Chokladtryffel, helt utan tillsatser. Laddad med bra saker. |
Ingredienser (ca 15 st)
ca 15 färska dadlar
2 msk ekologisk kakao
ca 1 tsk ekologiskt vaniljpulver
1 rågad tsk kokosnötsolja
Så här gör du:
1. Kärna ur ca 15 dadlar. Jag använder Iranska dadlar då de är fuktigare och lite mer kladdiga. Perfekt för att göra en smet på.
2. Mosa med en gaffel till kladdig smet.
3. Tillsätt 1 rågad tsk ekologisk, kallpressad kokosnötsolja, ca 2 msk ekologisk kakao, 1 tsk ekologisk vanilj.
Jag använder ekologisk vanilj som är 100% naturlig. |
4. Hacka ca 10 mandlar. Mosa ner i smeten. Rulla till bollar, strö lite kakao över. Klart!
Video: Why eat dates?
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar