Från utbrändhet till livslust: Kokosnötsolja påverkar hjärnan positivt

söndag 12 augusti 2012

Kokosnötsolja påverkar hjärnan positivt

Kan egenskaper i kokosnötsolja läka sjukdomar och tillstånd som uppstår i hjärnan? 

I nedanstående videoreportage menar man att egenskaper i kokosnötsoljan kan bromsa upp eller vi vissa fall fungera läkande vid nedbrytande processer i hjärnan såsom alzeimers,  ALS och demens. Man menar också att de ketoner som kokosnötsoljan omvandlas till i kroppen (via levern) har goda egenskaper på hjärnan och kan verka positivt vid epilepsi, autism och schizofreni.

Kokosnötsolja vid hudproblem som acne
Jag själv har inga erfarenheter av ovanstående och tror inte att man ska slänga sin medicin det första man gör. Men min övertygelse är att det vi äter kan ha både positiva och negativa egenskaper på vår hälsa, så även i hjärnan. Jag skulle utan tvekan börja använda kokosnötsolja i matlagningen. Ett enkelt sätt att få i sig de fettsyror som verkar ha mycket goda egenskaper. Men tänk på att det ska vara ekologisk kokosnötsolja, den processade sorten har inte samma goda egenskaper.

Låt din mat vara din medicin och låt din medicin vara din mat”. Hippokrates (460-370 f.kr.) Läkekonstens fader i det antika GreklandRelaterade artiklar:


Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kanske gillar du

 

blogger templates | Make Money Online