiga mens. Jag utsattes för olika mediciner av min läkare för behandling. Trots mitt besök hos flera läkare blev min hälsa inte bättre eftersom allt de kunde säga och föreslå var operation. På gränsen till att ge upp gick jag till internet för att åtminstone söka efter en behandling. Men jag hittade ett botemedel istället. På internet läste jag ett vittnesbörd om en kvinna som hade myom. Hon delade med sig av en e-postadress till Dr Ilekhojie som försåg henne med örter och rengöring. Lång historia kort, jag har ätit örterna i tre veckor nu och som tur var verkade allt vara okej efter att jag tog det. Jag önskar att jag kunde säga att det är slutet för jag har inte haft några symtom sedan dess.
Utsätt dig inte för mer fara, använd ett naturläkemedel specifikt från Dr Ilekhojie. Vid intresse kontakta honom via e-post gethelp05@gmail.com och Telegram eller Whatsapp +2348147400259

Anonym sa...

Jag är här för att upplysa alla om Dr Ilekhojies goda gärningar. Jag och min ex fru har haft problem i den bästa delen av 2 år nu och vi har försökt all rådgivning och pratat med våra föräldrar men ingenting fungerade. Vi slåss om allt och separationen var nära förestående tills jag såg en recension av Dr Ilekhojie. Jag kontaktade honom och informerade honom om mitt tillstånd. Han lovade att utföra en försoningsritual som kommer att säkerställa att kontakten mellan mig och min fru återställs. Det har gått en vecka nu sedan jag sorterade hans hjälp och det börjar bli bättre mellan mig och min fru. Vi har börjat bo i samma sovrum igen och vi har båda informerat våra advokater om att skjuta upp skilsmässaplanerna. Jag är så glad nu att jag kan njuta av min fru igen. Kontakta Dr Ilekhojie om du har problem i ditt äktenskap. E-post: gethelp05@gmail.com eller WhatsApp/Telegram +2348147400259

Unknown sa...

KONTAKTA DR ISIKOLO NÄR DU LETAR EFTER EN PÅTROLIG STAVNINGSSTYRNING FÖR ATT HJÄLPA DIG ATT FÅ DITT EX TILLBAKA.
God dag alla, jag heter Karin Dahlgren. Det var riktigt tungt för mig när min pojkvän lämnade mig för en annan dam. Jag var känslomässigt förstörd och visste inte vad jag skulle göra för att få tillbaka honom. Jag var i nöd i månader och fortsatte att söka hjälp från överallt tills jag fick veta om DR ISIKOLO. Jag kontaktade honom och förklarade mina problem för honom. Han var villig att hjälpa mig och uppmanade mig att följa procedurerna så att han kan återställa kärleken mellan mig och min man och även se till att vi båda var tillbaka till varandra igen. Jag uppfyllde alla krav och han gjorde sitt jobb. Efter 48 timmar fick jag ett sms från min pojkvän som bad om en dejt så att vi kan slänga saker. Nu är vi tillsammans igen och allt tack vare DR ISIKOLO. Han kan hjälpa dig också om du är villig att tro och vara hoppfull. Maila honom bara via: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196

Unknown sa...

Hej alla, jag heter Nicole Haraldsson från Las Vegas och jag är här för att också tacka Dr Isikolo som Gud använde för att rädda min situation och återställa glädjen och lyckan i mitt hem. Jag förlorade min man till en kvinna utomlands när han arbetade i samma region där hon bor. Jag visste aldrig allt som hände förrän en vän till mig skickade bilder på båda tillsammans och jag visste efter det att det var anledningen till att min man blev kall mot mig och lämnade mig bakom mig. Min man var hypnotiserad och sinneskontrollerad och jag visste allt när jag kontaktade Dr Isikolo när jag sökte efter hjälp och inte hittade någon. Han försäkrade mig om att han återvände och att vår kärlek och lycka återställdes, vilket han gjorde och resultatet började manifestera sig efter 48 timmar. Nu har jag min man tillbaka och jag kan inte tacka Dr Isikolo nog för hans ärlighet och stöd. Sms:a honom bara via WhatsApp +2348133261196 eller maila honom via: isikolosolutionhome@gmail.com

Unknown sa...

GODA NYHETER OM HUR JAG VANN LOTTERI MED HJÄLP AV DR ISIKOLO
Under det senaste decenniet har jag alltid spelat lotterispel med hopp om att jag en dag ska vinna stora pengar, men det hände aldrig och jag tänkte på vad jag kunde göra för att vinna stort på lotterijackpotten. Jag gjorde en del efterforskningar på internet och jag stötte på en annons om Dr Isikolo som förbereder lotteri för folk som tror på hans verk. Jag förklarade min situation för Dr Isikolo och han förberedde ett lotteri för mig och gav mig några nummer för att spela på lotteriet och jag gjorde som han sa utan några tvivel. Skulle du kunna tro att jag för första gången i mitt liv vann summan av 396.000,00 Euro. Jag trodde att jag drömde tills jag blev uppringd av lotteriagenten att komma över till kontoret för att ordna hur jag ska göra anspråk på pengarna. Nu har mitt liv förändrats för gott och jag är min egen chef och du kan också vara din egen chef genom att kontakta Dr Isikolo, mejla honom nu via: isikolosolutionhome@gmail.com Bara sms:a honom via WhatsApp +234-8133261196

Unknown sa...

Hej alla, jag heter Klaudia Kusa. Under en ganska lång tid bodde min man i en annan lägenhet på grund av arbetspress och vi var väldigt lyckliga tillsammans trots att han höll sig ifrån oss i några månader. Föga visste jag att en kollega från jobbet redan hade en affär med honom som fick min man att lämna in en skilsmässa mot mig från ingenstans. Jag visste att något var fel eftersom vi aldrig behövde bråka eller bråka så mycket för att få honom att lämna. Jag var traumatiserad och jag sökte hjälp för att ta itu med situationen som ledde mig till DR ISIKOLO från beröm som folk gav honom på nätet. Vi diskuterade länge och han berättade allt jag behövde veta om vad som hände och processen för att åtgärda problemen. Han uppfyllde sina löften och fick min man tillbaka till mig och skilsmässaprocessen avbröts. Nu är min man tillbaka hem till oss och vi är lyckliga tillsammans. Det är verkligen fantastiskt hur människor verkligen kan hjälpa andra människor när de är i nöd. Han kan hjälpa dig också. Sms:a honom bara via WhatsApp +2348133261196 eller maila honom via: isikolosolutionhome@gmail.com

Unknown sa...

MÖJLIGHETEN ATT FÅ DIN EX-PARTNER TILLBAKA GARANTERAS MED DR ISIKOLO. KONTAKTA HONOM NU
Jag heter Ellinor Lava. Jag visste aldrig att det fanns en stor möjlighet för mig att ha min man tillbaka till mig förrän jag träffade DR ISIKOLO. Det var riktigt tufft för mig när min pojkvän lämnade mig för en annan kvinna. Jag var förkrossad och kunde inte ta mig tillbaka. Hans vänner och familj gjorde allt de kunde för att återförena oss men det visade sig misslyckat. Jag var ensam i några månader och kunde inte se mig själv älska en annan. Så jag var tvungen att söka hjälp från DR ISIKOLO som gav mig privilegiet att se till att mina hjärteönskningar blev uppfyllda. Han återförenade oss och kärleken och lyckan återställdes. Hans ord är hans bundna och han misslyckas aldrig när han lovar någon 48 timmar att få resultatet vilket förvånade mig när mitt eget resultat manifesterades. Bry dig inte om att söka hjälp någon annanstans. Kontakta honom nu. Hans e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller sms:a honom via WhatsApp: +2348133261196.

Unknown sa...

