Från utbrändhet till livslust: Detox, ny start på det nya året!

lördag 1 januari 2011

Detox, ny start på det nya året!

Detox 2011, dag 1.

Jag startar 2011 med en traditionsenlig detox...en omstart av kropp och själ. Varje januari ägnar jag åt att ta hand om mig extra noga. Under en månads tid renar jag kroppen från slaggprodukter och gifter samtidigt som jag tillför massor med näring i mat och dryck. Men jag ser inte bara min detox som fysisk, den är minst lika mycket en omstart av sinnet.


Att återerövra livslusten och livsglädjen
Idag är dag 1. Jag känner mig allmänt vinter-trött, energilös, blek och obalanserad. Har gått upp flera kilo (imorgon ska jag kolla vågen tänkte jag). Magen funkar inte som den ska och jag har ett ständigt sug efter att tugga på något. Efter allt julätande hoppar blodsockret upp och ner.

Jag är så redo man kan bli för en detox: jag är trött på att känna mig energilös och obalanserad. Jag är redo för denna resa och jag känner en stark längtan efter att återinföra livsglädjen!

Målet är att skriva om min detox varje dag här på bloggen. Du är välkommen att följa mig, kanske rentav haka på!

Önskar dig ett underbart, härligt 2011 fyllt av glädje och styrka!

Relaterade artiklar

3 kommentarer:

Anonym sa...

Din blogg är så bra och inspirerande. Jag följer gärna en detox för 2011s början och jag känner likadant efter jul så jag ska försöka hänga på fast i en mycket mer nybörjar-version. Mitt mål är att undvika socker, alkohol och vitt mjöl. Dricka mycket vatten äta mycket frukt och grönsaker och promenera i den sol dagarna ger.

Caja: sa...

Det ska bli spännande att följa dig på din Detoxresa....

På återseende och en önskan om en god fortsättning på det nya året/caja

Jenny sa...

Anonym:
Tack för att du tog dig tid och lämnade ett inlägg! Uppskattar det verkligen.

Härligt att du funderar på att dra igång med en detox. "Dricka mycket vatten, äta mycket frukt och grönsaker och promenera i den sol dagarna ger" tycker jag låter toppen. Det bästa tror jag är att leta sitt eget sätt att rena kropp och själ på. På så sätt lär man sig mer om vad som fungerar bäst för en.
Hoppas jag får chansen att följa din resa! :)

Caja:
Tack snälla du för ditt inlägg. Uppskattar det verkligen! Önskar dig en god fortsättning och ett fantastiskt 2011.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kanske gillar du

 

blogger templates | Make Money Online