Från utbrändhet till livslust: Att läka en trött och ledsen kropp med grön juice

lördag 2 mars 2013

Att läka en trött och ledsen kropp med grön juice

Flera av er har hört av er om "grön juice" och exempel på recept. Rekommenderar videon nedan (klicka dig vidare till videobloggen på Youtube där du hittar fler videos i ämnet). 


Vad är grön juice?
För dig som inte vet är grön juice saften från grönsaker och frukt. Man dricker grön juice för att det är ett kraftfullt sätt att balansera och läka en kropp som inte mår bra (eller kan må bättre). Jag har valt att komplettera min vanliga kost med grön juice och märker stor skillnad. Har även fått med mig sambon som också upplever sig må mycket bättre.
Varför grön juice? - Balansera upp PH-värdet i kroppen!
Grön juice är gjord på färska frukter och grönsaker, direkt i en sk råsaftcentrifug (men det går också att köra i mixern och i en sil). Vätskan från frukt och grönt är fullproppad med näring, energi och sist men inte minst har den alkaliserande egenskaper dvs den balanserar PH-värdet i kroppen. Många kroppsliga problem/symptom är ofta kopplade till ett för lågt PH-värde.

Andra artiklar om Rawfood och grön juice:

4 kommentarer:

Linn sa...

Jag hörde för länge sen om att det var så bra att dricka grön juice. Särskilt nyttigt skulle det visst vara med vetegräs. Har precis köpt hem det och får se till att blanda det i en hemmagjord grön juice. Tack för tipset! Har precis blivit sjukskriven för depression, men jag tror egentligen att jag är utbränd. Vad glad jag är att jag hittade din fina blogg. Tack!

VITA NYANSER sa...

Tack för en otroligt bra blogg! För 3 år sedan gick jag in i väggen. Under tiden fick jag toppenbra hjälp och lärt mig så otroligt mycket om mig själv, och trott att jag nu är nästan helt bra. Då jag började motionera mycket mer kände jag att jag blev deprimerad efter varje gång. Idag gick jag ut och sökte på utbrändhet och hittade din blogg som gav en otroligt bra förklaring på vad som händer i kroppen, den är ju stressad...igen, suck. Jag som har lärt mig såååå mycket. Nu ser jag ju att jag börjar bete mig som innan utbrändheten. Jag måste stanna upp igen och se nuet. Påminna mig om vad som är viktigt. Tack för en underbart bra blogg, jag kommer definitivt att följa med dig här!

Kram Lise-Lott

Linda sa...

Jag kikar ofta in i din blogg och har kommit på en sak, jag skulle vilja ha din blogg i bokformat! Skulle vara hur bra som helst

Kram

Anonym sa...

Tack för att du delar med dig!!
Jag undrar hur du började detoxa? Alltså vart fick du infon och recepten? Böcker, nätet eller en kurs?
Jag är så utbränd att jag nu ska prova det mesta, dock inte samtidigt hehe.. :)
Tack tack!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kanske gillar du

 

blogger templates | Make Money Online