Från utbrändhet till livslust: Juice och smoothies när man läker Hashimotos/hypotyreos (underaktiv sköldkörtel)

onsdag 8 januari 2014

Juice och smoothies när man läker Hashimotos/hypotyreos (underaktiv sköldkörtel)


Ett av de viktigaste verktygen vid min läkning av min Hashimotos (läs gärna tidigare artiklar om hur jag gått till väga) är färskpressad juice och gluten-/laktosfria smoothies. Här har jag satt ihop de juicer och smoothies som jag dricker dagligen. 

Drick varmt vatten när kroppens naturliga avgiftning är som störst
Jag brukar starta dagen med citronvatten (kokt, kallnat vatten med citron) på tom mage. Sedan väntar jag, om möjligt, ett par timmar innan jag dricker juice eller smoothie. Kroppens avgiftning är som bäst mellan 04-10. Därför har jag valt att dricka varmt vatten på morgonen samt vänta innan jag har ätit frukost. Det är dock inte hugget i sten, jag brukar känna efter vad som funkar den dagen.


Det är skillnad på juice och juice
Min absoluta favorit av juicerna är Lemon ginger blast (se nedan). Den dricker jag i princip varje dag. Den har en utrensande, mineraliserande och antiiflammatorisk effekt och är perfekt att starta dagen med. Jag tycker att det fungerar utmärkt att kombinera den med att dricka blodbyggande eller morotsjuice några timmar efter. Blodbyggande juice ger energi och fungerar, precis som namnet avslöjar, uppbyggande av blodet. Läs gärna mer om fördelarna med rödbetor här. Det är vanligt att personer med hypotyreos har blodbrist och allmänt låg energinivå. Jag tycker mig känna skillnad när jag dricker den blodbyggande juicen.


Juicerecept
Jag har valt att gradera egenskaperna i respektive juicerecept utifrån energi och rening som jag upplever det. Med energi menar jag inte kalorier utan hur juicen tas emot/fungerar i kroppen när man druckit den.

Min absoluta favorit för utrensning:
Lemon ginger blast!

Lemon ginger blast
Energi: ****
Utrensning: *****

Ingredienser
2-4 stjälkar selleri
1 citron
1 bit ingefära (efter tycke och smak, jag gillar mycket ingefära så jag tar en ganska stor bit).
2 äpplen
1/2 gurka (ibland skippar jag gurkan)Juice som bygger upp blodet
och ger energi


Bygga blod-juice
Energi: *****
Utrensning: ***


Ingredienser
1 blodgrape
2 äpplen
1 rödbeta

1 citron
1 bit ingefära
(ibland lägger jag i ett par morötter)


Grön juice som mineraliserar och
balanserar PH-värdet.

Grön juice
Energi: ***
Utrensning: *****

Ingredienser
1/2 gurka
1 knippe bladpersilja

Några salladsblad (ex romansallad)
1-2 äpplen
1 citron
1 bit ingefära

Morotsjuice, både god och energibyggande


Morotsjuice
Energi: *****
Utrensning: ***

Ingredienser
4 morötter

2 apelsiner
1 citron
1 bit ingefära
(gärna en gnutta gurkmeja som fungerar antiinflammatoriskt)Smoothie-recept
Jag har experimenterat ihop ett par recept med ingredienser som man som person med underaktiv sköldkörtel behöver...och jag tycker inte att längre att man måste ha yoghurt i sina smoothies. Tvärtom!

Om jag får säga det själv;
vansinnig krämig och god!


Sköldkörtelsmoothie med bär

Ingredienser
1 banan
1 avocado
1-2 msk kokosnötsolja
4 paranötter
5 sötmandlar
1 msk krossade linfrön
1 msk solrosfrön
1 dl blåbär
1 dl hallon
2-3 dl kokosvatten (har jag inte kokosvatten brukar jag använda rismjölk)

Gör såhär:
Skala bananen, scoopa ur avocadon och lägg i mixern. Lägg i bär, nötter och fröer och lägg på kokosnötsoljan överst (jag använder frysta bär och oljan brukar stelna om den blir för kall), häll på kokosvatten. Kör. Servera!

Krämig grön smoothie


Grön smoothie

Ingredienser

1 banan
1 avocado
1-2 msk kokosnötsolja
1 msk chiafrön (har du inte det kan du ta solrosfrön)
5 sötmandlar och/eller paranötter

1 näve spenat (jag brukar använda spenat, trots att den har en lätt goitrogen egenskap)
1/2-1 dl mango (jag brukar använda fryst då jag tycker det är svårt att få tag på bra mango)
2 dl kokosvatten (eller rismjölk)
Ibland lägger jag i 1 msk hampa proteinpulver (jag använder Rennée Voltaires)


Gör såhär:
Lägg i alla ingredienser i mixern. Gör som med bärsmoothien; lägg kokosnötsoljan överst precis innan du kör mixern då den brukar stelna om den blir för kall (på den frysta mangon). Kör. Servera!

Chiagröt
Jag brukar äta chiagröt som lunch eller mellanål.

Ingredienser

2 msk chiafrön
2 dl vatten
Rismjölk

Hackade mandlar
Ev. bär

Gör såhär:
Lägg chiafröna i blöt (2 dl vatten) kvällen innan. Den sväller då upp till en geléaktig gröt. Hacka sötmandel och paranötter. Skiva banan eller annan frukt och/eller lägg på bär. Jag brukar äta gröten med rismjölk.


Relaterade artiklar

26 kommentarer:

Ann-Christine Reimer sa...

Jag har skrivit ett inlägg på min blogg med anledning av det du skriver om sköldkörtelsjukdom här.

Se http://blogg.visit-stina.com/?p=5922

Louie sa...

Angående sköldkörtelsmoothien: går det att äta frön och nötter vid sidan av istället för att mixa ner dem i smoothien eller blir effekten sämre då? Tycker att smaken blir så "tjock" när man mixar ner nötter/frön i en smoothie.
Skriver mycket till dig känner jag...

Jenny sa...

Hej Louie!
Visst kan du äta nötterna på sidan av. tugga ordentligt bara! ;)
Det viktiga är inte att du gör exakt som jag utan att du istället lyssnar in vad just du behöver.

Ha en fin dag!

Anonym sa...

Hej Jenny!
Vilken fantastiskt fin och lärorik blogg! Har också varit utbränd för cirka 9 år sedan och fick nyligen diagnosen hypotyreos. Känner som du och du skriver så klokt! Blir jättetaggad på att testa på egen hand för är inte heller sugen på att ersätta en viktig funktion i kroppen med medicin för resten av livet. Särskilt när det inte går att säga vad som orsakat bristen. Väldigt fina recept och bilder samt massor med kloka tankar! Tack för inspirationen :-) /Marie

Emilia sa...

Tack för att du skriver o delar med dig! Jag håller med dig i så mycket o det är intressant o inspirerande att läsa om andra som försöker (o kan!) läka sig själva. Tråkigt att kunskapen ej är accepterad el ens knappt nämnd inom vården. Det gör det ännu viktigare att du skriver! Ett samarebet mellan traditinell medicin o alternativ hade varit det västa, tycker jag!
Själv har jag en del psykiska obalanser såsom depression, och ångest. Jag hamnade på din blogg eftersom jag trodde att jag var utbränd. Läkarna tror nu ist att jag har en medfödd känslighet o förmodligen adhd o/el asberger. Jag har alltså en bit kvar! Men genom att ändra min kost o mitt levnadssätt har jag blivit betydligt bättre, från diagnoser som enl vården är livslånga. Jag tror mycket handlar om obalanser o att kroppen samt sinnet vill må bra o under rätt förutsättningar är till stor del självläkande. Att dölja symtom botar inte ett problem. Jag tror, som du, att det finns en orsak till problemet o att det är den som bör lösas.
Tack för din fina blogg!! Kloka ord o uppskattade reflektioner. Tack.

Emilia sa...

*ett samarbete mellan traditionell och alternativ medicin vore det Bästa! (sorry, felstavning ovan)

Anonym sa...

Tack så himla mycket för det du postar... Jag har gett mig fan på att få kontroll på mitt Hashimoto's tillstånd. Tack för din insikt och inspiration! <3

Anonym sa...

Jag äter Levaxin, 25 gr. min syster å dotter har samma problem, även fler i släkten,segt slem som är omöjligt få upp , man drar å drar, harklar å har sig.Fick levaxin för detta, Min syster å dotter fick starkare dos, De blev av med detta. min läkare säger det räcker, hon har tatt prover på mig. En moster var det så illa med så hon hamna på psyk. Nu har hon detta som last, läkarna nästan hånar henne, när hon vill att de ska utreda detta, hon har inte fått Levaxin.Nu har jag köpt silicea, ifall det har med tarmarna att göra. Varför forskas det inte i detta. verkar som att många har besvär. Lisa

Unknown sa...

