lördag 18 januari 2014

Händer som domnar bort på natten

Vaknar du upp om natten med delvis eller helt bortdomnade händer eller underarmar? Det kallas karpaltunnelsyndrom och brukar släppa om man ändrar ställning eller "skakar loss" händerna. Inte farligt men dock irriterande för den som drabbas. Kolla gärna på nedanstående video.

Jag hade en period i höstas (då jag fick diagnos för sköldkörtelproblem) då jag vaknade upp på nätterna med bortdomnade händer. Vet inte om det har något samband men ju bättre mina värden blev desto mer sällan dök problemet upp. 

Video: How to heal carpal tunnel syndrome naturally2 kommentarer:

Johanna sa...

Herregud.. Det här är helt sjukt. Känner igen mig i ALLT du skriver! Jag halverade min medicin i 1 månad för att testa, och direkt har jag haft mycket mer bortdomningar. Även i takt med att mina antikroppar har stigit så har det blivit mer bortdomningar! Nu är jag tillbaka med "full kraft" för att försöka bli av med det här en gång för alla.. Din blogg är hemskt inspirerande! TACK IGEN. Fattar inte varför jag inte kan subscribe:a till om du svarar eller ej, men min mail är johannajonasson1990@hotmail.com ifall du känner för att säga något annat. Tänkte bara säga att - det MÅSTE vara kopplat! Eftersom jag bara upplever detta när jag har dåliga värden. Kram på dig

Anonym sa...

Hej

Jag har exakt detta!! Men har en fundering de kan inte ha med stress osv att göra??

Sjukvården kändes iaf för mig när jag gick som väldigt slappa.

// Claes Linder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kanske gillar du

 

blogger templates | Make Money Online