Från utbrändhet till livslust: Rastlöshet och stress

torsdag 24 september 2009

Rastlöshet och stress

Vi lever i en värld där vi ständigt bombarderas av intryck. Vi kopplar upp vår uppmärksamhet mot alllt från TV, radio, dator, Ipods till reklampelare och löpsedlar. Oftast utan att ens veta om det. Det pågår ett ständigt informationsflöde som blandas upp med våra egna tankar.

Rastlöshet kan vara ett tecken på obalans
Ett tecken på att jag är i obalans är att jag inte kan sitta stilla utan att bli road av något av ovanstående "intryckskanaler". Jag blir rastlös och zappar mellan kanalerna, bläddrar frenetiskt i tidningen eller blippar på telefonen. Det inträffar oftast när jag har stressat lite för mycket, ruckat på rutinerna, rest i jobbet eller bara inte varit medveten om att jag behöver sätta mig ner och bara vara. Det är ju så enkelt att lyssna inåt, egentligen. Men ack så svårt när man är omedveten om det.

Kika gärna igenom nedanstående video. Det kan vara värt det :)

Pema Chodron - "Dunzie"

1 kommentar:

Theresa williams sa...

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag var så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: (drogunduspellcaster@gmail.com) du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom (drogunduspellcaster@gmail.com)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kanske gillar du

 

blogger templates | Make Money Online