Hej Jenny!
Ska man byta ut några mål mat eller ska man byta ut alla mål när man gör denna rensning?

Vänligen Linda

Anonym sa...

Hej!
Ser att detta inlägg är lite äldre, men utgår från att informationen fortfarande är aktuell.
Jag är gravid i v.17 och just nu sjukskriven för utmattning. Vi har Hypotyreos i släkten, men jag ligger inte tillräckligt lågt i proverna för att läkarna ska tycka att det är något fel på sköldkörteln. Jag ligger dock i det nedre accepterade registret och har gjort vid alla provtagningar de senaste 5åren. Hittade din blogg och detta inlägg och tänkte att, varför inte försöka öka upp produktionen på naturlig väg (så man hamnar på samma nivå som majoriteten av befolkningen).
Blir dock lite klurigt att detoxa när man är gravid och funderade på om du möjligen hade några förslag på hur man kan kombinera?
Med vänlig hälsning,
Sandra

Jenny sa...

Hej Allihopa!
Tack snälla för alla fina kommentarer. De är enormt mer uppskattade än ni förstår!

Linda!
Jag har bytt ut ett eller flera mål mat när jag har detoxat. Hitta din egen väg och känn efter vad som funkar för dig.

Sandra!
Grattis till din graviditet. Så roligt!
Jag skulle avråda från att göra en rejäl rensning av kroppen just när du är gravid. En detox sätter slaggprodukter och gifter i rörelse. Jag är själv gravid och detoxar inte.
Vad gäller din sköldkörtel är det viktigt att du hela tiden håller koll på värdena. Din barnmorska ska se till att du tar regelbundna prover men påminn henne gärna.
Det du kan göra även under graviditeten är att se till att magen fungerar bra. Förstoppning är ju ett vanligt problem under graviditeten men också när man har sköldkörtelproblem.
Jag äter helt glutenfritt och tror att det har hjälpt mig mycket. Läs gärna om kopplingen mellan gluten och autoimmuna sjukdomar här på bloggen.
Jag dricker färskpressad juice och smoothies innan frukost eller som mellanmål. Något jag mår bra av men det hela är ju individuellt.
Hitta din egen väg i vad som känns bra!

Allt gott till er alla!
/Jenny

Anonym sa...

Tack!
Får testa mig fram.

/Sandra

Anonym sa...

Tack för recepten!
Gör du juicerna m juicecentrifug eller i vanlig mixer?

Anonym sa...

Nötter skall man akta sig för (älskar tyvärr, nötter...)

då dem innehåller så mycket mögelsporer
att du riskerar din hälsa mycket allvarligt.

VÄRST är jordnöten!

MÖGEL!

Cicci sa...

Hej! Jag undrar också som en annan här ovan, gör du juicerna i mixer eller i en centrifug?

Anonym sa...

Hej! Går det att ha kokta bär i? Bra recept ska prova lider av blodbrist.

Unknown sa...

CONTACT THE VOODOO SPELL CASTER FOR LOTTERY SPELL,CASINO GAMBLING SPELLS,WIN LOTTERY JACKPOT,EUROMILLION JAKPOT, WIN YOUR CASINO GAMLIN GAMES WITH THE HELP OF A SPELL CASTER DR.OGUDU [OGUDUSPELLTEMPLE@YAHOO.COM]
Hello all my viewers My name is PETER FRY, from USA INDINA i am 69 years old, I and my wife are very happy for sharing this great testimonies,The best thing that has ever happened in our lifes is how we win the lottery [mega millions jackpot 3 days ago with my wife. I am a man who believe that one day I will win the lottery. finally my dreams came through when i email Dr OGUDU and tell him I need the lottery numbers. I have spend so much money on ticket just to make sure I win. But I never know that winning was so easy until the day I met the voodoo spell caster online which so many people has talked about that he is very great in casting lottery spell,so I decide to give it a try.I contacted this great Dr and he did a spell and he gave me the winning lottery numbers. But believe me when the draws were out i was among the first winners. I win [1,000,000 million Dollar] now i am now a big millionaire smile and i am happy with my families. Dr. OGUDU truly you are the best,with these great Dr you can win millions of money through lottery or casino games.I am so very happy to meet these great man now, I will be forever be grateful to you Dr.OGUDU Email him now for your own winning lottery numbers:OGUDUSPELLTEMPLE@YAHOO.COM OR WHATSAPP NUMBER +2348106058254

Theresa williams sa...

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom drogunduspellcaster@gmail.com

Janice Aliena sa...