Jag heter Vanessa Arvid. Jag visste aldrig att människor kunde vara så snälla, osjälviska och fantastiska förrän DR ISIKOLO hjälpte mig med mina äktenskapsproblem. Min förening med min man var inte upp till ett år när vi började få problem. Det var så ofta att jag föll i depression och fortsatte att kämpa med det och samtidigt lämnade min man mig och lovade att aldrig återvända. Jag visste inte vad jag skulle göra med mitt liv vid den tidpunkten. Jag var tvungen att fortsätta söka hjälp tills DR ISIKOLO kom till min räddning. Efter att han gjort vederbörliga konsultationer stod det klart för mig att min mans ex älskare fortsatte att manipulera honom så att hon kan få tillbaka honom. Jag fick veta vad jag skulle göra av DR ISIKOLO och med all säkerhet måste jag få resultatet efter 2 dagar vilket jag följde och han hjälpte mig och resultatet var så fantastiskt. Nu är min man tillbaka till mig och vi föder vårt första barn i värme och lycka. om du har liknande eller kärleksproblem, smsa bara till honom via Viber/WhatsApp +2348133261196 eller maila honom via: isikolosolutionhome@gmail.com

Unknown sa...

Hej alla, jag heter Nicole Haraldsson och jag är här för att också tacka Dr Isikolo som Gud använde för att rädda min situation och återställa glädjen och lyckan i mitt hem. Jag förlorade min man till en kvinna utomlands när han arbetade i samma region där hon bor. Jag visste aldrig allt som hände förrän en vän till mig skickade bilder på båda tillsammans och jag visste efter det att det var anledningen till att min man blev kall mot mig och lämnade mig bakom mig. Min man var hypnotiserad och sinneskontrollerad och jag visste allt när jag kontaktade Dr Isikolo när jag sökte efter hjälp och inte hittade någon. Han försäkrade mig om att han återvände och att vår kärlek och lycka återställdes, vilket han gjorde och resultatet började manifestera sig efter 48 timmar. Nu har jag min man tillbaka och jag kan inte tacka Dr Isikolo nog för hans ärlighet och stöd. Sms:a honom bara via WhatsApp +2348133261196 eller maila honom via: isikolosolutionhome@gmail.com

Unknown sa...

Jag heter Bertha Baumann och jag är här för att uppskatta Dr Isikolo. Jag har alltid haft ett komplicerat förhållande till min pojkvän. Vi slogs så många gånger på grund av osäkerhet på båda sidor och vi separerade. Jag visste mycket väl att jag fortfarande älskar honom och behövde honom tillbaka i mitt liv. Han försummade min vädjan och ansträngningar för att göra saker rätt och jag fick information om att han redan träffade en annan kvinna. Jag kunde inte hjälpa situationen så jag var tvungen att kontakta DR ISIKOLO och vi pratade och jag förklarade allt för mig. Han försäkrade mig att han kommer att hjälpa mig och se till att jag får honom tillbaka till mig. Han slösade inte bort någon tid på att hjälpa mig och han återställde kärleken och glädjen vi delade och jag fick min man tillbaka till mig. Jag vet bättre att allt så många människor säger om DR ISIKOLO faktiskt är sant när jag fick resultatet av hans arbete för mig 48 timmar som han lovade. Tro mig han kan hjälpa dig också om du tror. Så bara kontakta honom nu. Hans e-postkontakt: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp/Viber honom på +2348133261196

Unknown sa...

Kontakta den mest ärliga och kraftfulla trollformaren som heter Dr Isikolo som hjälpte mig så kommer han att göra detsamma för dig.
Jag heter Marie Cedergren och allt för gott, jag uppskattar Dr Isikolo som hjälpte mig med sina stora krafter att återställa mitt hem och den lycka jag delade med min man och det är verkligen något jag är evigt tacksam för. Det hände att jag var hjälplös och nedslagen i nästan ett år när min man lämnade mig på grund av äktenskapliga problem som vi stötte på. Jag gjorde allt jag kunde för att rädda mitt äktenskap och ingenting fungerade förrän DR ISIKOLO kom till min räddning. Han hjälpte mig och kärleken och lyckan jag delade med min man återställdes och mer fantastiskt. Jag vet att det låter konstigt om han verkligen kan hjälpa någon, men han är 100% garanterad att inte göra dig besviken när han försäkrar dig om att ha önskat resultat efter 48 timmar. Han kan hjälpa dig också om du är villig att ge honom chansen att göra det. mejla honom nu via: isikolosolutionhome@gmail.com eller sms:a honom på WhatsApp honom på +2348133261196

Anonym sa...

