Från utbrändhet till livslust: Lycka är att se det vackra i nuet

lördag 26 september 2009

Lycka är att se det vackra i nuet

Lördag morgon. Promenad i solen innan frukost. Det låter nästan lite klyschigt men faktum är att jag sitter här med en stor kopp grönt te (Japanskt Sencha, kan rekommenderas för er som gillar icke-smaksatta gröna teer) och boken "Bhagavad-Gita - as it is".

Neither in this world nor elsewhere is there any happiness in store for him who always doubts” - Bhagavad Gita

Lycka är summan av de små tingen
Jag tror att lycka är summan av de små tingen. Lycka är att välja att njuta av nuet. Att skingra tankarna och se detaljerna, de små sakerna och att känna tacksamhet över det som är.

"The best and most beautiful things in the world cannot be seen, nor touched ... but are felt in the heart" - Helen Keller

Önskar er alla en förtrollande helg!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag älskar grönt te, och då menar jag grönt te som smakar grönt te.

www.gronateimporten.se har massor med olika gröna teer som inte är smaksatta, en del är helt fantastiska!

Skönt att börja helgen på rätt sätt.

Prickan

Din digitala vän sa...

Hej där!
Tack för ditt inlägg och för gröna-te tipset. Jag älskar verkligen grönt te...som smakar grönt te. :)
Har du nåt favoritte som du brukar köpa?

Mvh
Jenny

botanosofi/Maria sa...

Ja jösses Sencha. Det hade jag nästan glömt i dessa tider!! Det var ju det enda gröna te som gick att få tag på förr. Läskande.

kyllikki sa...

Grönt te måste jag införskaffa och det snarast!

Kloka ord av Helen keller och Bhagavad Gita!

Egentligen är inte lyckan de små tingen eller några ting över huvudtaget,utan dessa små ting kan väcka lyckan som finns inuti alla oss....
Vi har precis ALLTING inom oss själva är ett som är säkert!

Theresa williams sa...

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom drogunduspellcaster@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kanske gillar du

 

blogger templates | Make Money Online