This is a very joyful day of my life! I was fortunate enough to contact Oduduwa's email address (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com), Prophet Oduduwa helped me bring back my ex love with magic love spell within short period of time {48hours}.
i have been married for 16 years and it was so terrible because my husband never trusted me and he was really cheating on me and was seeking for a divorce, i love him so much and we had 2 kids together, i love my children and i want them to live and grow up with their father, i was desperately needed to put a stop to the divorce and return love and trust into the relationship.
I read a Post comment online as this and copy Dr.Oduduwa email on the blog post comments on how he has helped a lady called Jennifer Osawe and other people to bring back their ex lover, helping restore marriages and make people rejoyce and happy in their relationship.
i explained my situation to him and then seek his help, Prophet Oduduwa told me, he will help me with my case and here i am now celebrating because my Husband has change totally for good. My husband Anders always want to be by me and our lovely kids and can not do anything without my present around him, Anders my husband presently loves me more than ever before.
i am really enjoying my marriage, what a great celebration. i will keep on testifying on the internet because Dr.Oduduwa is truly a real spell caster that work quick and faster to return loss love. It is free and no side effect.
Dr.oduduwa can also solve problems like as follows:
VOODOO LOVE-SPELL TO STOP DIVORCE, BRING BACK EX love, SPELL TO WIN COURT CASE, SUCCESS AND BREAKTHROUGH SPELL, BLACK MAGIC POWERS FOR FAME, POWER AND WEALTH and VOODOO POWERS FOR DESPERATE NEED TO DIVORCE etc.
please feel free to inform your friends and relatives who are passing through same similar problems in their marriage. i was lucky to came across his contact online blog and it save my marriage.

Rosa Mike sa...

Jag heter Rosa Mike, från Texas. jag jobbar och jag är medlem i den amerikanska armén och åkte till Liberia med min fru och två barn i 8 månader när jag återvände min fru sa till mig att hon inte längre var intresserad av äktenskapet om att hon kunde överleva i 8 månader utan mig äktenskapet är meningslöst. Att lämna hem i 8 månader var inte lätt men att inte ha en familj när jag kom tillbaka var svårare. Jag bad kontinuerligt med henne i 3 månader. Jag lämnade ens armén bara för att övertyga henne, men allt mitt försök att få henne tillbaka misslyckades. Mitt hjärta var helt sönder när jag såg min fru och min överordnade befälhavare tillsammans i en spansk bar. Jag älskar henne fortfarande och behöver henne att ta hand om mina barn. Jag skickade vänner och familjemedlemmar till henne men hon vägrar att komma hem.
Den här trogna dagen jag läste några kommentarer online äktenskapsrådgivning bloggpost, läste jag en kommentar om en dam som heter Jennifer Osawe, hon förklarar hur Dr.Oduduwa Magic Love-Spell Caster hjälpte henne att få tillbaka ex-kärlek inom 2days, She skriv ut e-postadress för att kontakta Oduduwa. Omedelbart kopierade jag den e-postadress jag skickade e-postmeddelande till samma man Oduduwa också, jag ber om hans hjälp att återvända min fru tillbaka till att älska mig och jag vill ha min fru hemma. Överraskande får jag ett svar från Oduduwa, sade han kan hjälpa mig, sade Oduduwa att mitt fall är lätt för honom att lösa. Han berättade för mig att göra något i mitt hem som jag gjorde precis som han instruerade mig. inom 3days efter lunchen kärlek stava på luft, ringde min fru Janice mig på telefon, han pratade med mig så snällt förklarade han för mig. Min fru kom hem igen igår, hon apolized och frågar mig om förlåtelse som jag är väldigt glad över att kunna acceptera henne för alltid, förblir vi en kärlek.
Idag är jag glad att ha trevlig jul och nyår semester tillsammans med våra två underbara barn.
Jag använder detta medium för att bekräfta Oduduwas stöd och hjälp och jag säger ett stort tack för lovespell-krafter som tog tillbaka min mans hem. Jag rekommenderar honom starkt för alla som går igenom förhållandekrisen, för att stoppa skilsmässa, ta tillbaka ex fru, lösa andlig rensning. Att återställa kärlek och lita på äktenskap. etc.
När två människor verkligen bryr sig om varandra, kommer de alltid att leta efter ett sätt att få det att fungera, oavsett hur svårt det är, Oduduwa Magic Love Spell är en bra lösning.
kontakta Oduduwa personligt mobilnummer: +2348109844548
e-postadress: dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

Andersson Jesica sa...