Min man och jag kommer för alltid att förbli tacksamma mot Dr Ilekhojie för hans gudomliga ingripande i våra liv. Min fru och jag flydde från Somalia till Kanada. Vi kom till Kanada och livet var inte lätt och vi behövde mer pengar för att klara våra räkningar. Min fru gjorde en del efterforskningar på nätet för att få hjälp med att vinna ett lotteri och hon fick trovärdiga rekommendationer från sin chef för att nå ut till Dr Ilekhojie som delar ut lotterivinstnummer med sin lycka-ritual. Vi tog kontakt med Dr Ilekhojie som informerade oss om processen som vi gick med på att utföra omedelbart. Efter att lycka-ritualen var klar köpte vi en lott i Hospital Research Foundation Home-lotteriet och spelade den precis som Dr Ilekhojie instruerade med siffrorna som han avslöjade. Med 2 dagar vann vi en lägenhet med 3 sovrum och ett kontantbelopp på $700 000. Våra liv förändrades inom en vecka och som Dr Ilekhojie instruerade skickades %30 av beloppet till vilket vårdhem som helst för äldre människor för att hjälpa till att betala för vård för de övergivna. Du kan kontakta honom och se vad som händer. Ring/smsa +2348147400259 eller mejla: gethelp05@gmail.com

Unknown sa...

Jag visste aldrig att jag kunde få tillbaka min fästman tills jag kontaktade Dr Isikolo som hjälpte mig. Jag hade ett fruktansvärt missförstånd med min man och vi gick olika vägar. Jag var nedstämd känslomässigt och visste inte vad jag skulle göra för att hjälpa situationen. Så jag fick veta om Dr Isikolo. Jag kontaktade honom och fick honom att hjälpa till med mina problem. Han berättade för mig allt jag behövde veta och förstod och jag följde procedurerna och han fixade så småningom problemet åt mig och nu är jag och min fästman tillsammans igen och jag vet att vi snart kommer att gifta oss. Det hade inte varit möjligt om Dr Isikolo inte hjälpte mig som utlovat. Resultatet av hans arbete visar sig säkert efter 48 timmar och det är 100% garanterat. Det är synligt för mig att se effekten av resultatet av allt han gjorde för mig och verkligen kärleken och tillgivenheten mellan mig och min fästman är helt återställd och det gläder mitt hjärta att jag inte förlorade honom till någon där ute. Han kan lika gärna hjälpa dig om du vänder dig till honom nu. Sms:a honom på WhatsApp eller Viber honom på +2348133261196 eller mejla: isikolosolutionhome@gmail.com

Anonym sa...

Jag vaknar varje dag med ett leende på läpparna, allt på grund av Dr Ilekhojie som har gjort mig en stor tjänst genom att rädda mitt förhållande från upplösning. Jag brukade tro att jag har ett perfekt förhållande tills när min älskare började komma hem sent och varje dag ger han mig olika ursäkter då jag bestämde mig för att hålla ett öga på honom och sedan upptäcker jag att han hade en affär med en annan tjej. Jag var krossad för att jag litade så mycket på honom och visste att han har ett hemligt förhållande och att han längre uppmärksammade mig eller visade mig kärlek. Innan jag visste ordet av lämnade han mig för flickan och jag var i djup röra och förlorade honom till en annan kvinna. Men jag tackar alla som placerat kontaktinformationen för Dr Ilekhojie på Internet. Han hjälpte mig att få tillbaka honom på 48 timmar och idag har min relation återställts med kärlek och stark känslomässig anknytning än någonsin tidigare. Du kan kontakta Dr Ilekhojie via samtal eller WhatsApp på +2348147400259

Unknown sa...