Goda vänner, jag heter Antonio Laura från Lund-Sverige, jag är en medicinsk doktor med yrke, 45 år gammal. Vänligen läs mitt sanna liv vittnesbörd, jag har en positiv avsikt att denna information kommer att hjälpa någon att läsa denna artikel just nu för att återställa tillbaka brutna äktenskap och återställa förlorade kärleksförhållande inom 2 dagar. Efter att ha varit i relation till Abeg Erick i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka för att älska mig, men allt jag gjorde var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom , Jag frågade honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min kollega på arbetsvän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en kärleksstavningsrock som skulle kunna hjälpa mig att stava den tillbaka, men jag är den typ av person som aldrig trodde att kärleksspelldelen fanns eller fungerade som jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han berättade för mig att det inte var något problem att allt kommer att bli bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar kastade han stavningspartiet i luften och överraskande den andra dagen var det klockan 6.00. Min ex-kärlekspartner ringde mig på min mobiltelefon, jag var så förvånad över att jag svarade telefonsamtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket . Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt. (Dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

Alessandro Rose sa...

Min berättelse är förmodligen typisk, men jag hittade en lösning för att lösa min relationskris. Min man föll i en affär med en annan kvinna på jobbet och lämnade mig.
Jag fick äktenskapet Spell casting-programmet av en andlig far Dr.Oduduwa var mycket hjälpsam som min äktenskap healer
Han kunde föra tillbaka min ex man hem till mig, det var en överraskning för mig, jag vill gärna förklara hur det hela händer,
Min make var väldigt kärleksfull och omtänksam till en början, men han ändrade för några månader sedan han fick ett nytt jobb i Stockholm stad och han flyttade till att bo där han träffade en ny dam, de blev kär och började fuska på mig varje gång han flyttade in att bo med henne i ringde mig på telefon för att be om ursäkt precis omedelbart efter den dag kärleksförtrollen lanserades, mitt ex kom tillbaka hem för att be om ursäkt och be om min förlåtelse, idag är vi lyckligare än någonsin tidigare, saker blir mer bättre, intressant och söt. Jag kunde inte ha gjort det utan hjälp av denna Baba. Jag skulle ha gett upp och trodde att eftersom min man såg någon annan, så sa han att vi var klara. Efter lunch av Love spell, ringde min man mig på mobiltelefon och han återvänder hemma en dag efter. Jag är tacksam, jag rekommenderar honom för alla som har problem med äktenskap eller förhållanden för att lösa idag snabbt konsultera denna spirituella stavhjul för att återvända ex kärlek, snälla finns det ingen anledning att tveka eller tvivla bara meddela honom på e-post: (dr.oduduwaspellcaster@gmail com)
Idag är alla mina bekymmer över. detta är en positiv avsikt jag måste dela här här, eftersom jag tror så mycket att Dr.Oduduwa kärlek stavkanal kommer att hjälpa någon här att återställa tillbaka förlorade kärleksförhållanden.

mercy lynch sa...

mitt namn är nåd från Seattle WA. Jag har varit skilsmässa i 2 månader efter att ha varit gift i 3 år. min man lämnade mig och gick tillbaka till sin ex fru som faktiskt lämnade honom för sin ex make. hon lämnade sin man och kom sedan för att förstöra mitt äktenskap, jag och våra fyra barn är ledsna och deprimerade och tittar på dörren och fönstret varje dag och väntar och tror att min man skulle komma till sinnet ... men det gjorde han aldrig. Vad? min syster som bor i Kalifornien berättade för mig om en psykisk som heter +1(505)900-0853 eller emil agadagaspiritualhome@gmail.com denna stavcaster gjorde en trollformel för mig som fungerade inom 24 timmar. min man kom tillbaka nästa dag och vägrar att gå tillsammans tills jag förlåt honom. Jag ringde polisen på honom och han började gråta att han vill ha mig tillbaka att han är ledsen för att ha försummat sin familj för en kvinna som lämnade honom för en annan man. det har gått fyra dagar nu och han vill fortfarande ha mig tillbaka eller så skulle han inte äta alls. han sa att han skulle svälta och dö om jag inte tar tillbaka honom. det här spelljudandet är fantastiskt, jag är så glad att min man vill komma tillbaka med alla medel. Jag älskar det här stavhjulet för att hjälpa min familj.

Angelika sa...

Jag kan inte tacka Dr EKPEN TEMPEL tillräckligt för att hjälpa mig återställa glädje och sinnesfrid i mitt äktenskap efter många frågor som nästan leder till skilsmässa, tack gud för att jag menade Dr EKPEN TEMPEL vid rätt tidpunkt. Idag kan jag säga till dig att Dr EKPEN TEMPLE är lösningen på det problemet i ditt äktenskap / förhållande, med Dr EKPEN TEMPLE kärleksförtryck kommer du säkert att le mer i din relation. Kontakta honom på (ekpentemple@gmail.com)

Lava Showan sa...

Jag heter Robert Knight, från Förenta staterna,
Jag är skild från en son och min son heter Felix, han är 12 år nu,
Jag hade en dålig upplevelse i mitt tidigare förhållande, det är en väldigt lång historia men jag kommer att förkorta det för att du ska förstå att vi ibland måste fatta ett personligt beslut för att få det som tillhör dig.
Min fru skildes från mig för att gifta mig med en annan man som bodde i samma stad. Jag bad henne om ursäkt och jag bad henne att återvända till mig och till vår son,
för några dagar sedan läste jag en artikel på förhållandeblogg publicerad av Maria Anderson från Sverige, hon delade en livsrelationsupplevelse på en blogg och hon skrev ut e-postadressen till Dr. Oduduwa Love Spell Caster som kan återställa trasigt kärleksäktenskap och få tillbaka tillbaka ex kärlekspartner inom 3 dagar.
Jag trodde aldrig på magi, förrän min son sa att jag hellre skulle prova att få sin mamma hemma.
Jag skickar ett e-postmeddelande till den e-postadress som anges på bloggen för att kontakta Dr. Oduduwa kärleksstav. Jag förklarade för honom allt som händer mellan mig och min före detta fru.
Jag fick ett svarsmeddelande att han kan hjälpa mig att få henne tillbaka hem för att älska och lita på mig som mer än någonsin tidigare, jag försökte det och jag var glad att följa alla instruktioner från Dr.Oduduwa kärleksstav. Bara några dagar efter att jag fick ett telefonsamtal från min före detta fru Laura, bad hon om ursäkt för mig, Laura gick tillbaka hem, hon grät och ber om ursäkt till vår son Felix för att hon lämnat honom så länge.
det fungerar som magi verkligen för det är så fantastiskt hur kärleksstav fungerar så effektivt inom tre dagar stavningsbön.
Jag rekommenderade starkt alla som läser detta vittnesbörd och som genomgår förhållandeproblem att söka hjälp för att återställa sann kärlek och förtroende till kärleksförhållande. oavsett hur länge din partner lämnade dig kan de fortfarande återvända till dig.
det fungerar för mig och så många andra har sagt bra kommentarer om den här stora mannen Dr. Oduduwa (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

Jennifer woodward sa...

Jag heter Jennifer Woodward och jag kommer från Kanada. här är mitt korta vittnesbörd om hur jag fick tillbaka min kärlek ... Efter fem års äktenskap fick min man och jag krångla tills han äntligen lämnade mig och flyttade till Kalifornien med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var över och mina barn trodde att de aldrig skulle få se sin fladdermus igen. Jag försökte bara vara stark för barn, men jag kunde inte kontrollera smärtan som plågade mitt hjärta, mitt hjärta var fyllt av sorg och smärta, för jag var verkligen kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och vill alltid att han ska komma tillbaka till mig, jag var verkligen upprörd och jag behövde hjälp, så jag letade efter hjälp online och stötte på en webbplats som erbjöd Dr. OGBOKO. kan hjälpa mig att få tillbaka min man med sin erfarenhet och vägledning. Jag kände att jag var tvungen att försöka. Jag kontaktade honom och han berättade för mig vad jag skulle göra och det gjorde jag och jag bar allt in. 48 timmar senare ringde min man verkligen till mig och sa att han saknar mig så mycket och barnen och lovade att aldrig lämna mig och barn igen, så underbart !! Så kom han tillbaka med mycket kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för. Sedan, från och med den dagen, blev vårt äktenskap starkare än tidigare, allt tack vare Dr. OGBOKO. han är så mäktig och jag bestämde mig för att dela min berättelse online att Dr. OGBOKO är en riktig och kraftfull trollkarl till vilken jag alltid kommer att be om att leva länge för att hjälpa mina barn i tider av problem om du är här och du behöver ditt ex tillbaka eller din man har flyttat in hos en annan kvinna, gråter inte längre, vänd dig till den här kraftfulla mannen och fråga
nedan - hans kontaktuppgifter ...
E-post: spellcasterogboko@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kanske gillar du

 

blogger templates | Make Money Online