Den äktenskapskris jag gick igenom kom till och slutade när Dr Isikolo blev inblandad. Precis som alla andra par där ute hade vi våra olikheter och jag ser till att jag gjorde mitt bästa för att leda henne rätt, försörja henne och mina barn och även skydda dem. Vi gjorde båda uppoffringar för att säkerställa att vi överlevde förbundet tills hon började agera och medvetet hade så många slagsmål med mig. Hemmet blev obehagligt för alla andra inklusive mina barn. Hon manipulerades av en vän som hade blivit skild och ville också förstöra mitt äktenskap. Jag var tvungen att kontakta Dr Isikolo och han svarade och gjorde sitt bästa för att avsluta problemen. Han återställde kärleken och kopplingen mellan oss och jag kan nu säga att vilken illusion min fru än var under har tagit bort och hon är en bättre kvinna nu. Resultatet av vad Dr Isikolo gjorde för mig som visade sig efter två dagar var det som förvånade mig. Jag och mitt hushåll är fortfarande tacksamma. Jag vädjar till alla som behöver hjälp att fixa sina relationer och äktenskapsproblem att kontakta Dr Isikolo eftersom lösningen är säker. Hans e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller sms:a honom på WhatsApp honom på +2348133261196

Anonym sa...

Jag har försökt i 2 år att bli gravid och behövde hjälp! Jag har gått till läkare men fortfarande ingenting. Läkarna förklarade att jag och min man är fertila och jag vet inte vart jag ska vända mig. I ett av mina besök på sjukhuset träffade jag någon som vi hade ett hjärtligt samtal med och hon förklarade hur hon väntade i 15 år tills hon träffade Dr Ilekhojie som gav henne örter som gjorde henne gravid bara en månad efter. Hon sa så många bra saker om Dr Ilekhojie och jag var tvungen att se själv. Det har gått 4 månader sedan jag fick örterna och vi är redan gravida. Tack vare Dr Ilekhojie är jag så exalterad att jag snart blir mamma. Jag lämnar hans kontakthjälp till alla som har problem med att bli gravida. Lita på mig och be honom om hjälp. E-post gethelp05@gmail.com WhatsApp +2348147400259

Anonym sa...

Jag märkte att min man var otrogen mot mig och inte längre var inblandad i vårt äktenskap. När jag frågade honom vad problemet var sa han till mig att han inte var lycklig och att han bad om skilsmässa. Han slet mig sönder för att han var den enda mannen jag någonsin varit med. Jag sökte på nätet när jag såg en artikel om hur DR.midnight har hjälpt så många människor i liknande situationer som jag, jag kontaktade honom omedelbart och berättade om mitt problem.
Han konsulterade och utförde en försoningsritual. Allt han bad mig, jag gjorde det av fullt förtroende för honom och på exakt 3 dagar kom min man hem från jobbet och bad mig att helt glömma bort skilsmässan och han vill att vi ska gå ihop och göra vårt äktenskap att fungera . . Allt gick bra på grund av DR.midnight intervention. Kontakta honom om du har några problem i ditt äktenskap eller förhållande. Telefonnummer/Whatsapp +2347037137208 eller via e-post: (dr.midnight5@gmail.com)

Anonymous sa...

Jag hade allvarliga relationsproblem med min pojkvän och det hade resulterat i att han flyttade ut till sin väns lägenhet. Allt blev värre eftersom han började gå på barer och strippklubbar ofta med sin vän, blev full och svimmade. Han hotar mig alltid i telefonen när jag ringer honom på grund av alla dåliga råd som hans vän har gett honom. Jag älskar honom verkligen och vi hade dejtat i fem år vilket gav oss en vacker dotter. Jag hade också förlorat mycket pengar på terapeuter tills jag blev introducerad för DR WALE av en vän som han hjälpte att gifta sig med hennes barndomspojkvän; detta gav mig total självförtroende och styrka att få tillbaka honom. Jag gjorde allt han bad om och inom en vecka ringde min pojkvän mig och skyndade hem igen, saker och ting förändrades mellan oss känslomässigt. Han har ett jobb och slutade dricka och behålla irrelevanta vänner. Det är ett mirakel som jag aldrig trodde var möjligt eftersom jag hade tappat allt hopp tills jag hittade DR WALE. Så det var därför jag lovade att dela mitt vittnesbörd över hela universum. Allt tack går till DR WALE för det överdrivna arbete han har gjort för mig. Nedan finns DR WALE-detaljer.WhatsApp: +2347054019402 eller e-post: drwalespellhome@gmail.com i situationer där du genomgår ett hjärtstopp, och jag försäkrar dig att eftersom han har gjort mitt åt mig, kommer han definitivt att hjälpa dig också.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kanske gillar du

 

blogger templates | Make Money Online